efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот noo » 08 окт 2019 18:37

miro_rz написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:
metodito написа:Кой беше треньор в първите мачове с унгарците и първия с Марибор?
Какво си искал да кажеш, пак не става ясно. Има смяна на треньора, но ние говорим за състава. От мача с Ференцварош не играха Сисиньо, Лукоки и Форстер. Първите двама са контузени. Форстер за последните две години, поне в половината от мачовете не влиза дори в групата. Игра с/у унгарците и руснаците, но по принцип не се води титуляр. Лудогорец изпитват трудности при статичните и може би заради височината му го пускат в мачовете. Твърдението, че Лудогорец са играли с резервите е глупаво. Излязоха с всичко най-добро налично за момента.

[offtopic]Лукоки? Вандерсон, Анисе, Сисиньо? Форстър играе в Лига Европа, но не в ППЛ - ерго - не е най-доброто?
Колега, много добре знаеш, не знам защо продължаваш. Но щом така искаш, ок. Не казвам, че Генчев е омаловажил формата на "Левски", защото в такъв случай, Кешерю щеше да е резерва. Просто даде почивка на някои от важните си футболисти, а сред тях са Сисиньо, Лукоки, Вандерсон, явно и Форстър. Между другото, случаят с този трябва да ни е за урок. При нас сигурно щеше да запише две полувремена и разкаран. Изчакват го да се аклиматизира и играе. Аз така може да бъркам за Каргас и Маузрек. Кой знае за Рошу или Унтонджи...[/offtopic]
Трудно ли ти е да разбереш, че Сисиньо и Лукоки са контузени? :) А ако си гледал мача в неделя щеш да забележиш, че Вандерсон и Анисе влязоха второто полувреме. Анисе получи и жълт картон. И защо да почиват след като следва пауза в първенството.

От това само разбираме, че ако те бяха на терена отивахте на разлика!
Нормално е да имаме дълга скамейка, ето началото на месец октомври е а имаме 7 мача повече от Вас!
Вие внимавайте да не спре внезапно ефекта на хапчетата, че пак ще се мотате по терена. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2019 20:21

Geonik написа:А бе,meto, не разбра ли,че за лудите няма титуляр-резерва. Хората си имат футболисти, които просто играят в съответния мач, спрямо състоянието на всеки от тях. Ако бяха влезли като титуляри
"Сисиньо, Лукоки и Форстер"
, дали пък нямаше да бъдат дупки срещу нас. Просто, Генчев излезе срещу нас с най-доброто, с което е разполагал. Айде стига сте приказвали, че с отбора, който играе във "втора лига" ( казвам го в преносен смисъл, Да не се хванеш, че е в прав текст ) ни пребили. И аз мога да кажа, че едно подхлъзване на Пацо и мача отиваше в съвсем друго русло, ама, "ако" :)
Хайде да не правим спекулации. Лудите си изиграха мача супер сериозно, без пестене на сили, тактически правилно, защото ние нямаме възможност и хора, които да променят начина на игра по време на срещата. За това, всички знаят как точно ще играем, кои са ни изпълнителите и как да им противодействат. Нямаме алтернатива на основните ни единици. А не вярвам да кажеш, че лудите са отбор, който не разбира от тези неща.
Поради тази причина, ония от скапаната "армия", успяха да напипат ритъма на играта и да ни противодействат правилно в последните минути на второто полувреме, а и още няколко отбора, които бяха просто тотално надигравани в 60-70 мин., след нагаждане към нашата игра ни се опираха доста добре, та да треперим при резултати 2:0.
Това е! В момента нямаме алтернативи и до лятото, едва ли ще можем да имаме такива. В момента се изгражда основата, така поне аз мисля. Вариациите ще са след това. Онова "ТАЛИАНСКО" менте, "Делио", хубаво говореше, че първо трябва да се научим да ходим, а после да тичаме. Ама ние искаме първо искаме да летим. Е няма как да стане. И птиците първо се учат да ходят в гнездото и след това да летят.

Ние не направихме даже опит за летене. Добре, че не играха Сисиньо и Лукоки, но според мен... ок, вероятно идеята на Генчев е да измъкне едни сигурни три точки. Което се получи.

Къде е информацията за контузии на Сисиньо и Форстър? Може би съм я пропуснал.
Относно това как нямаме опции за рутиране... А Насиру, Мазурек, Петков и Здравко какво са? Ние излизаме в една 11-орка почти всеки мач, човек. Изключение направи купата. Въобще, ако се търсят оправдания, пътища много.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 окт 2019 20:25

Те Разград си ни биха два пъти на ходом и пролетта в София :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 окт 2019 10:01

metodito написа:...
Ние не направихме даже опит за летене. Добре, че не играха Сисиньо и Лукоки, но според мен... ок, вероятно идеята на Генчев е да измъкне едни сигурни три точки. Което се получи.
Относно това как нямаме опции за рутиране... А Насиру, Мазурек, Петков и Здравко какво са? Ние излизаме в една 11-орка почти всеки мач, човек. Изключение направи купата. Въобще, ако се търсят оправдания, пътища много.

Сисиньо и Лукоки се контузиха, а Форстър направи най- силния си мач и е изчерпан физически и най- вече психически. Генчев разбира от футбол и мисля, че тепърва ще се доказва в професионален аспект. Като има равностойни замеснници нормално е да не рискува. Така съхранява физически игралите и стимулира неигралите в предишния мач.
Относно нашите опции за рутиране... Ти сериозно ли? Казваш Насиру, Мазурек и Здравко, аз добавям Алар, Чандъров, Юруков и Найденов. Общото между тях е, че в момента нито един от тях в момента не е готов за игра в отбор с претенции. Кой от тези хубавци е равностоен на титулярите? Алар на Робърта, Насиру на Стаси, Юруков на Тиам, Мазурек на Нашименто и т. н. Сигурен съм, че всеки има причина да не е готов- едни бавно се аклиматизират към България, други- към Левски, трети- към Хубчев. Дали са още млади или отскоро в страната това не бива да им служи за оправдание. Има една приказка, че който иска намира начин, който не иска намира приичина. Как Холмар преодоля контузията, как Слави вече е почнал тренировки? Те използваха ли контузиите за оправдание? Опира до характер. Виж как М. Д. Петков влиза в мач, със завиден хъс, самочувствие, арогантност дори и как страхливо като наконтена булка пред олтара пристъпва Юруков. Усещаш ли разликата между двамата? От резервите в момента само Михайлов, Костов, М.Д. Петков и на кантар Мазурек имат и показват качества за първия отбор. Тъй като днес оповестиха, че средствата за зимна селекция са силно съкратени за сметка на изплащане на дълговете, мисля че скаутите трябва да се насочат към вътрешния пазар. Явно зимата ще привлечем само обещаните трима (дано!) и някой с изтичащ договор като Езе, например. (Аз лично предпочитам Малембана). Два бека и един дефанзивен- това са крайно необходимите. Особено след като началниците са казали да се използват привлечените до момента въпреки изоставането от делиорманци. Несъмнено директивата за този сезон е ЛЕ, което на практика е абдикация от титлата. Предпочитам бавно, сигурно и напред, пред фоейрверки, изхвъляния, обещания и треньорски смени на тримесечие.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 окт 2019 10:46

wilge написа:
metodito написа:...

Сисиньо и Лукоки се контузиха, а Форстър направи най- силния си мач и е изчерпан физически и най- вече психически. Генчев разбира от футбол и мисля, че тепърва ще се доказва в професионален аспект. Като има равностойни замеснници нормално е да не рискува. Така съхранява физически игралите и стимулира неигралите в предишния мач.
Относно нашите опции за рутиране... Ти сериозно ли? Казваш Насиру, Мазурек и Здравко, аз добавям Алар, Чандъров, Юруков и Найденов. Общото между тях е, че в момента нито един от тях в момента не е готов за игра в отбор с претенции. Кой от тези хубавци е равностоен на титулярите? Алар на Робърта, Насиру на Стаси, Юруков на Тиам, Мазурек на Нашименто и т. н. Сигурен съм, че всеки има причина да не е готов- едни бавно се аклиматизират към България, други- към Левски, трети- към Хубчев. Дали са още млади или отскоро в страната това не бива да им служи за оправдание. Има една приказка, че който иска намира начин, който не иска намира приичина. Как Холмар преодоля контузията, как Слави вече е почнал тренировки? Те използваха ли контузиите за оправдание? Опира до характер. Виж как М. Д. Петков влиза в мач, със завиден хъс, самочувствие, арогантност дори и как страхливо като наконтена булка пред олтара пристъпва Юруков. Усещаш ли разликата между двамата? От резервите в момента само Михайлов, Костов, М.Д. Петков и на кантар Мазурек имат и показват качества за първия отбор. Тъй като днес оповестиха, че средствата за зимна селекция са силно съкратени за сметка на изплащане на дълговете, мисля че скаутите трябва да се насочат към вътрешния пазар. Явно зимата ще привлечем само обещаните трима (дано!) и някой с изтичащ договор като Езе, например. (Аз лично предпочитам Малембана). Два бека и един дефанзивен- това са крайно необходимите. Особено след като началниците са казали да се използват привлечените до момента въпреки изоставането от делиорманци. Несъмнено директивата за този сезон е ЛЕ, което на практика е абдикация от титлата. Предпочитам бавно, сигурно и напред, пред фоейрверки, изхвъляния, обещания и треньорски смени на тримесечие.

Никаква идея за Насиру и малкия, както и Мазурек, дали не стават, но един Райнов не показва, че "става", но е неизменен титуляр.

Върни се в “Левски”