specter написа:Халфът на Септември (София) Асен Чандъров се доближава до трансфер в Левски. Преминаването му на “Герена” се улесни и от факта, че тимът му изпадна от елита, след като загуби баража с третия от Втора лига Арда.
Ама колко тъжно звучи това само..."Добре, че изпадна, та да може да отиде в Левски"
Хайде да кажем,че най-вероятно този идва в комплект с баща си или по-точно баща му идва в комплект с него. Този се считаше за талант беше наш юноша,игра във всички юношески национални гарнитури. На мен лично не ми правил някакво сериозно впечатление, има техника, бързина ,пласиране , но според мен му липсва физика и завършващ удар. Но нещо което ми прави впечатление напоследък ,че при нас напоследък младите ни играчи се поналиват -слагат малко мускулна маса. Как изглеждаха Ст.Иванов и Юруков преди една година и как сега? Иначе другия за Г.Русев-също друг бивш наш юноша , беше считан за най-големия ни талант в този набор. Кариерата му не се развива по-най-добрия начин, но за мен може да бъде залог за бъдещето. Да си спомним мача със Септември в края на ноември- на няколко пъти направи защитниците ни смешни.
От това ,което подучувам все още не сигурно дали Левски ще има дублиращ отбор и ако има тези момчета от Септември ще играят в него.
Иначе бащата е добре дошъл -от доста време се говори,че Чандърови ще влезнат като акционери в Левски. Между другото май не е случайно уволнението на Д.Боримиров . Ако Чандърови ще влизат в Левски ,то те идват реално с тяхната си частна школа- Септември(ДИТ),която е една от най-добрите в страната.