Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот honda » 01 юни 2019 13:06

specter написа:
Халфът на Септември (София) Асен Чандъров се доближава до трансфер в Левски. Преминаването му на “Герена” се улесни и от факта, че тимът му изпадна от елита, след като загуби баража с третия от Втора лига Арда.

Ама колко тъжно звучи това само... :lol: "Добре, че изпадна, та да може да отиде в Левски" :lol:

Хайде да кажем,че най-вероятно този идва в комплект с баща си или по-точно баща му идва в комплект с него. Този се считаше за талант беше наш юноша,игра във всички юношески национални гарнитури. На мен лично не ми правил някакво сериозно впечатление, има техника, бързина ,пласиране , но според мен му липсва физика и завършващ удар. Но нещо което ми прави впечатление напоследък ,че при нас напоследък младите ни играчи се поналиват -слагат малко мускулна маса. Как изглеждаха Ст.Иванов и Юруков преди една година и как сега? Иначе другия за Г.Русев-също друг бивш наш юноша , беше считан за най-големия ни талант в този набор. Кариерата му не се развива по-най-добрия начин, но за мен може да бъде залог за бъдещето. Да си спомним мача със Септември в края на ноември- на няколко пъти направи защитниците ни смешни.
От това ,което подучувам все още не сигурно дали Левски ще има дублиращ отбор и ако има тези момчета от Септември ще играят в него.
Иначе бащата е добре дошъл -от доста време се говори,че Чандърови ще влезнат като акционери в Левски. Между другото май не е случайно уволнението на Д.Боримиров . Ако Чандърови ще влизат в Левски ,то те идват реално с тяхната си частна школа- Септември(ДИТ),която е една от най-добрите в страната.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2019 13:21

Днес на стадиона доста деца и възрастни се снимаха с Колев,явно имат някакво доверие в него!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 юни 2019 13:31

За трансферите . Според мен ни трябва още един вратар (ако Н.Михайлов остане при нас) , ако не -то 2-ма вратари са задължителни. С Н.Кръстев на този етап няма стане, не е готов в момента.
Според мен ни трябва един ЛВ защитник -най-малкото за конкурент на Ив.Горанов.
Десен бек- Ж.Миланов ми е любимец от има няма 20 години и за мен той има запазено място в състава ,най-малкото с характера си . Но чисто футболно ,ако ще се преследват високи цели негова алтернатива е задължителна.
Поне един качествен ЦЗ, лично според мен Удонжи не трябваше да бъде освобождаван. Никой в момента не знае какво е състоянието на Холмар и като се завърне дали ще бъде същия футболист. Дали няма да го бъде страх да влиза в единоборствата. При всички случаи имаме нужда от ЦЗ с добра линейна бързина. Гледах внимателно играта на Кр.Димитров - в офанзивен план е много добре за защитник, но чисто като защитник на този етап има още много какво да учи, сравнително лесно се оставя да бъде преодоляван и пласирането му не е много добро . Често допуска нападател да застане между него и собствената му врата , а това случи ли се ,общо взето той нищо не може да направи.
В халфовата линия - според мен имаме нужда от един халф ,който може да играе еднакво добре и в двете фази на играта. В момента имаме много добър офанзивен халф Мариани- знам че много хора не го харесват, но имаме футболист ,който е вкарал 11 гола , има 10 голови паса и е участвал в още 14 голови атаки. Ами той има участие в половината ни голови атаки.
В дефанзивен план Тиам е железен. Според мен там могат да играят и Райнов(от него очаквах да бъде поливалентния футболист, засега не се справя,но нека да го видим с треньор ,който познава качествата му много добре.)
В атака според мен имаме нужда от един чист ЦН с височина над 1.85 здрав ,който да мачка и притиска защитниците на противниковия отбор нещо подобно на Каранга.
Може би и едно крило с рязък старт.
Според мен това са играчите от които имаме нужда, не че е някаква голяма тайна и че съм открил топлата вода.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 01 юни 2019 13:51

honda написа:
specter написа:
Халфът на Септември (София) Асен Чандъров се доближава до трансфер в Левски. Преминаването му на “Герена” се улесни и от факта, че тимът му изпадна от елита, след като загуби баража с третия от Втора лига Арда.

Ама колко тъжно звучи това само... :lol: "Добре, че изпадна, та да може да отиде в Левски" :lol:

Хайде да кажем,че най-вероятно този идва в комплект с баща си или по-точно баща му идва в комплект с него. Този се считаше за талант беше наш юноша,игра във всички юношески национални гарнитури. На мен лично не ми правил някакво сериозно впечатление, има техника, бързина ,пласиране , но според мен му липсва физика и завършващ удар. Но нещо което ми прави впечатление напоследък ,че при нас напоследък младите ни играчи се поналиват -слагат малко мускулна маса. Как изглеждаха Ст.Иванов и Юруков преди една година и как сега? Иначе другия за Г.Русев-също друг бивш наш юноша , беше считан за най-големия ни талант в този набор. Кариерата му не се развива по-най-добрия начин, но за мен може да бъде залог за бъдещето. Да си спомним мача със Септември в края на ноември- на няколко пъти направи защитниците ни смешни.
От това ,което подучувам все още не сигурно дали Левски ще има дублиращ отбор и ако има тези момчета от Септември ще играят в него.
Иначе бащата е добре дошъл -от доста време се говори,че Чандърови ще влезнат като акционери в Левски. Между другото май не е случайно уволнението на Д.Боримиров . Ако Чандърови ще влизат в Левски ,то те идват реално с тяхната си частна школа- Септември(ДИТ),която е една от най-добрите в страната.

Павел Колев на пресконференцията каза, че дублиращ отбор засега няма да има поради липса на средства.

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 01 юни 2019 15:02

Малкия Чандър няма да идва,на големия Чандър му казаха,преди 6 месеца,че трябва да дава пари за Левски и тогава да се прави на футболен мениджър на Герена,той отказа,така че и той няма да идва. Остават си в Септември. Единствено може да дойде Здравко Димитров,но ще видим тези дни.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 01 юни 2019 15:11

Преподписали сме с Перуци.
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2019 15:13

Serafim написа:Е, значи да се извиним на Спас и Краси Универсиадата тогава. Те просто бяха насадени, като бушони и трябваше да понесат вината.
Щом по такъв наивен начин можем да оправдаем лъжите на ПК, значи можем да простим и на предшествениците му лъжите...

Добре де.постави се на мястото на ПК.Ти няма ли да лъжеш като по този начин замазваш гафовете на шефа си.Нали е захапал кокала как да се махне.
Всеки лъже за да постигне дадена чел или ефект.На ПК му е през оная работа за нас ние какво мислим.Той си е слуга на ВБ и изпълнява неговите заповеди а ние феновете сме само една гадна пречка.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 юни 2019 15:31

Опа,преподписали сме с Михайлов! 8-) Запазваме изцяло титулярния ни състав!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2019 15:42

1914.1902 написа:Изображение

Браво!

Върни се в “Левски”