ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hydetoshi
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот hydetoshi » 29 сеп 2018 22:24

Der Schmarotzer написа:
hydetoshi написа:
Der Schmarotzer написа:
Kotooshu написа:
edmon_dantes написа:Признавам Божинката за новата Ванга - пожела си Цска-София да загуби с автогол и така стана. Този е ненормално добър пророк! Шапка му свалям :) :)

Божи86 , дали не ги проклина зловещо :twisted:

Свети пророк Божиний Врачански

Божинката сам себе си така се е проклел,че го докара от Сити и Ювентус до Ботев Враца. Ма то така или иначе Враца му е като Ню Йорк. Жалко за съсипания му талант,защото в България такива футболисти май скоро няма да има.

Не знам, защо си ме цитирал, след като моя пост няма нищо общо с твоя текст, но да приемем, че е поради незнание. Що се отнася до Божинов, без да съм му адвокат, или близък познат, дори не го познавам - момец, не си му нито на парите, нито на футболните умения, нито на шляпаните моми. Нито си плаща или не плаща на теб своите данъци. Та ти кой си, че да му държиш сметка какво прави той и да му даваш наклон на оная работа?

Не ми се търсеше назад,откъде почва тази дискусия ,та затова просто написах отдолу. Иначе не знам дали си запознат,че Божинов държи рекорда за най млад играч в историята на Серия А - още 15 годишен взема участие в мач на Лече. Освен това е определен ,като един от тримата - той,Рууни и Меси,като най-обещаващи бъдещи звезди на световния футбол. Знаем Рууни и Меси,знаем и Ботев Враца.Не виждам какво съм казал,че да се пениш така. А парите - те шляпаните моми му ги изядоха,та не знам дали е толкова за завиждане.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 22:25

bilyaletdinov написа:Аз съм доволен от Славиша. До този момент прави нещо, което Роси не съумя да направи - бие си преките конкуренти за топ 5. Победи Берое сега и Тирето. Интересно ми е как ще изглеждаме срещу Лудогорец.
Специално Обертан е коренно различен играч при Стоянович, най-силният в нашето първенство. Само мога да съжалявам, че загубихме толкова време с ментето.
Утре вестниците... :idea: :idea: :idea:

Първо идва Славия , изобщо няма да е лесно ... според мен с Гората ще бъде празник по трибуните но за това трябва да бием белите .
Най важното е на Славиша да и набие в канчетата че такива мачове като с Локо Пд не трябва да се повтарят а , този отбор тепърва ще се развива .
Периода Роси вече е в миналото .... било каква било
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 29 сеп 2018 22:27

delqnski47 написа:
Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
thresh написа:
Сериозно ли го казваш това? На терена е Литекс, на трибуните са чорбари. Какво друго да викаме?

Не успявам да се засегна като има такова разминаваме в цветовете,а нали идеята е да се засягаме Секторите взаимно. :lol:

То вие освен всичко друго сте и далтонисти....

Аа,ние сме далтонисти.. :lol: :lol: Добре.
И ква беше тая ваша хореография,да го еб*.Приличаше на лъвче,излязло от компютърна игра с два пиксела резолюция от 75-та. :lol: Напомни ми на някой финален бос от Doom. :lol: Глел съм къде къде по-добри хореографии ваши.

Виж сега. Това не е Сектор Б, който би трябвало да бъде. Така, че и на това Лъвче трябва да сме доволни.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 29 сеп 2018 22:32

vvessel написа:
e4sy написа:
vvessel написа:
e4sy написа:По-малко слабият отбор победи днес.
Обаче не знам от къде идваше разликата на трибуните, СЕКТОР Г май бяха почивка днес :roll:

Левски не показа слабост в нито една фаза на играта. Така че си вземи мнението навий си го на руло и си го прибери отзад ;)
П.П. Гледам, че си фен на делиорманци, стискай палци да сте си напазарували съдия, както обикновено, и да не играем "слабо" колкото днес, щото иначе ще пиете аспирини и след мача с Левски.

И как стигна до изводът , че съм от Лудогорец? :mrgreen: :mrgreen:

Тайна , майна :)
Така отговорил един когато го питали от къде е.
Та и на теб ти личи :mrgreen:

Добре, Щампионе :mrgreen:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 29 сеп 2018 22:37

Левски ще бият с 1:0 та дори да е с автогол.Това са думите на Божигол.Да е жив и здрав и все такива прогнози да дава.Божигол президент на Левски.Може да е в залеза на кариерата си но много ми прилича на кълитара Пенев старши.Божинов е късметлия и трябва да ние талисман на отбора. ЩЕ НИ НОСИ КЪСМЕТ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 29 сеп 2018 22:42

Някой забеляза ли откакто влезе Белмонд в игра колко топки отне чисто колко паса пресече и колко паса даде за контра атака.С ЧИСТА СЪВЕСТ ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК МИ Е ПЪРВИ ЛЮБИМЕЦ В ОТБОРА.Стоянович го пусна да бави времето но той направо уби мача сам.Последните 15 минути ги дължим единствено и само на Белмонд.Мача заспа като по поръчка.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 29 сеп 2018 22:47

sin4ec написа:Наздраве, банда! :mrgreen:
Стига анализи! Време е за празнуване...
Стискането на емоциите го направих, но ми дойде вповече. Колкото и да се правиш-кръвта вода не става. Много ценен ден за мен. Туптящото синьо сърчице на седалката до мен, ако и да изгледа мача и ситуациите като професионалист , в края на мача, качил се на горния ред, сочеше с ръчица непокрития червен играч, с крясък по почина на треньора си: " Прикриваааай!" :) :mrgreen: . Пожелавам на всеки от вас да изпита това! Дойдоха играчите да ни поздравят, дойде треньорът да ни поздрави...и тогава всичко изкуствено потискано рухна. Тази любов е завинаги. Изгаряща, страшна, носеща болка-но завинаги. Сипвам по едно, и ви поздравявам с една страхотна песен. Српска песен. Левски е нашият живот , нашата любов! Любовта е мъка и страдание, но без нея не можем да живеем!
Наздраве!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HsqtnQjeDTE[/youtube]

Да ти е жив и здрав малчугана. Мойта дещеричка е на 3 и половина, но вече пее "Само Левски але" с пълно гърло :)
Наздраве и на теб
[youtube]https://youtu.be/XUqT9lL5vac[/youtube]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 сеп 2018 22:50

Не говорете за Лудогорец още. За мен идва най-чакания мач от 9 май. Нека мине този мач и след това ще е на дневен ред Лудогорец. Време е за Венциатаки по наш адрес и трябва да сме концентрирани към него.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 сеп 2018 22:51

Kotooshu написа:
bilyaletdinov написа:Аз съм доволен от Славиша. До този момент прави нещо, което Роси не съумя да направи - бие си преките конкуренти за топ 5. Победи Берое сега и Тирето. Интересно ми е как ще изглеждаме срещу Лудогорец.
Специално Обертан е коренно различен играч при Стоянович, най-силният в нашето първенство. Само мога да съжалявам, че загубихме толкова време с ментето.
Утре вестниците... :idea: :idea: :idea:

Първо идва Славия , изобщо няма да е лесно ... според мен с Гората ще бъде празник по трибуните но за това трябва да бием белите .
Най важното е на Славиша да и набие в канчетата че такива мачове като с Локо Пд не трябва да се повтарят а , този отбор тепърва ще се развива .
Периода Роси вече е в миналото .... било каква било

Победа над Славия ще покаже дали отбора израства. Това ще покаже постоянство и самочувствие, което до момента в последните години ни липсва. Мачът с Каузата го чакам да видим къде сме стигнали. Те вече далеч не са толкова напред в материала, както преди 2-3 години и това е голям шанс за нас. А мачове като с Локо Пд ще има, едва ли ще печелим всичко до края, но важното е да са изключение и да се вдигаме бързо след подобни мачове.
След днешният мач съм значително по-голям оптимист отбора да постигне нещо по-значимо. Има още доста какво да се желае, но се вижда, че има потенциал. А ако до зимата сме на върха, което става все по-вероятно с една постна, но качествена селекция може спокойно да мислим и за титла.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 сеп 2018 22:51

hydetoshi написа:
Der Schmarotzer написа:
hydetoshi написа:
Der Schmarotzer написа:
Kotooshu написа:
edmon_dantes написа:Признавам Божинката за новата Ванга - пожела си Цска-София да загуби с автогол и така стана. Този е ненормално добър пророк! Шапка му свалям :) :)

Божи86 , дали не ги проклина зловещо :twisted:

Свети пророк Божиний Врачански

Божинката сам себе си така се е проклел,че го докара от Сити и Ювентус до Ботев Враца. Ма то така или иначе Враца му е като Ню Йорк. Жалко за съсипания му талант,защото в България такива футболисти май скоро няма да има.

Не знам, защо си ме цитирал, след като моя пост няма нищо общо с твоя текст, но да приемем, че е поради незнание. Що се отнася до Божинов, без да съм му адвокат, или близък познат, дори не го познавам - момец, не си му нито на парите, нито на футболните умения, нито на шляпаните моми. Нито си плаща или не плаща на теб своите данъци. Та ти кой си, че да му държиш сметка какво прави той и да му даваш наклон на оная работа?

Не ми се търсеше назад,откъде почва тази дискусия ,та затова просто написах отдолу. Иначе не знам дали си запознат,че Божинов държи рекорда за най млад играч в историята на Серия А - още 15 годишен взема участие в мач на Лече. Освен това е определен ,като един от тримата - той,Рууни и Меси,като най-обещаващи бъдещи звезди на световния футбол. Знаем Рууни и Меси,знаем и Ботев Враца.Не виждам какво съм казал,че да се пениш така. А парите - те шляпаните моми му ги изядоха,та не знам дали е толкова за завиждане.

Това не е дискусия, а канонизация на новия "български светия и пророк", в която - вие оранжевите не сте поканени, защото нямате капацитета и регалиите, за да участвате в нея. Божинов прави това, което иска или което позволяват умствените му възможности. Моят въпрос беше: Ти с какво право сереш завистливо на неговите успехи и падения? Какво си направил повече от него в неговата област, за да го съдиш? И кой си ти та да му броиш парите, и къде, и по коя ги харчи? Може и да не отговаряш. Както по-горе вече писах нямаш пълномощията да участваш в канонизацията на "новия светец"
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”