Der Schmarotzer написа:hydetoshi написа:Der Schmarotzer написа:Kotooshu написа:edmon_dantes написа:Признавам Божинката за новата Ванга - пожела си Цска-София да загуби с автогол и така стана. Този е ненормално добър пророк! Шапка му свалям![]()
Божи86 , дали не ги проклина зловещо
Свети пророк Божиний Врачански
Божинката сам себе си така се е проклел,че го докара от Сити и Ювентус до Ботев Враца. Ма то така или иначе Враца му е като Ню Йорк. Жалко за съсипания му талант,защото в България такива футболисти май скоро няма да има.
Не знам, защо си ме цитирал, след като моя пост няма нищо общо с твоя текст, но да приемем, че е поради незнание. Що се отнася до Божинов, без да съм му адвокат, или близък познат, дори не го познавам - момец, не си му нито на парите, нито на футболните умения, нито на шляпаните моми. Нито си плаща или не плаща на теб своите данъци. Та ти кой си, че да му държиш сметка какво прави той и да му даваш наклон на оная работа?
Не ми се търсеше назад,откъде почва тази дискусия ,та затова просто написах отдолу. Иначе не знам дали си запознат,че Божинов държи рекорда за най млад играч в историята на Серия А - още 15 годишен взема участие в мач на Лече. Освен това е определен ,като един от тримата - той,Рууни и Меси,като най-обещаващи бъдещи звезди на световния футбол. Знаем Рууни и Меси,знаем и Ботев Враца.Не виждам какво съм казал,че да се пениш така. А парите - те шляпаните моми му ги изядоха,та не знам дали е толкова за завиждане.