Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот mikata » 30 май 2018 20:06

Кабрал е на 27 години :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 май 2018 20:30

Eminem написа:
Corwin написа:
Eminem написа:Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.

За двама централни и двама бека си се изхвърлил, и по един стига (все пак централният ще е само за резерва), но иначе си прав. 5 души :D

Само по един бек на двете позиции ли ще го караме цял сезон ? Това е напълно несериозно. Какво правим ако eдин от тях се контузи или бъде наказан, което за цял сезон ще е нещо нормално ?
Колкото до защитниците, аз се надявам да махнем Белаид и така оставаме с двама. Трябва да имаш четирима защитника, защото ако един се контузи и оставаш само с двама и трябва да се молиш да не се контузят и да не получават картони.
Но това важи са сериозните клубове, клубове с цели. Ако ще го караме както досега - с цел трето място и отпадане от ЛЕ от първия посредствен анонимник, може и никой да не вземат. Целта да живуркаме в посредственост, не изисква стабилна селекция.

Казах 'по един' - т.е. един резервен бек и един резервен ЦЗ. То иначе излиза, че Роси не е правил достатъчно дефанзивни трансфери :D

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2018 20:49

sin4ec написа: За Белаид е така, но за Кабрал и Белмонт-недей да избързваш. Млади са и има хляб в тях. Освен това много работят индивидуално извъм тренировките и двамата, а това неизменно дава резултат.

Ами засега не могат да се впишат. За Кабрал си мисля, че е възможно да не може да свикне с футбола тук или нещо друго. Интересно ми е как винаги търси да захожда откъм крилото към центъра и да шутира, а не да пробива по крилото. Накрая да не се окаже, че и този не си е на позицията.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2018 21:16

metodito написа:
Ами засега не могат да се впишат. За Кабрал си мисля, че е възможно да не може да свикне с футбола тук или нещо друго. Интересно ми е как винаги търси да захожда откъм крилото към центъра и да шутира, а не да пробива по крилото. Накрая да не се окаже, че и този не си е на позицията.

Дефект на растежа... :)
Владее финтовете и в двете посоки, но ги прави в удобната. Голям проблем е това, но решим. С работа.
Паулиньо прави финтовете с двата крака и вкарва с двата крака. Въпрос на индивидуален стремеж да се усъвършенстваш.
На малкия му редя шапки и конуси, през които трябва да мине , да направи финт и да бие без да ползва изобщо десния крак.
Резултатът е смазващ. Пълна заблуда е това за десничар и левичар. Всичко опира до тренировки и упражнения!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 30 май 2018 21:43

sin4ec,[offtopic]ако има време и набляга на тренировки с двата крака спиране, водене, шутове от различно разстояние, пасове, центрирания смятам ще има бъдеще. Това да не ползваш единия крак само за подпиране е задължително, ако искаш да играеш качествен футбол. Не знам на каква позиция ще играе като по-голям, но научи го на някои основи във времето, защото като гледам в школите нещо пропускат. Не трябва да разчита само на тренировките в школата, а да тренира повече, там идва разликата с останалите. За левичар и десничар е вярно, просто като деца се избира водеща ръка и крак несъзнателно.[/offtopic]
За Кабрал съм изгубил надежда с Белмонт е по-различно. Защо да не разчитаме на Дидо и Юруков като резерви нали все искаме юноши, българи, а покрай Холмар мисля и те ще дръпнат. Халфове само трябва да задържим Панайотов и/или да интегрираме Петков, а Найденов дали би вършил работа при нужда като смяна на Тиам, ако Панайотов не остане. Дясно и ляво са най-критични и трябва по-добър от Цветкович и алтернатива на Горанов. Мисля, че само с тези 2 поста ще може да се прави вариация, когато Обертан или Паулиньо отсъстват. Естествено няма да е зле още 1 като Паулиньо и Обертан. И естествено задължително вратар с главно В. Общо взето между 2 и 4 максимум нови. Залагам на 3, но поне 2 наистина качествени :lol:

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 30 май 2018 21:54

Белмонт е много добър млад футболист. Ако някой от тук коментиращите псевдо Левскари е ходил на тренировки на отбора щеше да разбере, че има много хляб в това момче. Ако трябва да сравняваме него с някой от школата на същата възраст, то разликата би била от небето до земята. Жалко, че Делио Роси не разчита на него много. Дано да остане, тъй като е много талантлив с добра физика и отлична техника.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 май 2018 21:58

sin4ec написа:
metodito написа:Никой не мрънка. Относно Роман също няма неизвестни. Който е чел това, което каза и е искал да разбере, е разбрал. Който е тапир... той си остава тапир. А аз имам още една версия, която си е моя си спекулация. За алфа-мъжкарите. Има такава категория треньори, които като влязат в съблекалнята търсят алфа-мъжкаря - водачът на глутницата и трябва да остане един. Ако иска да е водач на глутницата, махаш алфа-мъжкаря. Така направи Мъри с Гонзо, така са правили много треньори. Това е теория, спекулация. Аз да съм и аз така бих постъпил сигурно. Утре ще се разбере - тогава ще се "срещат" Васко и мениджъра му с Иванов.

Иначе преди да се привлича кой да е, трябва да се изчистим от хора като франсето, като Кабрал и Белаид. Дано са толкова успешни, колкото и Паулиньо.

За Белаид е така, но за Кабрал и Белмонт-недей да избързваш. Млади са и има хляб в тях. Освен това много работят индивидуално извъм тренировките и двамата, а това неизменно дава резултат.

Ако на 27 си млад футболист и тепърва се учиш то футболисти на средна възраст според теб сигурно е Гошо вратарчето :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 май 2018 22:04

gzagorov написа:Иначе, ако мрънкането на феновете решаваше проблеми и носеше титли, досега "Левски" да е спечелил ШЛ.

Дам... забравих, че за вечните защитници всяко различно от тяхното мнение е мрънкане. Дори да е истина и фактите да го потвърждават. Както и да е, и на мен не ми се спори излишно.
Само ще кажа, че така нареченото "мрънкане" е по-полезно в подобни случаи от самозаблудата и сляпата вяра, с която си заслужаваме да ни правят на маймуни.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2018 22:05

trex написа:sin4ec,[offtopic]ако има време и набляга на тренировки с двата крака спиране, водене, шутове от различно разстояние, пасове, центрирания смятам ще има бъдеще. Това да не ползваш единия крак само за подпиране е задължително, ако искаш да играеш качествен футбол. Не знам на каква позиция ще играе като по-голям, но научи го на някои основи във времето, защото като гледам в школите нещо пропускат. Не трябва да разчита само на тренировките в школата, а да тренира повече, там идва разликата с останалите. За левичар и десничар е вярно, просто като деца се избира водеща ръка и крак несъзнателно.[/offtopic]
За Кабрал съм изгубил надежда с Белмонт е по-различно. Защо да не разчитаме на Дидо и Юруков като резерви нали все искаме юноши, българи, а покрай Холмар мисля и те ще дръпнат. Халфове само трябва да задържим Панайотов и/или да интегрираме Петков, а Найденов дали би вършил работа при нужда като смяна на Тиам, ако Панайотов не остане. Дясно и ляво са най-критични и трябва по-добър от Цветкович и алтернатива на Горанов. Мисля, че само с тези 2 поста ще може да се прави вариация, когато Обертан или Паулиньо отсъстват. Естествено няма да е зле още 1 като Паулиньо и Обертан. И естествено задължително вратар с главно В. Общо взето между 2 и 4 максимум нови. Залагам на 3, но поне 2 наистина качествени :lol:

Точно Кабрал на мен ми е интересен. Има нещо в него, не мога да го обясня. Дидо си е вече в отбора, Роси си го следи и го харесва много. Стигнали са до бег 2 в 1( да играе и на двата фланга), ако стане-супер!
[offtopic]Тренировките в школата са само база. Той тренира на още едно място два пъти седмично, отделно сам си работи за техника. И на улицата-там е истинската школа. 2 отбора го искат, но той не знае и не го интересуват тези работи, да си върви по пътя...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 30 май 2018 22:11

popokutepetel написа:
Eminem написа:Колкото и да не искате много нови играчи, трябват ни - вратар, двама централни защитници(единият може да е Дидо), ляв бек, десен бек, нападател, крило. Това е задължително. Най-вероятно ще трябват играчи и за халфовата линия.

Нещата са относителни. Гръбнакът на отбора като цяло е изграден и евентуалните нови попълнения са повече за дълбочина на състава отколкото нещо друго. Реално може да минем и без нито едно ново попълнение, но вратар и бек е добре да се привлекат.
Не мисля, че се търси и ще се търси нов централен нападател - там имаме 3-ма и вероятно с тях ще си караме. Дясно крило може да се привлече, може и да не се привлича защото там в момента играят и Обертан и Кабрал, а явно схемата 4-3-3 работи и ще бъде налагана. От другата страна си имаме Паулиньо и Ст. Иванов. В центъра ако Панайотов остане едва ли ще се привличат нови особено ако не можем да се отървем от Рошу и Белмонт.
Така че не очаквай някакво нашествие от нови играчи. Мисля, че повече от двама-трима няма да бъдат привлечени, а може и толкова да няма. Но от друга страна пък това положение е добро защото ако изобщо се вземе някой той трябва да е доста качествен.

Точно вратар и нападател ни трябват задължително. Изключително много точки загубихме заради некадърността на вратарите и липсата на класа в завършването на атаките. Само като погледнем кой е голмайстор на отбора и веднага разбираш, че има крещяща нужда от класен нападател.

Върни се в “Левски”