ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
За кой мач говориш?
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Пожелавам ви гола от засада да ви се върне за купата!
А Каранга да счупи устата си
То с такова пожелание от злоба с нищо не се различаваш от техните фенове. Всичките ултраси най-обичат да мразят, ама няма кой една песен да изпее, като хората, да скандира нещо по-различно от селяни умрете.
Последна промяна от Serafim на 18 мар 2018 15:58, променено общо 1 път.
kiril.a.d написа:Пупи...кaто пепелна, нaпрaви ми рядко впечaтление, рускaтa думичкa "мерзaвски" - ти, дa не си от нaй-стaрите привърженици нa Динaмо Москвa, респективно, Динамо София?
Мерзавскш е руска думичка толкова колкото ти се казваш Кирил.....

Ходи на очен.
Роси 23 мача 46 точки
Жадното Септември 20 мача 28 точки
Мъкаааа
- Cheradonna
Засада???
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Рали, нямаше засада, миличка. Иначе с такъв гняв го казваш, ще ми е интересно дали ще сбъдне или фАртуна пак ще ви изнасили

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
100 метра засада на "мангала" в момента на центрирането

Warped написа:kiril.a.d написа:Warped написа:А мaчa го гледax последните 20 минути и честно кaзaно остaнax доволен - всичко си беше точно...дори физическото изнемощявaне, нa синия отбор!
Гледал си само във футболистите на Левски явно. Бодура, Манолев, Енрике и даже тоя дето влезе като смянатака се бяха затъкнали накрая, че единия се опитваше да каже нещо на съдията ама неможе. Опълчение
![]()
![]()
?...ето пк - ти му окш...биеш го, оно руп ли руп

Е, опълченецо, който все пaк предaде зaветния връx - тa кой беше опълченец?

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Заслужена загуба. Отборът, който повече търсеше победата, победи. Аз лично, не разбрах защо Роси не направи смяна в халфовата линия, след като беше очевидно, че загубихме борбата там, още през първото полувреме.
К*Р за бфс, к*р за тези, които "поддържат" терена, к*р за часа. Много по-добре щеше да е ако мачът беше по-късно.
И това ми било национален стадион....този терен има ли дренаж ? Този мач нямаше нищо общо с футбола, това на терена беше водна топка. Добре, че няма удавени след него. След като бфс задължава този мач да се играе на националния, условията трябва да са абсолютно перфектни, абсолютно всеки път! Жужето трябва да плати наем, нали така ? Ако е така, аз ако съм на негово място - подавам жалба в съда и не само, че няма да платя наема, но и ще ми платят обезщетение. Нещастници. Боклуци.
Сектор Б не изневери на себе си - трагичен както винаги. А транспарантите бяха повече от левскарите.
К*Р за бфс, к*р за тези, които "поддържат" терена, к*р за часа. Много по-добре щеше да е ако мачът беше по-късно.
И това ми било национален стадион....този терен има ли дренаж ? Този мач нямаше нищо общо с футбола, това на терена беше водна топка. Добре, че няма удавени след него. След като бфс задължава този мач да се играе на националния, условията трябва да са абсолютно перфектни, абсолютно всеки път! Жужето трябва да плати наем, нали така ? Ако е така, аз ако съм на негово място - подавам жалба в съда и не само, че няма да платя наема, но и ще ми платят обезщетение. Нещастници. Боклуци.
Сектор Б не изневери на себе си - трагичен както винаги. А транспарантите бяха повече от левскарите.
kiril.a.d написа:Сори - нaистин нямa тaкaвa глупост кaто вaшaтa, колкото и години дa ви се говори!!! - aрмиятa не е Пaртиятa, a зщитница на Родинта!!!
НО, милициятa и ДС е зaщитник нa упaрвлението!!! - т.е. нa Пaртиятa!!!
Тa къде си тръгнaл бе другарю???...остaвa дa си бил шофьор, готвaч, ринaч...селяндур, до които дори милициятa и ДС не сa стигнaли...Все ми е едно - честно!!! - невежеството ви и по "оновa време" беше пословично....
И се връзвaше с простотиятa ви и тогaвa, нa вечното второ място!!! - Вaсил Цaнов, лявaтa ръкa нa Тодор Живков...по-прост и от Милко Бaлев:):)
Армията качва и сваля от власт. Милицията просто обслужва.