Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Не съм левскар, но трябва да призная, че сините заслужено и очаквано си отпаднаха
Да изтървеш 80 положения за гол... на какво се надяваш тогава ? На автоголове ? И този съдия голям негодник ! Ако беше някой друг...Съдията направо закопа подуяне !

- отец Онуфри
- Контакти:
Много ме е яд, напълно незаслужено отпаднахме. Марибор си бяха полуумрели до гола им, ако имахме читав нападател щяхме да сме ги довършили още на полувремето. Поне отборът показа много добра игра, оптимист съм за първенството.
П.С. Съдията, съдията, съдията Елтън Джон
Highlander написа:И кого цитираш, себе си ли. Това, че се молите на Аллах Левски да е зле не значи, че ще стане точно така - историята учи. Ясно ми е за кои си, обаче съм сигурен, че на теб не ти е ясно.
Кой е алах?Даже не съм запознат,но щом ти знаеш явно се молиш на него.
Аз не вярвам в богове и не се моля на никого.
Левски е зле от години и ще продължава да е зле още 100 години.
Аз съм от Русе и Дунав ми е на сърцето.
А ти си мисли за твоя алах ли е не знам какъв е и му се моли в някоя джамия,иначе Пеевски ще спре капките от кранчето.
отец Онуфри написа:Много ме е яд, напълно незаслужено отпаднахме. Марибор си бяха полуумрели до гола им, ако имахме читав нападател щяхме да сме ги довършили още на полувремето. Поне отборът показа много добра игра, оптимист съм за първенството.
Голяма битка ще пада в първенството - за влизане в първата шестица. А играта беше до наказателното поле, оттам пълна скръб. Мрачните времена за Левски продължават и вървим стабилно и сигурно по свинския път. Преди десет години ни се подиграваха, че сме отпаднали от Олимпия Любляна - сега се успокояваме, че сме отпаднали очаквано и сме се представили достойно. Какво достойно има да паднеш от петоразреден отбор и изобщо да тези 10 г. много назад сме отишли и вървим все по-надолу. Като цялата ни територия
Дидо написа:Highlander написа:ЕМИЛ написа:Изпуснахме страхотна възможност
Това е проклятие.
проклятието служебно учстие в ШЛ ще ви тежи докато съществувате
Какво служебно участие в ШЛ бе, откачалка? Я иди си пий хапчетата, време е

CHELSEA
insaneboy написа:Highlander написа:ЕМИЛ написа:Изпуснахме страхотна възможност
реалният резултат беше 6-1 за нас. Кога, кога ще изгрее слънце и на нашата улица? Това не е липса на късмет. Това е проклятие.
Съжалявам, но това са глупости да кажеш 6-1, та вратаря ви спаси на два пъти поне чисти положения, Марибор изпуснаха и дузпа, както и удариха греда. За нарушението на Александров можеше да се даде и червен картон. 6-1 е ако броиш че всеки ваш удар е гол, което е нелепо защото не броиш чистите положения и за Марибор, ами ако и тяхните бяха гол тогава пак се получава същото - голово равенство. Истината е, че както изпуснахте много положения така и Марибор изпуснаха такива макар да си личеше, че са слаби и имате възможност да ги отстраните. Просто както не ви стигна късметът към края, така и ви покри в началото. Мачът си беше равностоен и 1-1 си е закономерен резултат.
И кво са изпуснали Марибор бе, припознавачо? Две атаки имаха, при първата греда и последвала дузпа, при втората отбелязаха гол.... Ае бегай ...
CHELSEA
ivo55 написа:Пичове, по-спокойно. Отпадате след реми.
Лошото предстои. Тая година в първенството ще ви бият наред. Докато ДПС не отпуснат пари за сериозна селекция и за трансфери, реално ви държат полуживи. Чудя се защо го правят.
Тоя па смешник.......
CHELSEA
Преди мача ми разказаха един виц, който обяснява защо Левски играе до втория си мач в Европа:
Разговарят двама нюйоркчани. Единият казва на другия:
- Виж сега, аз съм роден 55-а година, пети месец, пето число, живея на Пето авеню, дом No 5, на петия етаж, апартамент No 5, имам пет деца, пуша по пет цигари на ден и изобщо целият ми живот е свързан с числото 5. Вчера бях на конни състезания и заложих на кон No 5.
- Е и какво, спечели ли?
- Спечелих дръжки. Конят излезе пети...
Разговарят двама нюйоркчани. Единият казва на другия:
- Виж сега, аз съм роден 55-а година, пети месец, пето число, живея на Пето авеню, дом No 5, на петия етаж, апартамент No 5, имам пет деца, пуша по пет цигари на ден и изобщо целият ми живот е свързан с числото 5. Вчера бях на конни състезания и заложих на кон No 5.
- Е и какво, спечели ли?
- Спечелих дръжки. Конят излезе пети...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Highlander написа:Дидо написа:LSFC 1914 написа:Highlander написа: А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
Спокойно на тях им се връща, но те са толкова тъпи, че дори и не усещат какво става! Няма по-лошо от припознаването!
то и на Левски и се връща за служебното участие в ШЛ,още 100 години ще е така
Защо? Левски нередно ли игра служебно в ШЛ? Това, че Александър Томов направи така, че да ви извадят от евротурнирите - за това е виновен Левски. 1992 година тимът на Дания, който заслужено не се класира на европейското, е върнат и играе служебно, защото отборът на Югославия е изваден. Такова проклятие ги постига за това нещо, че стават европейски шампион. Все някой ви е виновен на вас, вие сте безгрешни. О, извинявай! Забравих, че си от Дунав
Хора спрете с глупостите веднъж за ВИНАГИ!!! Левски влезна в ШЛ като шампион!!!
CHELSEA
glarus_ds написа:Highlander написа:Дидо написа:LSFC 1914 написа:Highlander написа: А на всички празнуващи отпадането на Левски - От сърце им желая да им се връща двойно.
Спокойно на тях им се връща, но те са толкова тъпи, че дори и не усещат какво става! Няма по-лошо от припознаването!
то и на Левски и се връща за служебното участие в ШЛ,още 100 години ще е така
Защо? Левски нередно ли игра служебно в ШЛ? Това, че Александър Томов направи така, че да ви извадят от евротурнирите - за това е виновен Левски. 1992 година тимът на Дания, който заслужено не се класира на европейското, е върнат и играе служебно, защото отборът на Югославия е изваден. Такова проклятие ги постига за това нещо, че стават европейски шампион. Все някой ви е виновен на вас, вие сте безгрешни. О, извинявай! Забравих, че си от Дунав
Хора спрете с глупостите веднъж за ВИНАГИ!!! Левски влезна в ШЛ като шампион!!!
На коя държава?

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.