Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Мангала да не ме чете, договора се бави. 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Няма да сме ние,ако няма драми...
Нар да си обира наровете и да заминава 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
miasanmia1900
- Контакти:
Моментално да му показват вратата на тоя недохранен урод!Гонзо дори с птичия си мозък ,който притежава,трябва да знае,че такова пазарене в последния момент говори много лошо за моралните качества на един играч!Да не говорим,че аз изобщо не виждам и спортни такива у него...Ебаси и мъката е това чудо селекция в нашия клуб.
Тоя сега ли е намерил да се цигани за пари? Май ще хване самолета за Гана рано-рано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Случва се нещо така характерно за стила на работа на един набеден директор. Освобождава наш юноша и на негово място взема поредна недоказала се чернилка със съмнителни качества. Онзи от дървото в последния момент се отказва от уговорката и поставя нови условия. Ако не преглътне унижението, което почти не се е случвало до сега, "инджинерина" ще се палне и ще го изгони. В крайна сметка към 15 февруари ще пристигне на пожар някой ен-ти избор чернокож анонимник когото ще освободят след последния кръг със солидна неустойка. Започвам да си мисля, че СТР нарочно търсят некадърници, за да попълват банковите си сметки с част от тези неустойки.
rhaegar написа:Тоя сега ли е намерил да се цигани за пари? Май ще хване самолета за Гана рано-рано.
Любопитно е дали изобщо е имало някаква крайна уговорка с този черен плод, или всичко е било само от рода на ..Бе ти ела, пък ако ставаш ще се разберем. Твърде уверено звучаха заглавията в ГОНГ за подписването
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Дооста аматьорско изпълнение. Ако клекнат пред исканията на този набеден мангал няма да говори никак добре за директорите ни. Този мангал щом от ден първи почва с номерата по-добре да си обира крушите и да изчезва.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- blue avalanche
- Контакти:
Всъщност,не знаем какво точно се случва,а се "палим" от спекулациите на Гонг.Нека да изчакаме...
Този Нар-цис си изглежда менте още преди да е пипнал топката 
Добре дошъл в отбора на Китамбала, Диаби, Махмудов, Опоку,Амари и още много които ги забравих.
Чудя как шефовете ви изпуснаха играч като Арш. След Левски има 134 мача и 68 гола.
Добре дошъл в отбора на Китамбала, Диаби, Махмудов, Опоку,Амари и още много които ги забравих.
Чудя как шефовете ви изпуснаха играч като Арш. След Левски има 134 мача и 68 гола.