Гикиевич на този етап отказва да разтрогне по взаимно съгласие и това накара Левски да прибегне до план "Б". Той е продажба на футболиста. Полякът е предложен на куп отбори и мениджъри, които да му намерят нов тим. На "Герена" ще бъдат доволни и на минимална компенсация за правата на бившия нападател на кипърския АЕЛ.
Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
tevez написа:Гикиевич на този етап отказва да разтрогне по взаимно съгласие и това накара Левски да прибегне до план "Б". Той е продажба на футболиста. Полякът е предложен на куп отбори и мениджъри, които да му намерят нов тим. На "Герена" ще бъдат доволни и на минимална компенсация за правата на бившия нападател на кипърския АЕЛ.
Не претендирам да съм експерт, ама не трябва ли продажбата да е план "А", пък ако не стане-да разтрогваме. В смисъл, идеята ми е, ако има как да вземем пари от него-супер, ако няма, тогава да мислим как да му даваме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз лично съжалявам за Аниете. Но,това е. Пожелавам му успех и му благодаря за играта и головете в,нашия Левски.
Левски продължава на пред!
rhaegar написа:tevez написа:Гикиевич на този етап отказва да разтрогне по взаимно съгласие и това накара Левски да прибегне до план "Б". Той е продажба на футболиста. Полякът е предложен на куп отбори и мениджъри, които да му намерят нов тим. На "Герена" ще бъдат доволни и на минимална компенсация за правата на бившия нападател на кипърския АЕЛ.
Не претендирам да съм експерт, ама не трябва ли продажбата да е план "А", пък ако не стане-да разтрогваме. В смисъл, идеята ми е, ако има как да вземем пари от него-супер, ако няма, тогава да мислим как да му даваме.
На какво отгоре да го иска някой клуб? В Кипър не беше играл много време, тук дойде, игра 3-4 мача и айде изваден от отбора. Трудно ще стане продажбата, ако е се раздели по взаимно съгласие, има по-голям шанс да си намери отбор като свободен агент.
Единствено се моля Педро да се махне, ако трябва още 1 сезон да го гледам, ще бъде ба*ти наказанието.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Довиждане Антонио! Благодарни сме ти за всичко!
А-НИЕ-ТЕ ОБИЧАМЕ!
А-НИЕ-ТЕ ОБИЧАМЕ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
tevez написа:rhaegar написа:tevez написа:Гикиевич на този етап отказва да разтрогне по взаимно съгласие и това накара Левски да прибегне до план "Б". Той е продажба на футболиста. Полякът е предложен на куп отбори и мениджъри, които да му намерят нов тим. На "Герена" ще бъдат доволни и на минимална компенсация за правата на бившия нападател на кипърския АЕЛ.
На какво отгоре да го иска някой клуб? В Кипър не беше играл много време, тук дойде, игра 3-4 мача и айде изваден от отбора. Трудно ще стане продажбата, ако е се раздели по взаимно съгласие, има по-голям шанс да си намери отбор като свободен агент.
Единствено се моля Педро да се махне, ако трябва още 1 сезон да го гледам, ще бъде ба*ти наказанието.
Нямаше основание и някой да иска Бру, Силва и всички останали герои, за които пръснахме стотици хиляди евро неустойки, ама си намериха отбори. Все някой, някъде ще се навие да даде, ако ще и 10000 евро да са.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Намериха си отбори, защото бяха свободни агенти.
И ние може да искаме даден играч, ама ония да кажат - 50 бона. Ние се отказваме, а ако го освободят, веднага го взимаме като free agent. Всеки гледа да спести някой ойро.
И ние може да искаме даден играч, ама ония да кажат - 50 бона. Ние се отказваме, а ако го освободят, веднага го взимаме като free agent. Всеки гледа да спести някой ойро.
Жалко, много жалко за Аниете. Явно някъде му дават повече пари.
Много ме е яд за Аниете,жалко че не можахме да го задържим.
- batmanlevski
- Контакти:
emigo73 написа:Аз лично съжалявам за Аниете. Но,това е. Пожелавам му успех и му благодаря за играта и головете в,нашия Левски.
спокойно ,Анете наистина бе най-добрия футболист в България през тази година, но нека не забравяме , че Гара Дембеле, Тони Калво и Жуниньо Жуниор са свободни агенти и са съгласни да се върнат в Левски и за по 5 000 евро , така че дано просто от ръководството да поискат те да се върнат !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]