Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

konvoec
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот konvoec » 26 авг 2014 08:25

MagicMoments написа:
terata написа:
Stahlgewitter написа:Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?
Вчера спрях да пиша,защото ми дойдохте в повече.Искрено се надявам,че повечето от вас,които пишете редовно тук,сте били афектирани от,резултат,игра,и т.н.
Днес,ден след цялата простотия сътворена от примадоните искам да чуя нещо градивно.Нещо,за което човек си струва да се хване и да го развие.
Давайте,мисля,че на всеки ще му е интересно да чуе/каже градивна идея.

Ми що не кажеш ти бе? А? Кво само едно и също пелтечиш във всяка тема! Акъл ли немаш, що ли?! Дошли му в повече... ми пали джапанките и да те няма, капут!!! Никой няма да плаче тук за теб, не се притеснявай! Отивай да подкрепяш тая сбирщина начело с "инжинера". Пляскай им, радвай им се и се кефи на мястото, което заемаме в момента!

Добре ти като не го подкрепяш Гонзо как го демонстрираш това.С неходене на мачове,плюене по форумите или никак.И мен не ме кефи,че вече осмисляме сезоните на всичко и всички,че ни бият като бръшлян чувал,че падаме по 10-15 пъти на сезон,че на сезон се сменят по 3-4 треньори,директори и всеки сезон привличаме и гониме всякави некадърници и че от 5-6 години нито титли,нито купи има,нито пък се наложили някоя юноша,нито пък записваме победи в Европа,а от сезон-два вече и за Европа не можем да се класираме,ама това е положението и само спориме тука.В Тръста е една от малкото ми надежди,ако не успее,чакаме Батков окончателно да ни превърне в средняк и си чакаме фалита и това е.А да обвиняваме Гонзо , играчи и треньори е най-лесно.

Искам да ти кажа, че той когато подкрепяше Гонзо(това беше до скоро), аз съм спорил с него, защото му беше от най-ревностните защитници. И защо, само защото е Гонзо. Ама на човекът му светна, понеже въпреки че е супер първосигнален(по мои си наблюдения), явно има капка мозък в главата, за да разбере, че Гонзо не става за ръководител. Поне на тоя етап не става и това той сам си го доказа, не сме го доказали ние тук, драскайки си някакви неща. Всичко, което обеща - не го изпълни. Освободи Блажевич, говори за юноши - няма ги. Щял да остане Мурсия(добре, че го махна, едно правилно нещо), маха го. Щели сме отбор да градим, освободи играчи взети преди 2 месеца. "Ново лице и истински Левски" сме ги слушали, че и сме се нагледали. Какво може да му кажете в защита на тия действия? Нищо не можете. Не Гонзи, ми който ще да е, не ме интересува, не е той по-голям от Левски. Не са тия малко промити мозъци публиката на Левски. И не ми излизай с това "вие не ходите, вие не правите нищо, вие сте мишоци" и кви ли не простотии, защото съм на всяко домакинство. Е, и?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 авг 2014 12:22

Оу феновете, без които Левски не може (или те така си мислят) били провокирани?
Абе на някой от вас хрумва ли му, че отношението към някои агитки от страна на местни хора, полиция и т.н. е плод на дългогодишното поведение на същите тези агитки, на публично изказваното мнение по адрес на същите местни хора, мнение, в което "селяндур" е сред меките епитети и т.н?

Значи сега са ви провокирали, но няма опция това да е заради 5 или 10 години вилнеене из "селото", хулене и гаври със "селяните", имащи честта да ви настанят на стадиона си и т.н?

Хората запомнят тези неща. И с годините се научават да реагират. И публика и полиция.
А в Ловеч специално агитките на Левски и ЦСКА отдавна имат лоша слава.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2014 12:34

Докато по национална телевизия, като БТВ дават кадри от ударени фенове и наричат случилото се "полицейски произвол", а нищо не се споменава за ударените полицаи, никога няма да се оправим!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 авг 2014 12:38

mistreated написа:Докато по национална телевизия, като БТВ дават кадри от ударени фенове и наричат случилото се "полицейски произвол", а нищо не се споменава за ударените полицаи, никога няма да се оправим!

Виж сега те милеят за отбора мятайки бомбички (примерно) или организирайки меле, а глупавата милиция не само не е съгласна ами дори им посяга...

Предлагам преди да реват от произвол тези фенове да започнат да плащат глобите, които предизвикват. Нали.. човек, който обича отбора не би желал да го натоварва финансово, особено в тези трудни времена?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Eeyore
Контакти:

Наказанието на Левски

Мнениеот Eeyore » 26 авг 2014 13:59

Току що прочетох за поредното наказание на Левски.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-nakazan-s-oshte-2-macha-bez-publika-294238

А нещо с расизма какво правим?
Маймунските звуци, скандиранията: "ООО, черна маймуно". Това съвсем "случайно" дежурния делегат сигурно го е пропуснал.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот Долно уйно » 26 авг 2014 14:00

Наказанието е за два мача, тъй като третия поред е с Лудогорец и там трябва да има публика.
Без публика ще са срещу Черно море и Славия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Левски наказан с още 2 мача без публика

Мнениеот Себастиан Фетел » 26 авг 2014 14:01

[wrapimg=right]http://m3.netinfo.bg/media/images/13938/13938745/638-397-liteks.jpg[/wrapimg]Левски бе наказан с два мача лишаване от домакинство, заменено с мачове без публика, от Дисциплинарната комисия за инцидентите в мача с Литекс в Ловеч. „Сините“ вече изтърпяха същата санкция при домакинството си срещу Ботев Пд. Сега те ще приемат без публика и отборите на Черно море и Славия.

Ето решението:

ПО ДОКЛАД

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А – предложение 2- ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 2000лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"Левски"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква б/ и във връзка с чл. 16, ал. 2, ДК налага наказание на ПФК ”Левски” София - лишаване от домакинство за 2 срещи иимуществена санкция в размер на 5000 лева. За нанесени сериозни щети на градски стадион Ловеч на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство” се заменя със забрана за игра пред публика.

ДК задължава ПФК „Левски” да възстанови щетите нанесени от феновете им на стадион „Градски” гр. Ловеч съобразно чл. 38 от ДП.

Шоко от Лудогорец и Страхил Попов от Литекс са наказани за по един мач.

За нанасяне на обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 и във връзка с чл. 34, ал. 2 - ДК наказва Николай Нейков администратор на ПФК „Верея” СЗ. с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 125 лева.

източник: gong.bg
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 26 авг 2014 14:03

Ако питат мен и 20 мача без публика са малко . Трябва да откажат вандалите да ходят по стадионите , защото те изгониха публиката ...

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 26 авг 2014 14:03

Кои отбори намазват с гостуване на неутрален терен?
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 авг 2014 14:03

О Господи, по твоята логика всеки кръг половината отбори трябва да са наказани заради расизъм ?

Сега предполагам пак ще има как в другите (БЕЛИ) страни нямало подобни изцепки на феновете ?

Наказанието е справедливо !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”