MagicMoments написа:terata написа:Stahlgewitter написа:Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?
Вчера спрях да пиша,защото ми дойдохте в повече.Искрено се надявам,че повечето от вас,които пишете редовно тук,сте били афектирани от,резултат,игра,и т.н.
Днес,ден след цялата простотия сътворена от примадоните искам да чуя нещо градивно.Нещо,за което човек си струва да се хване и да го развие.
Давайте,мисля,че на всеки ще му е интересно да чуе/каже градивна идея.
Ми що не кажеш ти бе? А? Кво само едно и също пелтечиш във всяка тема! Акъл ли немаш, що ли?! Дошли му в повече... ми пали джапанките и да те няма, капут!!! Никой няма да плаче тук за теб, не се притеснявай! Отивай да подкрепяш тая сбирщина начело с "инжинера". Пляскай им, радвай им се и се кефи на мястото, което заемаме в момента!
Добре ти като не го подкрепяш Гонзо как го демонстрираш това.С неходене на мачове,плюене по форумите или никак.И мен не ме кефи,че вече осмисляме сезоните на всичко и всички,че ни бият като бръшлян чувал,че падаме по 10-15 пъти на сезон,че на сезон се сменят по 3-4 треньори,директори и всеки сезон привличаме и гониме всякави некадърници и че от 5-6 години нито титли,нито купи има,нито пък се наложили някоя юноша,нито пък записваме победи в Европа,а от сезон-два вече и за Европа не можем да се класираме,ама това е положението и само спориме тука.В Тръста е една от малкото ми надежди,ако не успее,чакаме Батков окончателно да ни превърне в средняк и си чакаме фалита и това е.А да обвиняваме Гонзо , играчи и треньори е най-лесно.
Искам да ти кажа, че той когато подкрепяше Гонзо(това беше до скоро), аз съм спорил с него, защото му беше от най-ревностните защитници. И защо, само защото е Гонзо. Ама на човекът му светна, понеже въпреки че е супер първосигнален(по мои си наблюдения), явно има капка мозък в главата, за да разбере, че Гонзо не става за ръководител. Поне на тоя етап не става и това той сам си го доказа, не сме го доказали ние тук, драскайки си някакви неща. Всичко, което обеща - не го изпълни. Освободи Блажевич, говори за юноши - няма ги. Щял да остане Мурсия(добре, че го махна, едно правилно нещо), маха го. Щели сме отбор да градим, освободи играчи взети преди 2 месеца. "Ново лице и истински Левски" сме ги слушали, че и сме се нагледали. Какво може да му кажете в защита на тия действия? Нищо не можете. Не Гонзи, ми който ще да е, не ме интересува, не е той по-голям от Левски. Не са тия малко промити мозъци публиката на Левски. И не ми излизай с това "вие не ходите, вие не правите нищо, вие сте мишоци" и кви ли не простотии, защото съм на всяко домакинство. Е, и?