ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот zlato1234 » 28 юли 2014 13:32

Red thunderstorm написа:
terata написа:
zlato1234 написа:На 19 Юли започва Първенството... Не е много лека програмата, но трябва Гонзо да ги стегне. :oops: 8-)

Е кво и е тежкото на програмата. Първите два кръга хем ще почиваме, хем ще сме с 6 точки. :mrgreen: Така момчетата ще имат повече време за подготовка.

Да са ви честити шестте точки! :lol:

Е? Не се ли оказах прав, че програмата не е лека? М? ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 28 юли 2014 14:10

Не случайно има приказка, че рибата се вмирисва откъм главата.
Президент- патологичен измамник и лъжец, технически директор-полуграмотен бивш набеден футболист, наречен легенда, треньор-никому неизвестен испански алкохолик, който не знае къде се намира, играчи като Минев, Гаджев и подобни, за които футбола е добро пожелание и опираме накрая до наивна публика, пишеща само декларации, чиято най-голяма активност е унижаването на единствения читав човек, който за малко щеше да стане треньор.

Това са фактите, ако свалите очилата и погледнете реално на нещата. Как е възможно да очаквате нещо повече от това, което се случва?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юли 2014 14:48

Не знам за вас, но мен не ми е толкова гадно след загубата. Ще ви кажа и моето позитивно виждане:
1. Личи си някакъв почерк, макар и съвсем лек за този момент. Личи си, как нашите юнаци се опитват да играят повече с топката, да играят с повече директни подавания. Има и определено наченки на движение без топка. Ама докато започнем да играем футбол като отбор 1 година не ни мърда. То не може досега да си играл ганкиното и основно по заведенията и изведнъж да сме още по-силни с почти изцяло нов отбор. :) Малко търпение и подкрепа, както винаги сме показвали. Начина на тренировки и промените, които се почват в школата ще ни докарат до европейското средно ниво. Сигурен съм, че ще гледаме отново един добър Левски със собствен стил на игра.
2. Тенденцията в публиката. Чак сега момчетата от сектор г разбраха, че са им много 2 сектора :) По-добре късно, отколкото никога...

Колкото до негативите, те не са 1-2. Но няма смисъл да говорим неща, което не са се променили.

Подкрепяйте Левски в добро и лошо и не се крийте след загубите! :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 юли 2014 14:56

bigbonusprize написа:Не знам за вас, но мен не ми е толкова гадно след загубата. Ще ви кажа и моето позитивно виждане:
1. Личи си някакъв почерк, макар и съвсем лек за този момент. Личи си, как нашите юнаци се опитват да играят повече с топката, да играят с повече директни подавания. Има и определено наченки на движение без топка. Ама докато започнем да играем футбол като отбор 1 година не ни мърда. То не може досега да си играл ганкиното и основно по заведенията и изведнъж да сме още по-силни с почти изцяло нов отбор. :) Малко търпение и подкрепа, както винаги сме показвали. Начина на тренировки и промените, които се почват в школата ще ни докарат до европейското средно ниво. Сигурен съм, че ще гледаме отново един добър Левски със собствен стил на игра.

Колега, стига с това търпение, 5 години го търпим, ДО КОГА? Това не е Славия майка му стара, това е ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ е победи, шампион, успехи - престанете с тия примиренчески търпения! Кой ви облъчва и ви спуска опорните точки - Гонзо, Тара, КОЙ? Какви са тия глупости, ние 2 мача сме трагични, с 3 удара 3 гола са ни вкарали...не можем да надиграем отбори на 5 дни, без подготовка...ТОВА Е СРАМ! Погледни историята на Левски, защото явно се забравя, кой се опитва да направи Левски посредствен- НЕ, НЕ и пак НЕ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юли 2014 15:02

:) Еми превъзхождаха ни червените само с едно име - Сашо Тунчев. Останалото е ала бала... Ако имахме стабилен централен защитник (поне един), можеше и да победим.
5 години тръгваме с нагласата да гоним успехи и че Левски играе само за титлата и победата. Еми кой ли не ни би... Мисля, това е 1 вата такава, която е обявена за нулева и се мъчи да се налага стратегия. Добра или лоша времето ще покаже. Но 1 е сигурно за мен лично (и като гледам последни 10 години) - по-добре със стратегия отколкото без... Още на полусезона ще си проличи обиграваме ли отбор или отново въртим едни трансфери за едни пари :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 юли 2014 15:05

zlobul написа:Аз лично не виждам рязне до кокал. Даже напротив : прибрахме свършили със футбола !

Рязането до кокал трябва да започне от онзи с двата пръста чело, тоталния некадърник, Георги Александров Иванов – т. н. Гонзо, роден на 2 юли 1976 в Пловдив, България, играл даже и в Армеец (Пловдив), но не успял да се наложи. След неговото обрязване/ изрязване, и аз не знам вече какво да правят с него, да режат безогледно. Тези изнежени, татуирани, гелосани, физически недоразвити момченца с вид на недохранени сирачета от дом на социалните служби , които не могат да се преборят за една спорна топка без да извършат нарушение(защо ли?) нямат място в Левски. Да режат смело. Сигурно ще стигнем пак до Кокала, но честно казано предпочитам него. Днешните просто нямат качества.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 юли 2014 15:08

Всички се чудят защо падаме от червените вече пети пореден мач, а е много просто. Нямаш ли стабилна защита не можеш да спечелиш мач, дори да вкараш гол, противника ще отбележи 2-3 и пак ще загубиш. Стойчо се е учил от старата школа, когато бг отборите предимно се бранеха и на контри търсеха успеха и знае, че за да спечелиш мач трябва да имаш добра защита. Ние играем без добри защитници вече 5-6 години, и ето го резултата. Но по-лошото е, че не даваме нужното време да се сработят новите и след 1-2 мача (Бедоя и другия испанец) ги обявяваме за некадърни... Ако имахме пари, да вземем десет нови за по милион евро всеки от тях, да ги поставим на поста на който са играли досега (всички без вратаря) и да мачкат нашите бездарници в А група, но нямаме пари и ще се опитваме с некадърници да се оправяме. :(

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 юли 2014 15:18

Мача не беше лош! Имаше агресия и желание в двата отбора, като ЦСКА беше по-стабилния отбор на терена.Лошото е, че не отидоха повече хора на стадиона! Стига сте седяли до е*аните задници на жените ви, а вземете да ходите по стадиони и зали! Ако повече хора се завърнат на дербито, то такива замерящи се идиоти няма да има на Дербито на България! А и вчера доста хора се отказаха да отидат на стадиона, като разбраха, че агитката ще е в А сектор!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 28 юли 2014 15:28

Главния виновник е Батков и този дето е зад него. Ако излезе и каже къде са парите от 1/4 финала в Уефа и Групите на ШЛ, че така и не се разбра. Чуждите отбори с 2-3 участия в групите на ШЛ си построиха стадионите и имат пари за всичко. А ние сега заради строежа на един сектор "което изглежда добра идея на пръв поглед" ни поставя в ситуация, да нямаме средства за 5-6 добри играчи. Както е написано по-горе търпение, търпение ама докога? Всяка година търпение искат, а нищо не се прави. Тия от НКП вместо да си взимат комисионните от Батков, Лев Инс и Мтел, докато ние търпим унижения, и само да призовават за търпение, вечно да сме зад отбора в добро и лошо, да вземат някакви мерки. Нали щяха да са важен фактор в клуба, важни май само в броенето на парите... :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 28 юли 2014 15:40

Ключовият момент за тоталното падение на Левски и без надежда за излизане от кризата беше събличането на Петев. Ако ми говорите за виновници за сегашното положение, ги търсете там.

В момента какво ни чака? Преди месец направих грешката да гледам малко от едно интервю с гонзо. Журналистът без да иска вмъкна думата "фундаментален" . Иванов реагира на думата така сякаш за първи път я чува и се опита да я повтори понеже му направи силно впечатление звученето й, но не успя. Този човек в момента се разпорежда, какво трябва и не трябва да бъде в Левски. Той е мозъкът. Лошото е, че е огромен инат и упорства на своето, така че ще стои минимум една година още. Левски от много време вече стои потънал на дъното, ще си остане там. Тази година много от мачовете ще ни бият с разлика. Надявам се, когато юношите отново се върнат в състава, да ме опровергаят.

Върни се в “Левски”