Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Beladona

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Beladona » 01 мар 2017 08:16

rhaegar написа:
Beladona написа:Според мен си преби харабийската Стяуа , Партизан , Цървена Звезда и Динамо Загреб .... държа 1:1 на Реал Мадрид до 75 минута , замалко да опъне ПСЖ у Париж , изтормози Ливерпул .....тези успехи не му ги е дал Баце или Перуци ....а и е направил отбор , дето не виждам как няма да стане и догодина шампион ....

Не, имах предвид, че и собствениците на Левски и ЦСКА през годините, че дори и чичо Венци ако искаш, знаеха, че за да получиш нещо, трябва първо да дадеш. Но изваждането е много, много труден процес за нашите "бизнесмени". Колко пъти чухме "ако влезнем в групите, ще купим този и онзи"....Ми купи ги и влез, пък те парите ще ти се избият, ей Богу.

Баце , тия , за които говориш , ако отворят кафене на Витошка ше фалират за 3 месеца ! Това са едни елементарни апаши и грабители , не са бизнесмени .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 мар 2017 09:49

Beladona написа:
rhaegar написа:
Beladona написа:Според мен си преби харабийската Стяуа , Партизан , Цървена Звезда и Динамо Загреб .... държа 1:1 на Реал Мадрид до 75 минута , замалко да опъне ПСЖ у Париж , изтормози Ливерпул .....тези успехи не му ги е дал Баце или Перуци ....а и е направил отбор , дето не виждам как няма да стане и догодина шампион ....

Не, имах предвид, че и собствениците на Левски и ЦСКА през годините, че дори и чичо Венци ако искаш, знаеха, че за да получиш нещо, трябва първо да дадеш. Но изваждането е много, много труден процес за нашите "бизнесмени". Колко пъти чухме "ако влезнем в групите, ще купим този и онзи"....Ми купи ги и влез, пък те парите ще ти се избият, ей Богу.

Баце , тия , за които говориш , ако отворят кафене на Витошка ше фалират за 3 месеца ! Това са едни елементарни апаши и грабители , не са бизнесмени .

Затова е в кавички. :lol: Но все си мисля, че ако имаха истинско желание да развиват отборите, бяха на ясно как.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 мар 2017 10:11

Левски със сигурност ще има нов треньор, а близки до процесите в "синия" клуб потвърдиха новината за ТОПСПОРТ.

Спортният директор Даниел Боримиров вече има варианти кой да замести Елин Топузаков, а последният е наясно със съдбата си, за което самият той намекна след мача с Дунав вчера.

Единствената въпросителна е дали Топчо ще бъде на пейката за предстоящия сблъсък в събота срещу "червените" на Стамен Белчев. Топузаков обаче ще остане на работа в Левски.

Вече се твърди, че основните кандидати за поста са Николай Митов, който се представя убедително начело на Септември, както и Емил Велев - човекът, направил Левски за последно шампион.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 10:14

Едва ли ще го махнат преди мача с тирето :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 мар 2017 10:15

mikata написа:Едва ли ще го махнат преди мача с тирето :idea:

Дано да го махнат, че иначе падаме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 10:39

LSFC 1914 написа:

Иначе не, така ли? Особено, ако е Митов?

Вземането на четвърти вратар е простотия от класа! Кръстев е чудесен вратар. Шейтанов кога ще му дойде времето? :evil: "Левски", като клуб ще счупи тъпомера за пореден път с назначаването на трети треньор за по-малко от година.

Някой ще ми обясни ли според него, колкото и конспиративно да звучи, какво се случва? Заложници на политически интереси ли сме? Разменна монета между олигарси? Ясно е, че това преди шест-седем години беше атака срещу Батков (и тези зад него), а сега какво е? Контраатака?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 мар 2017 10:45

metodito написа:
LSFC 1914 написа:

Какво го защитаваш Топчо ? Той в един мач не може да нареди играчите. Всеки мач прави различни схеми и какъв е резултата ? Митов е с класи над Топчо. Това е истината.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 10:50

Както каза Сираков в Левски последните 7-8 год. всичко е лъжа. Зора бе да се махне Батков и идвали хората с парите,какво се случи....едно голямо нищо :idea:
Идеята е била да ни държат в будна кома :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 мар 2017 11:04

metodito написа:Вземането на четвърти вратар е простотия от класа! Кръстев е чудесен вратар. Шейтанов кога ще му дойде времето? :evil: "Левски", като клуб ще счупи тъпомера за пореден път с назначаването на трети треньор за по-малко от година.
Някой ще ми обясни ли според него, колкото и конспиративно да звучи, какво се случва? Заложници на политически интереси ли сме? Разменна монета между олигарси? Ясно е, че това преди шест-седем години беше атака срещу Батков (и тези зад него), а сега какво е? Контраатака?

Хубаво вземаме нов вратар, но ако не вземем и нов треньор всичко е напразно. С Тъпчо нито имаме шанс срещу Чавдар- Литекс, нито ще помиришем ЛЕ. Добре, че Дедо натрупа точки та да имаме теоретичен шанс за шестицата.
Не бързайте да хулите ръководството за Божката. Ами ако са решили да свиват бюджета и да освобождават чужденците? Въпреки, че на ми се иска Йорга, Прохи, Баба, Яблонски и Мехди да останат. Но като знам колко сме зле на трансферния пазар! Привличането на Огнянов и Сукуна говори само за себе си. А толкова футболисти смениха клубовете си! Лошото е, че никой не носи отговорност за срамните трансфери.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 11:12

LSFC 1914 написа:
metodito написа:
LSFC 1914 написа:

Какво го защитаваш Топчо ? Той в един мач не може да нареди играчите. Всеки мач прави различни схеми и какъв е резултата ? Митов е с класи над Топчо. Това е истината.

Не мога си сваля аватара (мога, като сваля Хром, инсталирам го и ... пффф). Не го защитавам. Даже ще кажа нещо, което си е моя теория: Елин е бил в заверата с Пелето и онова леке Букарев да прогонят Дедо. Не знам ти така мислиш ли, но аз съм все по-убеден в това.

Върни се в “Левски”