mikata написа:Вече повече от година мина и аз още се чудя какво прави Нар в Левски:?:
Може да си плаща момчето.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Вече повече от година мина и аз още се чудя какво прави Нар в Левски:?:
Вратарят Божидар Митрев се очаква да подпише с Левски и да бъде на разположение на старши треньора Елин Топузаков за предстоящото дерби срещу ЦСКА, което е в събота, съобщава NOVA.
Митрев разтрогна договора си с Шериф Тираспол и вече е свободен агент.
Левски ще вземе Митрев за заместник на контузения Боян Йоргачевич, който най-вероятно ще пропусне двубоя срещу „червените“.
Beladona написа:Не мога да се сетя за някакъв успешен проект , чийто мажоритарен собственик да не става за нищо , ама ИД или мениджмънта на проекта да е супер....тека че , къвто е Спас Русев , такъв е и Топчо ....а и останалите висши мениджъри .... ще се радвам , някой да посочи пример за обратното .
sin4ec написа:Beladona написа:Не мога да се сетя за някакъв успешен проект , чийто мажоритарен собственик да не става за нищо , ама ИД или мениджмънта на проекта да е супер....тека че , къвто е Спас Русев , такъв е и Топчо ....а и останалите висши мениджъри .... ще се радвам , някой да посочи пример за обратното .
Когато за две години 57 играчи са минали през един отбор-това не е проект, а източване и лайнарщина, бездарие и олигофрения. За какъв проект говорим?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
sin4ec написа:Beladona написа:Не мога да се сетя за някакъв успешен проект , чийто мажоритарен собственик да не става за нищо , ама ИД или мениджмънта на проекта да е супер....тека че , къвто е Спас Русев , такъв е и Топчо ....а и останалите висши мениджъри .... ще се радвам , някой да посочи пример за обратното .
Когато за две години 57 играчи са минали през един отбор-това не е проект, а източване и лайнарщина, бездарие и олигофрения. За какъв проект говорим?
Beladona написа:sin4ec написа:Beladona написа:Не мога да се сетя за някакъв успешен проект , чийто мажоритарен собственик да не става за нищо , ама ИД или мениджмънта на проекта да е супер....тека че , къвто е Спас Русев , такъв е и Топчо ....а и останалите висши мениджъри .... ще се радвам , някой да посочи пример за обратното .
Синчец , за 27 години гледам едно и също ....само Гелосаното се светна кво да прави , така че да не е на загуба и да се развива ....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Beladona написа:
Синчец , за 27 години гледам едно и също ....само Гелосаното се светна кво да прави , така че да не е на загуба и да се развива ....
mikata написа:Митрев се връщаВратарят Божидар Митрев се очаква да подпише с Левски и да бъде на разположение на старши треньора Елин Топузаков за предстоящото дерби срещу ЦСКА, което е в събота, съобщава NOVA.
Митрев разтрогна договора си с Шериф Тираспол и вече е свободен агент.
Левски ще вземе Митрев за заместник на контузения Боян Йоргачевич, който най-вероятно ще пропусне двубоя срещу „червените“.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 14 госта