Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DonBalon223

Re: Без цензура!

Мнениеот DonBalon223 » 22 авг 2022 10:36

W84me написа:Все пак да не се отклоняваме от темата. Тарторът на припоците, днес в прав текст казва, че Купата на предишното Цесека не е точно кристално истинска. Какво следва от това?

Той същия тартор ясно намеква, че и финала последния не е е кристално чист.

Ако ще му вярваме, трябва да е и за двете твърдения, не избирателно.

Аз съм склонен да се съглася с него тъй като имам подобна информация и за двата случая, но трябва да се отбележи, че не става дума за Монтана, т.е. самия финал се игра редовно тогава и Монтана са чисти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 10:37

Dani Kiki написа:
Много ясно си спомням мача. Реално Левски можеше още първото полувреме да води с 2-3 гола. Пропуски пред вратата на БАТЕ, Гонзо изтърва дузпа... Все си мисля, че от този мач почна жестокия карък за сините в Европа...
И само за протокола: Тази вечер Борусия Дортмунд се срина за 5 минути, до 89 водеше с 2:0 и загуби с 2:3. Толкова и за Антверпен, топка е върти се и тъй, и инак. А защитата на Левски тогава я имаше 20 години средна възраст, я не.

Точно това се случва за първи път в Бундеслига или иначе казано: идиотска работа!
Колкото до мачовете с БАТЕ е ясно ,че бяха ботушари!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 10:45

ugly bug написа:Много тънко обидни и раними душици са в Подуене ....
Момини сълзички....
:-))))

Вече два бана имам по 1 ден,единия за думата "дядка" към дамянов ,другия някой ме беше обидил и аз ня другия ден направих същото!Явно господата от секБтор са много обидчиви!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 10:47

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:Много ми е смешно, като чуя, че Славия се е представила по-добре в ЕКТ от Левски, заради един полуфинал. Добре, ама този полуфинал го губят от Рейнджърс с две загуби. Същия Рейнджърс, който беше отстранен от Левски.

Точно същият Рейнджърс е, да ..... с разлика от около почти 30 години ....

Същия Рейнджърс, който пролетта отпадна на полуфинала за ШЛ от Олимпик, който стана Европейски шампион.

Същия Олимпик,който предната година отстрани ЦСКА на четвъртфинал!

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 22 авг 2022 10:54

Тая тема я превърнахте в детска градина. Като малки деца се карате, а оня ден ви писах, че тия спорове са излишни. От вас нищо не зависи... Ония с кинтите решават къде, какво, кога и как ще става, не вие форумните маниаци.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 10:57

1914.1902 написа:Фенове, близки до последните ръководства на ЦСКА признават за уредена Купа срещу Монтана:

https://sportal.bg/news-2022082114383863396

Един друг от важните фенове пък публикува,че знае че е уреден и последния финал!С две думи всеки си приказва каквото си иска!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 11:09

sinqkrepost1914 написа:Oдеве бъзикам един приятел припок за признанията на Росен, а той веднага сменя темата и ми говори за нашата купа и за някви техни форуми, дето се говорели, че са ни я продали :D
Тези левскимразци няма да преглътнат никога това унижение да загубят купа от окриления Левски в най-посетения мач за 21-ви век. Те са изпразнени от съдържание и ценности, цялото им съществуване се е крепяло само на тенекета и това да бият говедата. Родени от омразата, погубени от алчността. Половината от тях никога нямаше да отидат на финала, ако не беше срещу Левски.
А иначе сектор Г няма да ходи никъде, по-скоро поредния керван да дойде на ЕкоТой арена, нали са бутикови фенчета, трябва да им отидат на крака, пък Цеката да им каже колко са важни, как цска е където са те, да ги стимулира малко, това си е цяла любовна игра :D Никаво отпадане от Европа не може да се мери с тази лайнарщина, липса на принципност и интересчийство, в които е обладано цялото им съвременно съществуване.

Тези простотии може да си ги говорите като се събирате по мазите да си разправяте за великия лЕЕвски!
То не е трудно да видиш колко хора имахме на предните 2 финала с Локо и Арда и то с Локото имаше ковид ограничения с 50% разрешен капацитет,но Г беше на 100% пълен!
Омразата към вас никога не е била движещата ни сила , а и вие помагате омразата да се превъръща в забавления с тия палави участия в ЕКТ!
Искаш да промениш историческата истина,че вашия най-важен мач е с ЦСКА,като ми обясняваш че за нас е така,но НЕ!За нас са важни европейските мачове и нашите и честно казано и вашите защото много ни забавлявате!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2022 11:15

rsk написа:Нямам спомен Бойко и Пеевски да са били собственици на Левски. Само разни "бизнесмени свързани с властта". И тия бизнесмени ни разказаха играта. Всеки следващ вкарваше Левски все по-дълбоко в тинята. За 12 години управление на Бойко Левски от доминиращ отбор се превърна в такъв, борещ се за оцеляване.

Имаше период с адвоката на пЕЕвски ,някакъв от Пловдив,с човека на Борисов локомотивеца и още някой беше!Не си ли ги спомняш тия собственици!?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2022 11:20

DonBalon223 написа:
realno написа:Като наследник на умрелия ви оригинал кога ще платите 12 -13 мил към НАП? Иначе както си искате кръщавайте Литекс. Това не ни интересува. Винаги ще бъде припознавачи на мимренско-ловешкия - етрополски клуб.

Когато Тити плати 8 млн към НАП от фалиралия баскетболен Левски. Или това няма нищо общо с футболния клуб?

Няма нищо общо с мен и с
99 % от сини фенове, но пък има много общо с вас и вашия наследник. Тити като си е припознал клуб да плаща, както и вие като искате да сте наследници, плащайте.Не оправдавайте една гнусота с друга.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2022 11:25

BRF написа:
rsk написа:Нямам спомен Бойко и Пеевски да са били собственици на Левски. Само разни "бизнесмени свързани с властта". И тия бизнесмени ни разказаха играта. Всеки следващ вкарваше Левски все по-дълбоко в тинята. За 12 години управление на Бойко Левски от доминиращ отбор се превърна в такъв, борещ се за оцеляване.

Имаше период с адвоката на пЕЕвски ,някакъв от Пловдив,с човека на Борисов локомотивеца и още някой беше!Не си ли ги спомняш тия собственици!?

Гърнетата все едно някой друг ги е пратил.........чакай чакай Гърнетата ги пратиха нарочно да ви закопаят в дългове.
Я ме подсети локомотивеца с едно натискане на бутона дали не ни докара към 30М дългове ?
Но това не е закопаване , не!

Върни се в “Левски”