Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 21 авг 2022 17:14

Harpuna написа:Представям си тук какъв купон ще настане ако ЦСКА отпадне от Базел както се очаква. Левскарите ще изкарат Базел по-слаб от Хамрун.

Харпун и Базел са на кантар. Все пак едните са на изпадане...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 21 авг 2022 17:21

Какво изпадане ? Tака като гледам Партизан дето са 7 точки зад Звезда в 5 кръг нямаха особени проблеми с малтийския колос.
Последна промяна от Harpuna на 21 авг 2022 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2022 17:21

Harpuna написа:Представям си тук какъв купон ще настане ако ЦСКА отпадне от Базел както се очаква. Левскарите ще изкарат Базел по-слаб от Хамрун.

Сакън, дума да не става ЦСКА-София (София) да отпада от Базел! По-добре да играете в групите за радост на другите отбори там, а междувременно у нас да ви клатят разни тимчета покрай мачовете от ЕКТ.
И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?
Да не чувам повече приказки за отпадане от Базел!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 21 авг 2022 17:23

TristaNNN написа:

Сакън, дума да не става ЦСКА-София (София) да отпада от Базел! По-добре да играете в групите за радост на другите отбори там, а междувременно у нас да ви клатят разни тимчета покрай мачовете от ЕКТ.
И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?

Така ни клатиха българските тимчета миналата есен че бяхме на три точки от турците с треньор торпедото и почти без ротации на играчите.Защото торпедото не прави смени и не ротира състава почти.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 21 авг 2022 17:34

krumeto написа:скоро ще ви каже кои сте!
obi4am_pirin написа:
realno написа:
4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.

Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)

Слезни на Земята...ЦСКА играе в четвъртък!

ЦСКА никога няма да играе. Умрелите не играят!
Вие сте ЛИТЕКС и ще играете в четвъртък.
1948 скоро ще ви каже кои сте!

Как може умрял да играе?Според УЕФА играе ЦСКА?А ти можеш да си въобразяваш какво ти душа иска!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2022 17:36

TristaNNN написа:И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?

Дано ви стигнат тия един милион и нещо от евротурнирите, че зимата иде.... :/
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2022 17:36

obi4am_pirin написа:
obi4am_pirin написа:
realno написа:
Голяма Работа тука там.

Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)

Как може умрял да играе?Според УЕФА играе ЦСКА?А ти можеш да си въобразяваш какво ти душа иска!

Ти може да си въобразяваш, че играе ЦСКА, но според сайта на УЕФА играе CSKA-SOFIA.
Издайническото тиренце в името не е печатна грешка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2022 17:39

TristaNNN написа:
obi4am_pirin написа:
obi4am_pirin написа:
realno написа:
Голяма Работа тука там.

Ти може да си въобразяваш, че играе ЦСКА, но според сайта на УЕФА играе CSKA-SOFIA.
Издайническото тиренце в името не е печатна грешка.

Да, точно така. Играе. Другите само гледат!! :D :D :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2022 17:45

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?

Дано ви стигнат тия един милион и нещо от евротурнирите, че зимата иде.... :/

Викаш, ще се изпразни Герена или говедата ще си заебат отбора, а? :(
[offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 авг 2022 17:47

Harpuna написа:Докладван си. Време е да починеш малко.

Е, щом с доклади искате да се отървете от истината...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”