Harpuna написа:Представям си тук какъв купон ще настане ако ЦСКА отпадне от Базел както се очаква. Левскарите ще изкарат Базел по-слаб от Хамрун.
Харпун и Базел са на кантар. Все пак едните са на изпадане...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Harpuna написа:Представям си тук какъв купон ще настане ако ЦСКА отпадне от Базел както се очаква. Левскарите ще изкарат Базел по-слаб от Хамрун.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Harpuna написа:Представям си тук какъв купон ще настане ако ЦСКА отпадне от Базел както се очаква. Левскарите ще изкарат Базел по-слаб от Хамрун.
Сакън, дума да не става ЦСКА-София (София) да отпада от Базел! По-добре да играете в групите за радост на другите отбори там, а междувременно у нас да ви клатят разни тимчета покрай мачовете от ЕКТ.
И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?
Да не чувам повече приказки за отпадане от Базел!
krumeto написа:скоро ще ви каже кои сте!obi4am_pirin написа:realno написа:4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.
Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)
Слезни на Земята...ЦСКА играе в четвъртък!
ЦСКА никога няма да играе. Умрелите не играят!
Вие сте ЛИТЕКС и ще играете в четвъртък.
1948 скоро ще ви каже кои сте!
TristaNNN написа:И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?
obi4am_pirin написа:krumeto написа:скоро ще ви каже кои сте!obi4am_pirin написа:realno написа:4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.
Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)
Как може умрял да играе?Според УЕФА играе ЦСКА?А ти можеш да си въобразяваш какво ти душа иска!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:obi4am_pirin написа:krumeto написа:скоро ще ви каже кои сте!obi4am_pirin написа:realno написа:4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.
Как може умрял да играе?Според УЕФА играе ЦСКА?А ти можеш да си въобразяваш какво ти душа иска!
Ти може да си въобразяваш, че играе ЦСКА, но според сайта на УЕФА играе CSKA-SOFIA.
Издайническото тиренце в името не е печатна грешка.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:И най-важното - ако не отстраните Базел, на ГГ може и да не му излезе сметката, ще му писне от неблагодарни припоци и ще вземе да върне цирка... ааа, така де, ЕИК-а, обратно в Ловеч, и после кой ще думка ЕкоТой Арена догодина, а?
Дано ви стигнат тия един милион и нещо от евротурнирите, че зимата иде.... :/
Harpuna написа:Докладван си. Време е да починеш малко.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 11 госта