Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2017 17:37

Браво на Красимир Иванов!

Преди около час му писах мейл с някои предложения относно членските карти и ми отговори след около 30 мин, като дори започна дискусия и обсъждане на някои от нещата, които му предложих.
Човека изглежда доста свестен и най-вече му се работи за доброто на Левски!

Ако бяхме сменили Баждека с такъв човек преди 3-4 години..... :x

Това с членските карти е страхотна идея, всички големи клубове по света имат такива карти, крайно време беше да се въведе подобно нещо и у нас! Има много поле за развитие на тях и много неща, които да се предложат на феновете.

Два примера от Испания само давам: Атлетико М тези дни обявиха 100 000 притежател на членска карта за този сезон. Тя струва 50 евро. Това са 5 млн евро пари от карти само. Барса имат около 150 000. Ние няма как да обявим такава цена, но дори при 35-40 лв цена, ако 10-20 000 си купят сами сметнете колко ще помогнем на клуба! Освен всичко друго тази карта се "избива" с посещение на 4 мача, така че приканвам всички Левскари да си закупят членски карти, когато бъдат пуснати и да го правят всяка година!

САМО ЛЕВСКИ!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 фев 2017 17:49

mikata написа:В края на месец май ще е готова и онлайн система за плащане на членски внос,ще може и с SMS :idea:

благодаря ти.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 фев 2017 17:55

JackPackage написа:Браво на Красимир Иванов!

Преди около час му писах мейл с някои предложения относно членските карти и ми отговори след около 30 мин, като дори започна дискусия и обсъждане на някои от нещата, които му предложих.

Това с членските карти е страхотна идея, всички големи клубове по света имат такива карти, крайно време беше да се въведе подобно нещо и у нас! Има много поле за развитие на тях и много неща, които да се предложат на феновете.

Два примера от Испания само давам: Атлетико М тези дни обявиха 100 000 притежател на членска карта за този сезон. Тя струва 50 евро. Това са 5 млн евро пари от карти само. Барса имат около 150 000. Ние няма как да обявим такава цена, но дори при 35-40 лв цена, ако 10-20 000 си купят сами сметнете колко ще помогнем на клуба! Освен всичко друго тази карта се "избива" с посещение на 4 мача, така че приканвам всички Левскари да си закупят членски карти, когато бъдат пуснати и да го правят всяка година!

САМО ЛЕВСКИ!

не е нужно да бъдат 30-40 лв, това за българина са си пари.Как да не можем да се съберем 100 хил.Ако тези 100 хил плащат по 20 лв ето ти едни 2 млн.Някой колега каза че тези пари щели да отиват във фирмите строили стадиона,не знам дали това е вярно,но дори и така поне ще се изплаща дълга към тези фирми.10 месеца Х 2 млн са 20 е нали толкова дължим.Аз ли смятам неправилно или няма да можем да се съберем 100 хил.На 100-годишнината на клуба колко бяхме на стадиона.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 фев 2017 17:56

Изпълнителните директори в момента вършат не малко и добра работа! Това трябва да се оцени и подкрепи!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 24 фев 2017 18:04

zlatan написа:
JackPackage написа:Браво на Красимир Иванов!

САМО ЛЕВСКИ!

не е нужно да бъдат 30-40 лв, това за българина са си пари.Как да не можем да се съберем 100 хил.Ако тези 100 хил плащат по 20 лв ето ти едни 2 млн.Някой колега каза че тези пари щели да отиват във фирмите строили стадиона,не знам дали това е вярно,но дори и така поне ще се изплаща дълга към тези фирми.10 месеца Х 2 млн са 20 е нали толкова дължим.Аз ли смятам неправилно или няма да можем да се съберем 100 хил.На 100-годишнината на клуба колко бяхме на стадиона.

Или аз не разбирам или ти. Тези 35-40 лева ще са на година, не на месец. Аз мисля че сумата за година трябва да е 100 или 150 лева. Ако пък е месечна нека да е 15 лева. Нека да се направи и така, че тези които сме в чужбина да можем да плащаме. Не да сложат ебг или както там е сайта. Да може чрез paypal или друга международна платформа да стане. Аз се оптвам да си сетвам акаунт с тези еpay bg ли бяха не знам, не искам да ми вземат картата защото била от САЩ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2017 18:08

Картата според мен трябва да бъде годишна - да важи за 1 сезон, така че 40-50 лв/годишно са нормална сума според мен!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 24 фев 2017 18:14

JackPackage написа:Картата според мен трябва да бъде годишна - да важи за 1 сезон, така че 40-50 лв/годишно са нормална сума според мен!

Карта между 120-150 лева на година е ОК, това са 10 лева на месец. Не мисля, че има човек за който 10 лева да са проблем. А може да се предлагат и намаления за ученици и пенсионери.
Пак казвам говорете е Красимир Иванов да може да се купуват от чужбина. Аз ще взема поне 3, за цялото семейство, без значение цената.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 фев 2017 18:32

Според мен трябва картите да са различни според цената ще се ползват и различни отстъпки,не всеки може да даде 150лв. на година!
Според мен цената ще е 24лв. на година :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2017 18:45

Джак, тази членска карта какви са и функциите, освен че се наливат средства в клуба? В смисъл, това не е абонаментна карта, с която ходиш на мачове.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 24 фев 2017 18:51

Според мен колкото по-малки са сумите, толкова повече хора ще се включат. Отделно като са малки сумите могат да се дават по-често и сметката ще излезе. Говорите за 100-150лв, но не всеки има възможност да ги извади дори и да има желание, но 10лв на месец са си 2 кутии цигари по силите са на всеки, който има желание да помогне.
И само Левски оле

Върни се в “Левски”