Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Направи ми лошо впечтление, че на обяд преди срещата Иванов каза, че клуба е осигурен финансово до другото лято, а на въпрос от залата отговори,че клуба е осигурен до края на сезона при условие,че спонсорите останат.
Някой знае ли каде е качен Одита нали щеше да бъде качен до обед а сега е 2 часа
- JackPackage
- Контакти:
Малките (2008) са пречукали ГМО-то 8:1

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Малките (2008) са пречукали ГМО-то 8:1![]()
![]()
![]()
Да свикват от малки!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Господа, утре 17-30! Сега или никога! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Имам един два въпроса,моля да не се спами.Благодаря ви.
След като ще стартират издаването на членски карти през април(защо не още от март) този членски внос в клубната каса ли ще влиза.Ако примерно се продадат 100 хил карти х 20 лв членски внос това прави 2 млн. или пък 200 хил х 10 лв членски внос.Аз съм от провинцията и не мога да присъствам на мачовете на стадиона,но този членски внос няма да ми бъде проблем.При правилно ръководство си мисля че с тези пари отбора ще може да разплати дори някои задължения към НАП.Втория ми въпрос.Колко излиза месечната издръжка на отбора с целия персонал който е назначен там на работа в клуба.
След като ще стартират издаването на членски карти през април(защо не още от март) този членски внос в клубната каса ли ще влиза.Ако примерно се продадат 100 хил карти х 20 лв членски внос това прави 2 млн. или пък 200 хил х 10 лв членски внос.Аз съм от провинцията и не мога да присъствам на мачовете на стадиона,но този членски внос няма да ми бъде проблем.При правилно ръководство си мисля че с тези пари отбора ще може да разплати дори някои задължения към НАП.Втория ми въпрос.Колко излиза месечната издръжка на отбора с целия персонал който е назначен там на работа в клуба.
LEVSKI_FOREVER
Милионче...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
В резултат на запитванията, които получихме последните няколко дни от Левскари от целия свят, искам да ви информирам, че вече съм предложил на управителния съвет клубът да създаде ново дъщерно дружество с името „Бъдеще за Левски“, в което да бъдат пренасочени всички постъпления от дарения от привърженици, както и всички суми от продажбата на членски карти на клуба.
Моето желание е тези средства да бъдат използвани прозрачно и с тях да се финансират само две дейности. Детско-юношеската школа на клуба и подобряването на материалната база. Това ще ни позволи да бъдем прозрачни и да показваме какви постъпления отчитаме и за какво те се използват.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
zlatan написа:Имам един два въпроса,моля да не се спами.Благодаря ви.
Парите от продажбата на карти и билети , директно отпътуват към фирмите фантоми строили сектора.
Иванов снощи каза, че дори с едната от фирмите все още не са постигнали договореност , а с другата се превеждат парите от продажбата на карти и билети плюс фиксирана сума, независимо дали стои празен

В края на месец май ще е готова и онлайн система за плащане на членски внос,ще може и с SMS 

България има природни богатства,