way написа:дааи тити че ми писна :Д
събира сълзи за фалита

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
way написа:дааи тити че ми писна :Д
Teo написа:Пичове от месеци не съм влизам във вашия форум, а и не смятам да влизам в бъдеще, ...
shwepi написа:Teo написа:Пичове от месеци не съм влизам във вашия форум, а и не смятам да влизам в бъдеще, ...
Този месец само 17 и 18 не си писъл във нашия форум. Направи се на мъж и изпълни обещаното - подчертаното.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
twize написа:Това си мисля през цялото предаване. Супер прям и искрен човек, с железни нерви изтърпя всякакви глупости, отговори на каквото можа. Ако поне 50% от това което изнесе е истина, аз определено бих му гласувал доверие. Чисто като трезва преценка, без първосигнална фенщина ...
Groucho написа:twize написа:Това си мисля през цялото предаване. Супер прям и искрен човек, с железни нерви изтърпя всякакви глупости, отговори на каквото можа. Ако поне 50% от това което изнесе е истина, аз определено бих му гласувал доверие. Чисто като трезва преценка, без първосигнална фенщина ...
Да, и на мен ми направи добро впечатление.
gihuelo написа:1. Платени глоби заради ексцесии на феновете - 153 хил. лева
2. Разходи за домакински мач - малко над 50 000 лева
3. До декември 2016 г. 2263 зрители средно на мач
4. Средна цена на билета - 10, 9 лева
5. За 3 години - назначени и освободени 57 футболисти
изумен съм от разхода за домакинските мачове не казвам ,че не е истина , но къде отиват тези 50 000 лв?
vaskonti написа:gihuelo написа:1. Платени глоби заради ексцесии на феновете - 153 хил. лева
изумен съм от разхода за домакинските мачове не казвам ,че не е истина , но къде отиват тези 50 000 лв?
Какви са тия 50 000 за домакински мач? За какво се харчат толкова пари?
vaskonti написа:gihuelo написа:1. Платени глоби заради ексцесии на феновете - 153 хил. лева
gihuelo написа:vaskonti написа:gihuelo написа:1. Платени глоби заради ексцесии на феновете - 153 хил. лева
ама то по-добре да няма домакински мачове тогава! При 10.90 средна цена за билет трябват 5000 човека минимална посещаемост на мач! А да се изплаща козирката трябват още 5000 поне!Нали не се поемат разходите на гостуващия отбор?
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 27 госта