Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2022 14:15

Harpuna написа:Добре виждам че си пич тъй че се извинявам ако съм ви обидил. Но мен лично не ме бърка някой да ми вика припок или смешник и то в анонимен форум.На живо обаче е друго.

Много ли е гадно на живо да ти викат припок? Сигурно левскарите те сцепват, а?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 20 авг 2022 14:15

Туй снощи си беше тото,от тези дет' Бат Венци ги мъдри..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 авг 2022 14:31

LoveAndPeace написа:
ShooterMan написа:
1914.1902 написа:
Мъри няма как да го е страх от Черно море. Отбор, който му отбеляза един гол миналия сезон, след като имаше игра с ръка по време на атаката ви. В останалите два мача си ви бихме спокойно и без напрежение.

Напротив! Насра се от Черно Море, Славия и Лудогорец, докато срещу Пирин и Спартак Вн се оказа, че няма проблеми да играе. Та каква е разликата между тези групички отбори? Че първите бяха гостувания на силни отбори, а другите - домакинства на изпадащи. Така, че не, Мъри яката се насра. Както се насра и Илич от ЦСКА от Армията с Локо Пд и Ботев Пд гостуванията, а се оказа, че проблеми да приеме Септември няма.

Не сте толкова важни , колкото се опитваш да изкараш. Левски пътува 2 дни за Солун и щеше да пътува още 2 за да стигне до Варна.
Вчера Мъри го каза - Обадил съм се в БФС и съм им казал , когато Черно море иска , тогава ще играем. Тази сряда , другата сряда , на 10ти декември - те решават.
На ред е лицето Ил.Ил.

Ама то е много лесно да се прави на мъж след като се е насрал и след като знае, че няма свободна дата, има 3 такива, като правилника е ясен. Съвсем не зависи от Черно Море и Илиан Илиев, зависи от синьото БФС. Първо няма как да се прескочи Славия, първо ще играете с тях, а после с нас - тоест при 3 свободни дати и 3 отложени мача нещата са напълно ясни и няма нужда след като си се насрал чак с пръски по стената да се перчи сега.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 20 авг 2022 14:42

TristaNNN написа:
Harpuna написа:Добре виждам че си пич тъй че се извинявам ако съм ви обидил. Но мен лично не ме бърка някой да ми вика припок или смешник и то в анонимен форум.На живо обаче е друго.

Никой не ми вика припок защото приятелите ми ме уважават. В момента в който ако някой непознат ми каже припок бих му се изплюл в лицето ако е с цел да ме дразни.

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 20 авг 2022 14:49

LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:
LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:Ксанакс с какви гордо вдигнати глави ходите като е временно. Приказката свърши скоро ПАК ще сте си същите мърши. Особено като мъди напусне. На всичкото отгоре говорите най-нагло при положение че имате нов сектор. Айде да видим ако тръгне стадиона догодина да видим ние колко ще сме и ще си говорим пак 2025.

Любопитно нещо е това да говориш в бъдеще пожелателно :)))
За говедата винаги е - ще дойде фалита , ще свърши приказката , ще намалее публиката .....
За припоците е - ще се обединим , ще станем повече , ще стане стадиона , ще забравят че сме нов отбор , цеките ще изчезнат .......

Мислиш че от тук нататък вечно всичко ще ви е по мед и масло ли ? Историята го е показала че винаги има падения и възходи.

Няма спор за възхода и падението.
Просто въпроса е - Защо според теб Левски е в периода на възхода и според теб идва падението и обратното , защо според теб ЦСКА-София е в падението си и неминуемо следва възход ?

Възход ще има ако имаме нов стадион и Ганчев промени управлението си на отбора и отношението към феновете. От сектор Г са прави че клуба се управлява аматьорски.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 авг 2022 14:50

ShooterMan написа:
LoveAndPeace написа:
ShooterMan написа:
1914.1902 написа:
Мъри няма как да го е страх от Черно море. Отбор, който му отбеляза един гол миналия сезон, след като имаше игра с ръка по време на атаката ви. В останалите два мача си ви бихме спокойно и без напрежение.

Напротив! Насра се от Черно Море, Славия и Лудогорец, докато срещу Пирин и Спартак Вн се оказа, че няма проблеми да играе. Та каква е разликата между тези групички отбори? Че първите бяха гостувания на силни отбори, а другите - домакинства на изпадащи. Така, че не, Мъри яката се насра. Както се насра и Илич от ЦСКА от Армията с Локо Пд и Ботев Пд гостуванията, а се оказа, че проблеми да приеме Септември няма.

Не сте толкова важни , колкото се опитваш да изкараш. Левски пътува 2 дни за Солун и щеше да пътува още 2 за да стигне до Варна.
Вчера Мъри го каза - Обадил съм се в БФС и съм им казал , когато Черно море иска , тогава ще играем. Тази сряда , другата сряда , на 10ти декември - те решават.
На ред е лицето Ил.Ил.

Ама то е много лесно да се прави на мъж след като се е насрал и след като знае, че няма свободна дата, има 3 такива, като правилника е ясен. Съвсем не зависи от Черно Море и Илиан Илиев, зависи от синьото БФС. Първо няма как да се прескочи Славия, първо ще играете с тях, а после с нас - тоест при 3 свободни дати и 3 отложени мача нещата са напълно ясни и няма нужда след като си се насрал чак с пръски по стената да се перчи сега.

Имаш предвид , че синьото БФС не може да насрочи мача за друга дата при желание от страна на мрън-мрън Ил.Ил. ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 авг 2022 14:55

Harpuna написа:
LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:
LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:Ксанакс с какви гордо вдигнати глави ходите като е временно. Приказката свърши скоро ПАК ще сте си същите мърши. Особено като мъди напусне. На всичкото отгоре говорите най-нагло при положение че имате нов сектор. Айде да видим ако тръгне стадиона догодина да видим ние колко ще сме и ще си говорим пак 2025.

Любопитно нещо е това да говориш в бъдеще пожелателно :)))
За говедата винаги е - ще дойде фалита , ще свърши приказката , ще намалее публиката .....
За припоците е - ще се обединим , ще станем повече , ще стане стадиона , ще забравят че сме нов отбор , цеките ще изчезнат .......

Мислиш че от тук нататък вечно всичко ще ви е по мед и масло ли ? Историята го е показала че винаги има падения и възходи.

Няма спор за възхода и падението.
Просто въпроса е - Защо според теб Левски е в периода на възхода и според теб идва падението и обратното , защо според теб ЦСКА-София е в падението си и неминуемо следва възход ?

Възход ще има ако имаме нов стадион и Ганчев промени управлението си на отбора и отношението към феновете. От сектор Г са прави че клуба се управлява аматьорски.

Странното е , че хем бойкотиваре понеже клуба се управлява аматьорски и това е причината да няма успехи. Хем успехи има 2 купи и 3 пъти в групи не е като да няма никакви успехи , но те са въпреки аматьорското управление.
А няколко години слушахме , че само БФС и съдиите крепят Лудогорец да не го катурнете ..........тогава упралението на беше аматьорско , но ставаше аматьорско веднага след 1-2 провалени мача и набъбването на разликата с Националната кауза.
Малко ви е мешана скара в главата и теориите на конспирацията.

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 20 авг 2022 14:58

Тия успехи са постигнати въпреки аматьорското управление и са бонус. Главната цел обаче остава мираж и този сезон а тя е титлата. За 6 години Стойкас доведе безброй ментета и се смениха 50 треньора. Вместо на треньора да му се дава време и той да си прави селекцията.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2022 15:05

Harpuna написа:
TristaNNN написа:

Никой не ми вика припок защото приятелите ми ме уважават. В момента в който ако някой непознат ми каже припок бих му се изплюл в лицето ако е с цел да ме дразни.

Както се изплю на ЦСКА, което убихте ли?
Бъде сигурен, че те мислят за припок, макар да не ти го казват в очите. Защото реално погледнато армейци не съществуват от 2016 г., когато спря да съществува и армейския комунистически клуб. Факт.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 20 авг 2022 15:07

Във форма си определено. Не спираш по цял ден да бълваш лайна и да говориш едно и също. Нещо смислено има ли в живота ти освен да ни плюеш ?

Върни се в “Левски”