Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DonBalon223

Re: Без цензура!

Мнениеот DonBalon223 » 19 авг 2022 23:46

damyanov1963 написа:А вие кога ще платите кръвнината на роднините на АС23? За неудобство няма да питам.

Ти го питаш нещо конкретно, оно сучи, чуди се, гледа като заек в тръстика, накрая смени темата с нещо съвсем различно.

Типично говедо достоен наследник на Цола Драгойчева и Ангел Солаков.

Левски преди 1944 г - 30 години / 3 титли
Левски през комунизма 1945-1989 г - 44 години / 14 титли

най-репресирания от комунистите отбор, насилаваха им футболистите да стават офицери от милицията и зорлем им даваха да карат спортни алфа ромео последен модел

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:47

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Не е правоприемник на Литекс, хамруне. Прочети ми подписа. Тоя подпис да не съм го турил за баба си ->
Требе да се чете от време на време

Докато:
1) Официалният футболен административен орган у нас БФС ви изписва и третира като нов отбор ЦСКА-София
2) Официалният футболен административен орган в Европа УЕФА ви изписва и третира като нов отбор CSKA-SOFIA
3) Носите уродливия ЕИК на Литекс в дружеството си.
То подписът ти е четиво единствено за баба ти.

Напротив, точка 2 абсолютно всеки път ни представят като отбора бил на полуфинал в КЕШ....
Ти жребие на Европа не гледаш ли последните години....опс..... :(

Не лъжи, бе! На последното жребие на УЕФА, излъчено на живо в сайта на УЕФА, на изтегленото листче пишеше CSKA-SOFIA. Костюмарът си върза езика на възел да пелтечи ЦиЕсКей...ЦеЕсссКа-Соуфиа-Соуфиа, горкият.
Би било добре ти да започнеш да гледаш жребието, че да не ставаш за смях с подобни твърдения. Разбери най-сетне, че не пишеш в припошки групи с глупаци, де приемат всичко, което е удобно на пропагандата, за святата истина. Тука, в тоя форум ви спуквам и ще ви спуквам по темата!

И ? Какъв ти е проблема с CSKA- Sofia при положение че ни представят така както ти го описах?
Къде лъжа, искаш ли ти там видео?

Видео от този сезон не можеш да ми дадеш. Миналия сезон Инфантино реши да прави малко шоу програма на жребието и някои припоци полетяха на крилете на радостта като решиха, че шоу програмите обезателно представляват "идентитетот".
Тц. Със същата тежест може да ми споделиш видео на Къци Въпцаров или на пОтката Александров. Важното е какво пишат хората от УЕФА там в сайта и в програмата. И как изписват отборите преди и след жребието. Аре изчезвай да четеш на баба ти => CSKA- SОFIA (SOFIA), опитай да научиш жената как се произнася поне.

Ама сега айде да не се "изчезваме", молим ... :)))
Нека си имаме уважението.
Са не знам за къв Къци Вапцаров ми говориш, то верно че си е петъчно и е ракиено време, но все пак... :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:52

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.

А-ха-ха-ха-ха, животните се вдигнали да "сплашват децата", о-хо-хо-хо :))))) С глас се смея! :))))

Да се смееш на тва....
Че много акъл не очаквам да има в тоя форум ама чак пък толкова да липсва.
Как да е. Важното да сме живи и здрави.

Никога не се смея по тоя начин, това е ирония. Много добре ми знаеш стила на писане, не ми се прави на съдник - толкова години те слагам на място, че и насън ще разпознаеш стила ми - кога съм сериозен, кога те ебавам и кога се лигавя. Самодопълвам се - не е гадно, а гнусно, лайнарско и мерзко - всичко типично за платените навремето ГГ припоци. Сега по-ясно ли става?
Казах вече, че е гадно да се намесват децата, защото са най-чистите и невинни същества на този свят, виж ми предишните мнения. Даже, съвсем сериозно ти пожелавам някой ден да изпиташ радостта да бъдеш родител, това е едно от най-светлите чувства на света.
Но, пак казвам - искам да посоча лайнарщината ви в Г, за да се знае, щото нещо се пробват да я прикрият. Да се помни редом с лайнарщината на припознаването!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:57

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:... Аре изчезвай да четеш на баба ти => CSKA- SОFIA (SOFIA), опитай да научиш жената как се произнася поне.

Извинявам се за непремерения изказ от моя страна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 авг 2022 23:58

DonBalon223 написа:
damyanov1963 написа:А вие кога ще платите кръвнината на роднините на АС23? За неудобство няма да питам.

Ти го питаш нещо конкретно, оно сучи, чуди се, гледа като заек в тръстика, накрая смени темата с нещо съвсем различно.

Типично говедо достоен наследник на Цола Драгойчева и Ангел Солаков.

Левски преди 1944 г - 30 години / 3 титли
Левски през комунизма 1945-1989 г - 44 години / 14 титли

най-репресирания от комунистите отбор, насилаваха им футболистите да стават офицери от милицията и зорлем им даваха да карат спортни алфа ромео последен модел

Попитах свиньо, кога ще платите кръвнината на роднините на избитите от вас АС23?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:58

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:... Аре изчезвай да четеш на баба ти => CSKA- SОFIA (SOFIA), опитай да научиш жената как се произнася поне.

Извинявам се за непремерения изказ от моя страна.

Прието
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2022 00:01

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.

А-ха-ха-ха-ха, животните се вдигнали да "сплашват децата", о-хо-хо-хо :))))) С глас се смея! :))))

Да се смееш на тва....
Че много акъл не очаквам да има в тоя форум ама чак пък толкова да липсва.
Как да е. Важното да сме живи и здрави.

Никога не се смея по тоя начин, това е ирония. Много добре ми знаеш стила на писане, не ми се прави на съдник - толкова години те слагам на място, че и насън ще разпознаеш стила ми - кога съм сериозен, кога те ебавам и кога се лигавя. Самодопълвам се - не е гадно, а гнусно, лайнарско и мерзко - всичко типично за платените навремето ГГ припоци. Сега по-ясно ли става?
Казах вече, че е гадно да се намесват децата, защото са най-чистите и невинни същества на този свят, виж ми предишните мнения. Даже, съвсем сериозно ти пожелавам някой ден да изпиташ радостта да бъдеш родител, това е едно от най-светлите чувства на света.
Но, пак казвам - искам да посоча лайнарщината ви в Г, за да се знае, щото нещо се пробват да я прикрият. Да се помни редом с лайнарщината на припознаването!

Само по себе си е факт че ни представят по тоя начин по който ти го описах и не разбирам що е тва твърдоглавие. Нека си е за теб Литекс и припощина, но за белите хора е по друг начин. Това е и не виждам нещо лошо
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2022 00:16

Припоците припознаха Литекс, като си мислят, че това ще ги освободи от предишните им грехове, но си запазиха червената петолъчка на гърдите.
Кога ще платите Кръвнината за АС23?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 20 авг 2022 00:23

damyanov1963 написа:Припоците припознаха Литекс, като си мислят, че това ще ги освободи от предишните им грехове, но си запазиха червената петолъчка на гърдите.

Ти припозна Динамо, а след това и Лифчис .Не си ли доста нагъл и безпринципен?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2022 00:27

goshev написа:
damyanov1963 написа:Припоците припознаха Литекс, като си мислят, че това ще ги освободи от предишните им грехове, но си запазиха червената петолъчка на гърдите.

Ти припозна Динамо, а след това и Лифчис .Не си ли доста нагъл и безпринципен?

Ние не сме затривали, или избивали никой.
Кога ще платите кръвнината за АС23?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”