delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.
А-ха-ха-ха-ха, животните се вдигнали да "сплашват децата", о-хо-хо-хо :))))) С глас се смея! :))))
Да се смееш на тва....
Че много акъл не очаквам да има в тоя форум ама чак пък толкова да липсва.
Как да е. Важното да сме живи и здрави.
Никога не се смея по тоя начин, това е ирония. Много добре ми знаеш стила на писане, не ми се прави на съдник - толкова години те слагам на място, че и насън ще разпознаеш стила ми - кога съм сериозен, кога те ебавам и кога се лигавя. Самодопълвам се - не е гадно, а гнусно, лайнарско и мерзко - всичко типично за платените навремето ГГ припоци. Сега по-ясно ли става?
Казах вече, че е гадно да се намесват децата, защото са най-чистите и невинни същества на този свят, виж ми предишните мнения. Даже, съвсем сериозно ти пожелавам някой ден да изпиташ радостта да бъдеш родител, това е едно от най-светлите чувства на света.
Но, пак казвам - искам да посоча лайнарщината ви в Г, за да се знае, щото нещо се пробват да я прикрият. Да се помни редом с лайнарщината на припознаването!