Old_death написа:sin4ec написа:защо написа:Сега в Левски имат малко повече време, все е нещо, макар че в България не останаха шемети с пари, които да са навити да се занимават с футбол, кой знае, до преди няколко години и Домусчиев не се занимаваше, ама се включи. Всеки случай, с друг назначен собственик няма да е по-различно.
Именно. Нов парашутист не ни трябва. По-добре е да вземем акциите, да застанем до последно зад отбора си и след година-година и половина да дадем последната си битка. С чест и доблест.
След това е нищото. Нов клуб от А окръжна, полупрофесионален статут и школата. Това е.
Къде видя полупрофесионалния статут в А окръжна ? Мисля , че отборите до В група включително са с аматьорски статут .
Абе неслучайно го казвам, то целият ни футбол върви уверено към полупрофесионален статут, но това е друга тема.
За жалост, това с последната битка няма да стане. Ще има нови парашутисти, това е ясно. Целият цирк бе разигран твърде нескопосано. Очакваме включване.
На мен лично ми писна. Единствено за школата ме е яд, че направиха суперотбори. Тя да оцелее-и клубът ще оцелее.
Не искам негри и измислени герои. Искам си отбора-истинския. Според бюджета-с наши деца, с българчета. Колкото-толкова. Искам край на този порочен кръг. Не, не искам като при вас някой ГГ да се натресе и да действа по същата стара, изпитана и смъртоносна за футбола ни схема.
Искам нещо истинско. Мъничко, скромничко, но истинско. Наше.
Имаме възможност да го направим. Не стане ли-няма смисъл. Държава се разпада, всичко се разпада, останал ни е един футболен клуб. Загубим ли го, значи и той ни е ненужен...