Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 22:04

Old_death написа:
sin4ec написа:
защо написа:Сега в Левски имат малко повече време, все е нещо, макар че в България не останаха шемети с пари, които да са навити да се занимават с футбол, кой знае, до преди няколко години и Домусчиев не се занимаваше, ама се включи. Всеки случай, с друг назначен собственик няма да е по-различно.

Именно. Нов парашутист не ни трябва. По-добре е да вземем акциите, да застанем до последно зад отбора си и след година-година и половина да дадем последната си битка. С чест и доблест.
След това е нищото. Нов клуб от А окръжна, полупрофесионален статут и школата. Това е.

Къде видя полупрофесионалния статут в А окръжна ? Мисля , че отборите до В група включително са с аматьорски статут .

Абе неслучайно го казвам, то целият ни футбол върви уверено към полупрофесионален статут, но това е друга тема.
За жалост, това с последната битка няма да стане. Ще има нови парашутисти, това е ясно. Целият цирк бе разигран твърде нескопосано. Очакваме включване.
На мен лично ми писна. Единствено за школата ме е яд, че направиха суперотбори. Тя да оцелее-и клубът ще оцелее.
Не искам негри и измислени герои. Искам си отбора-истинския. Според бюджета-с наши деца, с българчета. Колкото-толкова. Искам край на този порочен кръг. Не, не искам като при вас някой ГГ да се натресе и да действа по същата стара, изпитана и смъртоносна за футбола ни схема.
Искам нещо истинско. Мъничко, скромничко, но истинско. Наше.
Имаме възможност да го направим. Не стане ли-няма смисъл. Държава се разпада, всичко се разпада, останал ни е един футболен клуб. Загубим ли го, значи и той ни е ненужен...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 22 фев 2017 22:27

Обявявате фалит и си имате безплатна трибуна :-D

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 фев 2017 22:45

Ето кой може да спаси Левски от Спас Русев (ВИДЕО)
сряда, 22 февруари 2017 г. | 14:06 Прочетена: 4760
Автор: Филип Петрунов
"На ринга" с Крум Савов и Лъчезар Николов
Принт
Свали PDF
- Аа +

В предаването ни "На ринга" гостуваха Крум Савов и Лъчезар Николов

Кой може да спаси Левски? Това е въпросът, който вълнува всички привърженици на "сините" след официалното оттегляне на Спас Русев от клуба.

Известният спортен журналист Крум Савов заедно с бизнесмена Лъчезар Николов се обединаха в предаването на LIVESPORT.BG "На Ринга", че един от възможните варианти за бъдщето на "сините" е свързано с името на Александър Сталийски.

Двамата коментираха пред водещия Филип Петрунов горещите събития около "Герена".

Вижте мнението на Савов и Николов в прикачения файл:

®Livesport.bg / Филип Петрунов
«
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 фев 2017 22:56

Kris_men2000 написа:Ето кой може да спаси Левски от Спас Русев (ВИДЕО)
сряда, 22 февруари 2017 г. | 14:06 Прочетена: 4760
Автор: Филип Петрунов
"На ринга" с Крум Савов и Лъчезар Николов
Принт
Свали PDF
- Аа +

В предаването ни "На ринга" гостуваха Крум Савов и Лъчезар Николов

Кой може да спаси Левски? Това е въпросът, който вълнува всички привърженици на "сините" след официалното оттегляне на Спас Русев от клуба.

Известният спортен журналист Крум Савов заедно с бизнесмена Лъчезар Николов се обединаха в предаването на LIVESPORT.BG "На Ринга", че един от възможните варианти за бъдщето на "сините" е свързано с името на Александър Сталийски.

Двамата коментираха пред водещия Филип Петрунов горещите събития около "Герена".

Вижте мнението на Савов и Николов в прикачения файл:

®Livesport.bg / Филип Петрунов
«

Тия двамата профани да бяха коментирали кой трябваше да спаси ЦСКА , че уж са некви армейци ...а се оказаха елементарни припознавачи и лизачи на Гришата за некой дребен лев ....сега Левски ми коментират ....смешници !

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 фев 2017 22:58

vaskonti написа:Мда, още сутринта ви казах, че напускането на Спас е знак, че губи Виваком. Проблемът тук, обаче е, не знам дали осъзнавате, че целия този театър от последната седмица не можеше да се случи без активното съдействие на НКП и то без точно тези им действия и думи, които видяхме. Спас ги използва като удобен повод да се изнесе - иначе как да оправдае напускането? Нормална ли ви се струва реакцията на тия фенове точно ден след подписване на рекорден договор за милиони?
Освен това, според вас с какво око гледат строителите на трибуната на ставащото? Клуб без собственик, но за сметка на това с посещаемост на сектора под 5% от капацитета му, два пъти месечно?

Васко , напускането на Спас не е свързано с това дали губи Виваком .... нали знаеш , че ги познавам нещата :)

Спас Русев е по-беден от теб точно в този миг , как да е собственик на Левски , а ?!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 23:13

Сталийски сам по себе си не знам дали може, но свързаната с него група може. И го е доказала.
Проблемът е друг. Левски няма да фалира финансово, това е ясно. Но може да фалира по друг начин...
Да говорим направо-Котараците веднъж спасиха отбора. Но кому е нужно спасение, водещо пак до мизерии?
Ако ще се захващат, да излязат публично и да кажат: тва и тва е положението, тва и тва ще осигурим, така и така ще е . Не чакайте купи, не чакайте титли, инвестираме в школата и базата, градим нещата, налагаме си кадрите и след време ще има резултат. Не да ни купуват Диамунтен и прочее недоразумения...пари на вятъра. Грешни пари!
Инак е по-добре да вземем акциите и да се готвим за последната битка. Да я дадем и да приключим с чест.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2017 23:29

Beladona написа:
vaskonti написа:Мда, още сутринта ви казах, че напускането на Спас е знак, че губи Виваком. Проблемът тук, обаче е, не знам дали осъзнавате, че целия този театър от последната седмица не можеше да се случи без активното съдействие на НКП и то без точно тези им действия и думи, които видяхме. Спас ги използва като удобен повод да се изнесе - иначе как да оправдае напускането? Нормална ли ви се струва реакцията на тия фенове точно ден след подписване на рекорден договор за милиони?
Освен това, според вас с какво око гледат строителите на трибуната на ставащото? Клуб без собственик, но за сметка на това с посещаемост на сектора под 5% от капацитета му, два пъти месечно?

Васко , напускането на Спас не е свързано с това дали губи Виваком .... нали знаеш , че ги познавам нещата :)

Спас Русев е по-беден от теб точно в този миг , как да е собственик на Левски , а ?!

Абе знам ги твоите познавания. Същите като вероятността утре на жълтите павета да кацнат извънземни - 50/50 - или ще кацнат или нема да кацнат. Та и ти така - познаваш през едно.
Спас си задейства схемата да източи едни 12 милиона и си би камшика. Това е очеизвадно. Договора за стадиона в този му вид е абсурден. Разбирам да беше в някакъв завършен вид, както се прави по белия свят, а то? Полузапочнат и недовършен строеж в смесица от посткомунистически и модернистичен стил и за това се плащат едни милиони, само за сменена лъскава табелка.

Ако трябва да изпадна в дълбока конспирация, ще предположа, че това е част от Големият План на политиците да подчинят и разединят фенската маса в България като цяло. Само забележете - четирите отбора с най-много фенове или фалираха или са на ръба на фалита - сини, червени и двата пловдивски. Останалите си джиткат без грижи. Ок, и Локо Сф, за цвят. Но за сега няма да изпадам в такава конспирация.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 22 фев 2017 23:33

sin4ec написа:Сталийски сам по себе си не знам дали може, но свързаната с него група може. И го е доказала.
Проблемът е друг. Левски няма да фалира финансово, това е ясно. Но може да фалира по друг начин...
Да говорим направо-Котараците веднъж спасиха отбора. Но кому е нужно спасение, водещо пак до мизерии?
Ако ще се захващат, да излязат публично и да кажат: тва и тва е положението, тва и тва ще осигурим, така и така ще е . Не чакайте купи, не чакайте титли, инвестираме в школата и базата, градим нещата, налагаме си кадрите и след време ще има резултат. Не да ни купуват Диамунтен и прочее недоразумения...пари на вятъра. Грешни пари!
Инак е по-добре да вземем акциите и да се готвим за последната битка. Да я дадем и да приключим с чест.

Съгласен съм с теб, 15000 човека по 15 лева на месец са си над 2,5 милиона лева на сезон. С наши момчета и един двама като Бардон, Дарко, Пажин, Дарибор може да стане. Така поне като казвам, че съм част от ЛЕВСКИ ще съм прав на 100%. За съжаление няма да стане така. НО ако се работи в тази насока аз ще съм готов да се разпиша с двете ръце, знам поне още 10 приятели тук в САЩ готови да дадът такива, че и повече пари.

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 фев 2017 23:43

vaskonti написа:
Beladona написа:

Абе знам ги твоите познавания. Същите като вероятността утре на жълтите павета да кацнат извънземни - 50/50 - или ще кацнат или нема да кацнат. Та и ти така - познаваш през едно.
Спас си задейства схемата да източи едни 12 милиона и си би камшика. Това е очеизвадно. Договора за стадиона в този му вид е абсурден. Разбирам да беше в някакъв завършен вид, както се прави по белия свят, а то? Полузапочнат и недовършен строеж в смесица от посткомунистически и модернистичен стил и за това се плащат едни милиони, само за сменена лъскава табелка.

Ако трябва да изпадна в дълбока конспирация, ще предположа, че това е част от Големият План на политиците да подчинят и разединят фенската маса в България като цяло. Само забележете - четирите отбора с най-много фенове или фалираха или са на ръба на фалита - сини, червени и двата пловдивски. Останалите си джиткат без грижи. Ок, и Локо Сф, за цвят. Но за сега няма да изпадам в такава конспирация.

Първо за вероятности да не си говорим , че ти Теорията на вероятностите я бъркаш с Теорията за относителността ... второ , този договор , ако Левски фалира утре , става недействителен най-вероятно ( не съм го чел , а и не знам дали е действително подписан ) ....относно Големият План на политиците ....най-добре е илюминатите да дойдат ....Петър Младенов кавър :)
Последна промяна от Beladona на 22 фев 2017 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 23:45

comorad написа:Съгласен съм с теб, 15000 човека по 15 лева на месец са си над 2,5 милиона лева на сезон. С наши момчета и един двама като Бардон, Дарко, Пажин, Дарибор може да стане. Така поне като казвам, че съм част от ЛЕВСКИ ще съм прав на 100%. За съжаление няма да стане така. НО ако се работи в тази насока аз ще съм готов да се разпиша с двете ръце, знам поне още 10 приятели тук в САЩ готови да дадът такива, че и повече пари.

Няма да стане , и знаеш ли защо?
Не защото не може да се направи стройна организация и проект 15000x15 не може да се реализира. А защото някои ги е страх, че така може и да се получат нещата. И ще ни бламират, а това е лесно за реализация, за жалост.
И пак ще има парашутисти.

Върни се в “Левски”