Бижутера написа:saffron написа:но пък щом няма пострадали всичко е ок !
Другия път като се окажеш между гумите му ше питам родителите ти кво толкова е станало
+

[offtopic]не е смешно ама щом става дума за saffron ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Другия път като се окажеш между гумите му ше питам родителите ти кво толкова е станало
turbogena написа:Слушам сега Тонев по Гонга и ми прави много добро впечатление. Аз по принцип винаги съм имал хубаво мнение за този човек и сега се надявам да го оправдае и в любимият ни отбор. Като новина мога да кажа ,че Иво каза: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор
BLUE CHAMPIONS написа:turbogena написа:Слушам сега Тонев по Гонга и ми прави много добро впечатление. Аз по принцип винаги съм имал хубаво мнение за този човек и сега се надявам да го оправдае и в любимият ни отбор. Като новина мога да кажа ,че Иво каза: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор
Общо взето каза това, което трябваше да каже, на по-острите и преки въпроси: аз не мога да кажа, не съм запознат, не искам да съм запознат...дъра бъра, нищо ,което да изненада
blue avalanche написа:BLUE CHAMPIONS написа:turbogena написа:Слушам сега Тонев по Гонга и ми прави много добро впечатление. Аз по принцип винаги съм имал хубаво мнение за този човек и сега се надявам да го оправдае и в любимият ни отбор. Като новина мога да кажа ,че Иво каза: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор
Общо взето каза това, което трябваше да каже, на по-острите и преки въпроси: аз не мога да кажа, не съм запознат, не искам да съм запознат...дъра бъра, нищо ,което да изненада
Еми,нормално!На тъпите въпроси на журналистите-такива отговори!
blue avalanche написа:BLUE CHAMPIONS написа:turbogena написа:Слушам сега Тонев по Гонга и ми прави много добро впечатление. Аз по принцип винаги съм имал хубаво мнение за този човек и сега се надявам да го оправдае и в любимият ни отбор. Като новина мога да кажа ,че Иво каза: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор
Еми,нормално!На тъпите въпроси на журналистите-такива отговори!
rocknrolla написа:Сега слушах по новините-в Гоце Делчев тази нощ са хванали трима пияни,сътветно с 1.95,2.15,и рекорд за деня-3.13.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 150 госта