Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 23 авг 2020 20:19

pomiqrat написа:
DanailG написа:Много бързо забравихте дните, когато ЦСКА бе в същата ситуация, и бра срам с подобни отбори. Не виждам кое е смешното да се бориш с юноши за оцеляването си. Но това са чужди за вас неща, по-лесното е да вземеш чужд лиценз и най-добрите играчи на противника си и да се смееш отстрани на чуждите неуспехи, които се борят за съществуването си. Не че говедата не си заслужават съдбата, но вие си я заслужавате два пъти повече с лицемерното си поведение.

Нещо се бъркаш. Чичо Митко направи от сбирщайн отбор, който завърши втори.

miro_rz написа:Кой ти дава заем без лихви!? :shock:

Не знам за какво си думате, но заради пандемията отпускаха безлихвени кредити, а и повечето кредити за през първия месец нямат лихва.

И във В група играхме с юноши, но с антицесекари може ли човек да се разбере?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 авг 2020 20:27

Утре вестниците. ....първи :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2020 20:27

pomiqrat написа:
realno написа:
pomiqrat написа:
realno написа:Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Малко е да се каже, че не си запознат. Със закупуването на марката върви емблемата.

Ясно, когато сте заложили емблемата/марката на автентичното ЦСКА то е престанало да бъде ЦСКА? И след като сте я заложили емблемата/марката сте я ползвало незаконно години наред?

Като заложа актив, за да получа друг актив, първият вече не е мой :lol: Ясно. Не ти е лесно...

Залагайте какво то си искате и колко си искате, но няма как да разберете, че емблема/марка не определя идентичност, защото когато го разбереш ще ти се отворят очите за неприятната истина, че сте Литекс с емблемата на ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2020 20:30

Bernaleo написа:https://clubz.bg/41626-cska_na_grisha_ganchev_blagodarim_na_bojko_borisov

Ръководството на новия ЦСКА (на Гриша Ганчев) публикува обръщение, в което благодари на премиера Бойко Борисов и на спортния министър Красен Кралев "за изключително бързите и навременни реакции".
Съобщението е адресирано до феновете на клуба по повод новината на лятото в родния футбол - правната и лицензионната комисия на БФС допуснаха клуба (преобразуван от "Чавдар" и "Литекс") до новата Първа професионална лига.

Край на спора дали са ЦСКА,тирето.

И накрая обръщението завършва: "ЦСКА, това си ти." И има защо. Защото Тирето е Литекс. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 авг 2020 20:33

realno написа:
Залагайте какво то си искате и колко си искате, но няма как да разберете, че емблема/марка не определя идентичност, защото когато го разбереш ще ти се отворят очите за неприятната истина, че сте Литекс с емблемата на ЦСКА.

Хе-хе, вие продължавате да сте сплав от Спартак и Динамо. Не ви е лесно пред трети фалит, с неясна идентичност.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 авг 2020 20:39

realno написа:
Bernaleo написа:https://clubz.bg/41626-cska_na_grisha_ganchev_blagodarim_na_bojko_borisov

Ръководството на новия ЦСКА (на Гриша Ганчев) публикува обръщение, в което благодари на премиера Бойко Борисов и на спортния министър Красен Кралев "за изключително бързите и навременни реакции".
Съобщението е адресирано до феновете на клуба по повод новината на лятото в родния футбол - правната и лицензионната комисия на БФС допуснаха клуба (преобразуван от "Чавдар" и "Литекс") до новата Първа професионална лига.

Край на спора дали са ЦСКА,тирето.

И накрая обръщението завършва: "ЦСКА, това си ти." И има защо. Защото Тирето е Литекс. :)

Хаха ти верно ли пишеш за ЦСКА :lol: :lol:
Трябваха ти 10минути да забравиш РЕЗИЛА :lol: и почна за ЦСКА :lol: :lol:
Казах ти ,че не си :lol: левскар

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 авг 2020 20:41

Я ..аз съм гледал класирането на обратно :mrgreen: мислех ,че "лефски" са първи :mrgreen:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 23 авг 2020 20:52

анто маина написа:Я ..аз съм гледал класирането на обратно :mrgreen: мислех ,че "лефски" са първи :mrgreen:

Зрителна измама,брей хахах :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 авг 2020 21:01

анто маина написа:Я ..аз съм гледал класирането на обратно :mrgreen: мислех ,че "лефски" са първи :mrgreen:

Ти си мислиш, че Литекс е цдна, пък кво остава за другото. :lol:
А чакай малко, то цдна умре 2016 година.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2020 21:18

Ако прочетеш историята на Литекс на обратно ще видиш, че не сте ЦСКА. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”