Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот luchoni » 19 авг 2022 11:40

Ясно се видя, че Хамрун не са нищо особено. И в двата мача Динамовци бяха по силния отбор и само глупостта ги прецака. Догодина пробваш пак и така

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 авг 2022 11:51

W84me написа:
obi4am_pirin написа:
W84me написа:Споко бе, припоци! Какво сте се възпалили, идва мач с Мърко и ще ви върне до центъра на Лоич, че сега сте излезли до табелата :)

Бърли,другата седмица щяло да има сбирка в столичен хотел да обсъждате как ви трябват парички.Готви се да чупиш касичката и да дадеш каквото е останало...доволен от сърцатата игра срещу харпуна

Колега, моите пари не ги мисли, връзвам двата края. Може да питаш един успешен бизнесмен от твоя град :)

Всяка вечер гледам такива успешни дето ревът, че цената на тока и газа щяла да ги занули
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 авг 2022 11:53

W84me написа:
obi4am_pirin написа: По болната ти логика Партизан трябва да са кошмар за вас и да ви качат на 10...

Това, че сте ампутирани от чувство за ирония си е лично ваш проблем. Явно Мърко и Левски ви образуват стабилен комплекс.

Ахаха, 'айде сега го обърнахме на... ирония или самоирония да кажа... Забавен си!
хахахахах

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 авг 2022 11:54

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Припознавачи, как се представи имитиращия ловешкия продукт снощи? Умрелия ви клуб само може да завижда на новата ви радост. :)))

Жив ли си, след вчерашния ден бях притеснен за теб, раздаде се напълно преди плейофа.След това явно си ходил по жени, защото изчезна,(◔‿◔).

Защо се притесняваш? Да не съм си убил клуба и да се преструвам, че подкрепям своя клуб, подкрепяйки друг? :)))

Кажи снощи по жени ли ходи.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 авг 2022 11:55

ivo55 написа:
gihuelo написа:
obi4am_pirin написа:
W84me написа:Споко бе, припоци! Какво сте се възпалили, идва мач с Мърко и ще ви върне до центъра на Лоич, че сега сте излезли до табелата :)

Бърли,другата седмица щяло да има сбирка в столичен хотел да обсъждате как ви трябват парички.Готви се да чупиш касичката и да дадеш каквото е останало...доволен от сърцатата игра срещу харпуна

Пак ли им трябват пари бе значи? Ама нали събират по един милион на месец ? Нали на всеки мач стадиона е пълен и там 200-300 000 хиляди почти всяка седмица. Нали разпродадоха фланелките като топъл хляб във фен магазина? Е колкопари им трябват на тези бе ? Ебаси.

Стара българска поговорка гласи "Никой не може да събере толкова пари, колкото Насо Гъза може да проиграе за една вечер".

Мхм, много баници дават и... Евала, типично по български, шарани дал Бог!
хахахахах

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2022 11:55

obi4am_pirin написа:Всяка вечер гледам такива успешни дето ревът, че цената на тока и газа щяла да ги занули

Авера в Благоевград си направи 300 KWP солар на покрива на фабриката и не ми се е оплаквал. Другите, дето не им се инвестира, ще загинат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 12:12

Първо, да честя ма феновете на Литекс - да, Базел са смешки в последните години, но тази победа си е класа. Поздравления. Късметът е интегрална част от играта, а отборът на Тирион го има в огромен излишък. Не съм гледал мача - имахте ли 10 000, или не? И макар някои, които могат да бъдат охарактеризирани с над 10 дихона тъпота, да желаеха успех на гей дружките си от малякия, аз желая успех на Литекс в Швейцария, макар че това само би удължило агонията ви. Все пак успех.

Колкото до нас и малтийските рибари, вариантите за този чутовен срам, повтарям чутовен срам, са два - или е тотален малшанс, или г-н "собственикът" ни пак е изпаднал в някакви зависимости и протежето му на вратата пусна 2 гола с половин удар. Все още не съм убеден за себе си кое от двете е истината.

Отбора от Делиормана също не съм го гледал, но и на тях желая успех срещу прибалтийските ливадари. Когато имаш коефициент и кинти, за да си купиш първенството още преди старта му, групите в ЛЕ са досадна подробност. Всъщност следва да си мега некадърен поне в три съперничества, за да не влезеш в някакви групи, ако си шампион. Но постлали са си хората, сега си берат плодовете от късмета, далаверите и промените на регламентите от УЕФА и са несменяеми.

Независимо от всичко ще отида с Хебър, купих и семейна членска карта - замотаха се 15 дни, за да ми я пратят - смятайте колко поръчки имат, но загубата от малтийците боли. Особено след като си не само отстранил, но и надиграл ПАОК, а и си бил същите малтийски ливади като гост в първия мач. Искрено се надявам да е некадърност на дебелия Николет, а не врътка на назначения ни за собственик скъсаняк, но то кой ли не прави вече врътки в света на футбола...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 авг 2022 12:20

След вчерашния погром на Титаните от Малта не чувам тези, дет обясняваха колко силен и качествен отбор са тия. Сърбите си решиха мача за 30 мин. както се очакваше.
А в Левски продължава никой да не поема отговорност за това гигасрамно отпадане.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 авг 2022 12:29

Кой каква отговорност искаш да поема? Ние феновете ли играхме на терена? Да паднеш на топка понякога е крайно разочароващо, но по-срамните неща са извън играта. Отпадания преди жребия и по време на жребия - Левски няма. Припознаване на селски клуб - също. Феновете на Левски не оставят клуба си в най-тежките времена. Не го оставихме да изчезне, за да припознаем друг клуб. Ние няма от какво да се срамуваме.
Вчера фенове на ЦСКА-София ядоха бой от себеподобни. Възрастни и деца. Е това е срам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2022 12:38

Фрай: Не виждам проблем, просто трябва да победим на реванша

Преди 10 години отстраниха Манчестър Юнайтед от групите на Шампионската лига, а сега не виждал проблем, че паднал още преди групите на ЛК.

Върни се в “Левски”