Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Хамрунчетата снощи пет пъти биха център и нито един път не объркаха. Имало е полза от мача с Левски значи.
- damyanov1963
Testa_di_Legno написа:Не знам в каква форма са "Базел", но са утвърдено име в Европа и авторитетен съперник, срещу когото победата, и дано и отстраняването, са добър и престижен резултат. Нас такива често ни бият само заради името си: справка "Хайдук" (Сплит) или, да речем, "Динамо" (Киев) за по-паметливите.
С "Хамрун" е точно обратното - и някакви футболни зверове да са (а те не са, видно както от мачовете с "Левски", така и от снощния им резултат в Белград) като моментен състав, са клуб без традиции в Европа и, съответно, без "име"... В сблъсъка с тях "Левски" беше в ролята на Голиат и затова за загубата, дори и несправедлива да беше, не заслужва, а няма и да получи - особено в България, - никакво съчувствие.
Футболът, значи, се играе, освен всичко друго, и със самочувствие. Липсата му води както до исторически и, уви, с драматични последствия издънки като тая с малтийците, така и до пропуснати шансове за големи или поне средноголеми победи - като с "Галатасарай", "Динамо", "Щурм", "Марибор", "Хайдук"... Наличието му, от друга страна, "взривява" стадиона, както срещу "ПАОК". Защо между едното и другото в "Левски" имаше само две седмици разстояние, лично аз не бих могъл да отговоря.
Само преди две седмици двете големи фенски общности бяха на диаметрално противоположни позиции спрямо сегашните, но и това го има във футбола, пък и в живота, и е може би добър урок за всички ни. За жалост нашите момчета направиха така, че чисто спортните ни аргументи, ако имаме още такива, са все по-абстрактни. Останаха ни философските, които поне са на наша страна. 8) :D
А още по-паметливите помнят как Левски отстрани и Динамо Киев и Хайдук Сплит. Хайдук направо ги разбихме с 0:0 и 3:0 въпреки, че до предишната година бяха редовен участник в групите на ШЛ, а ЦСКА 2 пъти игра с Динамо К и двата пъти отпадна. А заради имената им(сигурно не за друго) сме отстранявали
Аякс, Щутгарт 2 пъти(втория, като шампион на Германия), Глазгоу Рейнджърс..
Разбирам, че сега е неуместно да се хвалим с победи от преди години, но като се казва А, редно е да се каже и Б.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- obi4am_pirin
- Контакти:
W84me написа:Споко бе, припоци! Какво сте се възпалили, идва мач с Мърко и ще ви върне до центъра на Лоич, че сега сте излезли до табелата :)
Бърли,другата седмица щяло да има сбирка в столичен хотел да обсъждате как ви трябват парички.Готви се да чупиш касичката и да дадеш каквото е останало...доволен от сърцатата игра срещу харпуна
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

W84me, да, така е.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
obi4am_pirin написа:W84me написа:Споко бе, припоци! Какво сте се възпалили, идва мач с Мърко и ще ви върне до центъра на Лоич, че сега сте излезли до табелата :)
Бърли,другата седмица щяло да има сбирка в столичен хотел да обсъждате как ви трябват парички.Готви се да чупиш касичката и да дадеш каквото е останало...доволен от сърцатата игра срещу харпуна
Пак ли им трябват пари бе значи? Ама нали събират по един милион на месец ? Нали на всеки мач стадиона е пълен и там 200-300 000 хиляди почти всяка седмица. Нали разпродадоха фланелките като топъл хляб във фен магазина? Е колкопари им трябват на тези бе ? Ебаси.
-
- Контакти:
ugly bug написа:Лично аз останах много изненадан от играта ви и в двата мача с ПАОК. Имам приятел левскар и му казах че съм впечатлен а той ми отговори че повече се притеснява от мача с Малтийците.
Както пее Стенли : ".... вдигна ме високо и ме хвърли. Хиляди парчета полетяха..."
:-)
Именно. Докато "Левски" не заиграе в Европа с подходящ манталитет, това посочено от приятеля Ви мрачно предчувствие, което в мача с "Хамрун" почна да се усеща някъде на полувремето и което по принцип - при лош развой на конкретния мач, - постепенно води до изнервеност и припряност както в отбора, така и в публиката, нито ще ни напусне, нито ще спре да ни носи такива резултати. Вярно е, че българите поначало сме склонни към фатализъм, но вместо да се оплакваме от прокоби и каръци, не е зле да почнем да дирим по-рационални причини за нещастията си и, съответно, да ги изкореняваме.
Само "Левски"!
damyanov1963 написа:Testa_di_Legno написа:Не знам в каква форма са "Базел", но са утвърдено име в Европа и авторитетен съперник, срещу когото победата, и дано и отстраняването, са добър и престижен резултат. Нас такива често ни бият само заради името си: справка "Хайдук" (Сплит) или, да речем, "Динамо" (Киев) за по-паметливите.
С "Хамрун" е точно обратното - и някакви футболни зверове да са (а те не са, видно както от мачовете с "Левски", така и от снощния им резултат в Белград) като моментен състав, са клуб без традиции в Европа и, съответно, без "име"... В сблъсъка с тях "Левски" беше в ролята на Голиат и затова за загубата, дори и несправедлива да беше, не заслужва, а няма и да получи - особено в България, - никакво съчувствие.
Футболът, значи, се играе, освен всичко друго, и със самочувствие. Липсата му води както до исторически и, уви, с драматични последствия издънки като тая с малтийците, така и до пропуснати шансове за големи или поне средноголеми победи - като с "Галатасарай", "Динамо", "Щурм", "Марибор", "Хайдук"... Наличието му, от друга страна, "взривява" стадиона, както срещу "ПАОК". Защо между едното и другото в "Левски" имаше само две седмици разстояние, лично аз не бих могъл да отговоря.
Само преди две седмици двете големи фенски общности бяха на диаметрално противоположни позиции спрямо сегашните, но и това го има във футбола, пък и в живота, и е може би добър урок за всички ни. За жалост нашите момчета направиха така, че чисто спортните ни аргументи, ако имаме още такива, са все по-абстрактни. Останаха ни философските, които поне са на наша страна. 8) :D
А още по-паметливите помнят как Левски отстрани и Динамо Киев и Хайдук Сплит. Хайдук направо ги разбихме с 0:0 и 3:0 въпреки, че до предишната година бяха редовен участник в групите на ШЛ, а ЦСКА 2 пъти игра с Динамо К и двата пъти отпадна. А заради имената им(сигурно не за друго) сме отстранявали
Аякс, Щутгарт 2 пъти(втория, като шампион на Германия), Глазгоу Рейнджърс..
Разбирам, че сега е неуместно да се хвалим с победи от преди години, но като се казва А, редно е да се каже и Б.
Като ще е така след А,Б да кажем и В:Ливърпул,Нотингам,Аякс,Ювентус,Валенсия,Шахтьр,Леверкузен,Байерн...........................
obi4am_pirin написа:W84me написа:Споко бе, припоци! Какво сте се възпалили, идва мач с Мърко и ще ви върне до центъра на Лоич, че сега сте излезли до табелата :)
Колега, моите пари не ги мисли, връзвам двата края. Може да питаш един успешен бизнесмен от твоя град :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
След като разкриха в Белград невероятния обор на Харпун,който все пак вкара гол,минаваме на тема колко слаб отбор е Базел!Няма край говеждата мъка!
Кой вкара гола за цецекату?
Кой ши снимаме за стенвестника?
Поредният мач спечелен с калитковски късмет
Кой ши снимаме за стенвестника?
Поредният мач спечелен с калитковски късмет
САМО ЛЕВСКИ!