аз по скоро исках да наблегна на това ,че имаше коментатори , които не можеха да възприемат ,че даден спортист е употребявал алкохол и то по време на почивката си...
карането в пияно състояние е съвсем отделен въпрос ... Мариянчо се е изкушил , както го направиха половината отбор на Левски и това е.. дето има една приказка ..нека тоя дето не е карал пиян първи да хвърли камъка

дали ше ме убие Огнянов или Митрев се тая... просто мн от нас Левскарите (а и не само) нападаме бедния Мариян без основателна причина... а просто заради това ,че е циганин... тои е добър футболист и ме направи щастлив , като вкара единствения ни гол в ШЛ .. не го забравяите![/quote]
Абе едно е да пиеш,друго са се 2 и половина промила

Пиел е в правилното време ... Като си профи играч няма правилно време да се наковеш,ти ако мислиш,че Тери и другите по света като се напият и влезнат в таблоидите не отнасят солени глоби значи си съвсем ... За човек,на който се плаща да е в идеално физическо състояние не може да си позволи да си трови здравето,ама само на Балканите това е нормално и всичко се размива с оправданиея от сорта: почивка е,имаше празник,не се е случило нищо и тн

[/quote]
А ти луд ли си или на луд гащите носиш???????[/quote]
Нещо искаш да кажеш или записваш мнение

?? Защото ако искаш кажи,а не ме питай интимни въпроси за гащите ми
А сафончо ти да ни мислиш,че по света на това,че звезда се напие се гледа с добро око ? Че там критиката е 10 пъти повече,да не казвам колко хора ги съдят за побойща при пиянски скандали и тн

Ама ми е интересно колко от тези звезди по света,които къркат си карат сами колите после ???