Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!

Мнениеот iicoo » 19 дек 2011 15:58

Абе, форумни драскачи, колко от вас (над 18) НЕ са карали пияни, и на колко от вас им се е разминало? Айде не се занимавайте с глупости, а пускайте теми за сериозни неща. Защото мога да ви кажа, че всеки втори хванат с алкохол, минава метър. Независимо известен или не.

АЗ не съм карал пиян, имам книжка от 18 години, ти други въпроси имаш ли? Това не е глупост, защото тоя малоумник можеше да затрие някой невинен.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 дек 2011 15:59

fcb_bg написа:И тоя ще мине метър, както всички останали. Тези юнаци - правосъдните органи са нещо като цирк "Балкански".

Така е за съжаление
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот bilyaletdinov » 19 дек 2011 15:59

Писна ми от макети , идейни проекти и бижута на хартия. Сещам се за поне 5 проекта , които трябваше да са бижута , а в момента или нищо не е започнато , или са в перманентен застой. Дано да доживеем да видим поне един реализиран проект. ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 дек 2011 16:06

saffron написа:
kartago написа:Ако ще и голмайстор на шампионската лига да стане, да задмине Меси, в такова състояние удари ли детето ти, знаеш ли колко ще ти запука, че видите ли си свършил един път работата?!

не го оправдавам.. но се радвам ,че всичко е минало без инциденти.... не всеки пияндур кара като шумахер... и аз съм карал .. но с 20 км в час от притеснения да не посегна на некои човешки живот и наи вече на собствения си !

МАГГА ... Мога да ти дам десетки примери за известни личности , които се насвяткват по време на почивка ..празник и тн... това НЕ се случва само на балканите.. и ти мн добре го знаеш!

Добре бе, пич, толкова ли са бедни, че едно такси не могат да си вземат?! И на мен ми се е случвало някъде да замръкна с колата и да съм пил, дрънкаш на такситата и ти предоставят услугата: "You drink, we drive"! Чисто и просто! Не да те разнасят после медии и да те правят форумен "герой"!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 дек 2011 16:22

аз по скоро исках да наблегна на това ,че имаше коментатори , които не можеха да възприемат ,че даден спортист е употребявал алкохол и то по време на почивката си... :shock:
карането в пияно състояние е съвсем отделен въпрос ... Мариянчо се е изкушил , както го направиха половината отбор на Левски и това е.. дето има една приказка ..нека тоя дето не е карал пиян първи да хвърли камъка ;) дали ше ме убие Огнянов или Митрев се тая... просто мн от нас Левскарите (а и не само) нападаме бедния Мариян без основателна причина... а просто заради това ,че е циганин... тои е добър футболист и ме направи щастлив , като вкара единствения ни гол в ШЛ .. не го забравяите![/quote]

Абе едно е да пиеш,друго са се 2 и половина промила :lol: Пиел е в правилното време ... Като си профи играч няма правилно време да се наковеш,ти ако мислиш,че Тери и другите по света като се напият и влезнат в таблоидите не отнасят солени глоби значи си съвсем ... За човек,на който се плаща да е в идеално физическо състояние не може да си позволи да си трови здравето,ама само на Балканите това е нормално и всичко се размива с оправданиея от сорта: почивка е,имаше празник,не се е случило нищо и тн :evil:[/quote]

А ти луд ли си или на луд гащите носиш???????[/quote]

Нещо искаш да кажеш или записваш мнение :lol: ?? Защото ако искаш кажи,а не ме питай интимни въпроси за гащите ми :lol:
А сафончо ти да ни мислиш,че по света на това,че звезда се напие се гледа с добро око ? Че там критиката е 10 пъти повече,да не казвам колко хора ги съдят за побойща при пиянски скандали и тн :) Ама ми е интересно колко от тези звезди по света,които къркат си карат сами колите после ???

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 19 дек 2011 16:30

tco4i написа:Абе, форумни драскачи, колко от вас (над 18) НЕ са карали пияни, и на колко от вас им се е разминало? Айде не се занимавайте с глупости, а пускайте теми за сериозни неща. Защото мога да ви кажа, че всеки втори хванат с алкохол, минава метър. Независимо известен или не.

Аз не съм карал пиян. А така, както си го написал изглежда, че е едва ли не геройство или нещо нормално да го правиш. Расте някакво побъркано поколение у нас, че чак е страшно. Всеки пък, когато ви дойде наум да правите нещо подобно се замислете за онези шест деца на Великден и за "великия шофьор".........

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 дек 2011 16:35

kartago написа:
saffron написа:
kartago написа:Ако ще и голмайстор на шампионската лига да стане, да задмине Меси, в такова състояние удари ли детето ти, знаеш ли колко ще ти запука, че видите ли си свършил един път работата?!

не го оправдавам.. но се радвам ,че всичко е минало без инциденти.... не всеки пияндур кара като шумахер... и аз съм карал .. но с 20 км в час от притеснения да не посегна на некои човешки живот и наи вече на собствения си !

Добре бе, пич, толкова ли са бедни, че едно такси не могат да си вземат?! И на мен ми се е случвало някъде да замръкна с колата и да съм пил, дрънкаш на такситата и ти предоставят услугата: "You drink, we drive"! Чисто и просто! Не да те разнасят после медии и да те правят форумен "герой"!

е незнам и аз за кво така.. не съм ходил в Лом ... но сигурно разтоянието от едната табела на града до другата наи вероятно е 15 минути пеша .. даже и такси не ти требва.. ама аре ходи се разбери с пияната си глава в такъв момент :P

магга... навсякъде е едно и също бе.. кво се правиш на дръж ми шапката :P всичко е до човек.. има такива , които се поучават от грешките.. има и такива дето немогат... и верно луд ли си или на луд гащите носиш ? :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот Gonewild » 19 дек 2011 16:39

Е, как с бутането само на сектор А ще се направи стадион с технологията, използвана в Гданск? :lol:
http://img854.imageshack.us/img854/4594/panorama4k.jpg
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 дек 2011 16:44

Абе който иска да ми види гащите ще му пратя снимка :lol: Често в целия форум само 2ма човека ли мислят,че това е нормално човешко поведение ? Че даже не е за пръв път,а в България си е нещо нормално всеки втори да кара пиян :evil: Я идете в държавите така в по западната част на Европа и ми намерете хора,които масово карат фиркани ?? Те почнаха да правят коли с дрегер,че ако си пиян да не запали вие ми обяснявате как всички са еднакви,да ама не :evil: Само тук ще има състезатели по шосетата и после ще има табели и параклиси по магистралите в памет на въпросните "герои" :evil: Вие луди ли сте,че мислите това за нормално,а и не ме вълнува какви са ви гащите нито потниците,нито чорапите

Върни се в “Левски”