Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
А Гонг са ми все по-противни. За Томислав просто нямам думи. Продажници! Регистрирах се в този форум преди близо десет години, заради Гонг, но днес те са едни подлоги и продажници.
Финягата (от днес започвам така да го наричам) става все по-нагъл. Дори не се срамува да признае, че е излъгал за козирката, таблото и т.н. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Ключовото в цялото интервю беше ,че имате едни сигурни 2млн.лв годишно и останалото каквото дойде.Сигурни са и тв правата, ама те в голямата си част отиват за погасяване на глоби.Нищо не спомена той като мажоритарен собственик дали ще финансира клуба.Общо взето оставате на командно дишане.Направи ми впечатление,че и дума не обелва за някакви цели в евротурнирите само каза,че лиценза е сигурен.
- metodito
- Контакти:
onegavon написа:...само каза,че лиценза е сигурен.
Кой лиценз - за ППЛ или за Европа? Щото за следващия сезон за ППЛ не го виждам, ако ще се издържаме с билети.
Слушайки последното интервю с финягата, си задавам въпроса - Има ли смисъл от подобна анкета "За или против промените в наименованието на стадион "Георги Аспарухов", след като ТОЙ е решил вече? Другото, което прави впечатление е, че не казва директно как е придобил акциите и как ги е "предоставил" на Дани. Това, че не е реализирал печалба по-скоро означава, че нищо не е дал за тях и нищо не е искал от Дани.
Поне за Пеевски и Тиквоча не шикалкави и казва че се познава с тях от времето на НДСВ, въпреки, че за мен буди леко недоумение какво общо би имал един "мазен чичка" с един младеж около двадесетте, какъвто е Д. Пеевски по това време. Дали не говори за по-близко време?
Поне за Пеевски и Тиквоча не шикалкави и казва че се познава с тях от времето на НДСВ, въпреки, че за мен буди леко недоумение какво общо би имал един "мазен чичка" с един младеж около двадесетте, какъвто е Д. Пеевски по това време. Дали не говори за по-близко време?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
koisa написа:Финягата (от днес започвам така да го наричам) става все по-нагъл. Дори не се срамува да признае, че е излъгал за козирката, таблото и т.н.
Да и на мене тва ми прави впечеление. Не каза в Левски ще имали пари или не. Тия 2 мил. на година да не се окаже че отиват да кажем в погасяване на заем на Левски към Виваком. Също и отговора му на въпроса дали е подставено лице, от който може да се направи извод, че е
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
koisa написа:Финягата (от днес започвам така да го наричам) става все по-нагъл. Дори не се срамува да признае, че е излъгал за козирката, таблото и т.н.
[offtopic]Радвам се, че съм бил полезен с нещо

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Да ходи Спас във Виетнам и да се моли на Люпко да се върне 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Да ходи Спас във Виетнам и да се моли на Люпко да се върне
[offtopic]Люпко би се върнал, само ако лично Синчеца го помоли и му обещае, че никога повече няма да му иска оставката![/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
-
mikata написа:Да ходи Спас във Виетнам и да се моли на Люпко да се върне
Защо да се връща, за да си тръгне преди мачът с Лудогорец, "примерно" ?