Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот pomiqrat » 22 авг 2020 22:46

realno написа:
pomiqrat написа:
realno написа:Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Малко е да се каже, че не си запознат. Със закупуването на марката върви емблемата.

Ясно, когато сте заложили емблемата/марката на автентичното ЦСКА то е престанало да бъде ЦСКА? И след като сте я заложили емблемата/марката сте я ползвало незаконно години наред?

Като заложа актив, за да получа друг актив, първият вече не е мой :lol: Ясно. Не ти е лесно...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 авг 2020 00:34

Като подмина с усмивка обичайните коментари на Блатер и Кройф ми прави впечатление че въпреки денонощните усилия на Реалния,Цекочислото,Мартинес и още две-три недоразумения ,въпреки стотиците им коментари във форумите днес във Враца отново имаше червена доминация,НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ.Продължавайте да ни забавлявате,ЛУД УМОРА НЯМА :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 авг 2020 05:58

peliforewer написа:Като подмина с усмивка обичайните коментари на Блатер и Кройф ми прави впечатление че въпреки денонощните усилия на Реалния,Цекочислото,Мартинес и още две-три недоразумения ,въпреки стотиците им коментари във форумите днес във Враца отново имаше червена доминация,НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ.Продължавайте да ни забавлявате,ЛУД УМОРА НЯМА :) .

Припозналите Литекс намаляват жестоко... нормален процес. Толкова малко припознали не е имало на мач у Враца.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 авг 2020 06:03

Mitata написа:
DanailG написа:То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Сори, аз свързвам ЦСКА с живите легенди Якимов, Пенев, Жеков, Паро Никодимов, Стоичков и много други. Не с 3-4 анонимни псевдонима в този форум.
Много народ участва в протести срещу Титан, но сега не е в 1948.

Тези легенди са заради парите при микренското джудже ... ако аз им дам с 30 % повече, ще дойдат при мен .... и хоро ще ми играят ! Пази Боже от легенди футболисти и легенди фенове за Кеш ! Това в ЦСКА от София го няма.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2020 08:54

Tsetsochisloto написа:
peliforewer написа:Като подмина с усмивка обичайните коментари на Блатер и Кройф ми прави впечатление че въпреки денонощните усилия на Реалния,Цекочислото,Мартинес и още две-три недоразумения ,въпреки стотиците им коментари във форумите днес във Враца отново имаше червена доминация,НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ.Продължавайте да ни забавлявате,ЛУД УМОРА НЯМА :) .

Припозналите Литекс намаляват жестоко... нормален процес. Толкова малко припознали не е имало на мач у Враца.

Мозъчните ти клетки намаляват по-бързо от косата ти. Да не би да има ограничения за билетите

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 авг 2020 09:40

pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:

Мозъчните ти клетки намаляват по-бързо от косата ти. Да не би да има ограничения за билетите

Дори и пишещите припознали Литекса ставате по-малко ... тук, в този форум ...свинщината с Литекс няма как да остане скрита дълго време ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2020 10:27

Tsetsochisloto написа:
pomiqrat написа:
Tsetsochisloto написа:

Дори и пишещите припознали Литекса ставате по-малко ... тук, в този форум ...свинщината с Литекс няма как да остане скрита дълго време ...

Очевидно на хората не им харесва да общуват с прасе и го отбягват, защото миризмата е непоносима, а на него си му харесва са се въргаля в лайната си и после се чуди защо не го искат в петък..

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2020 17:58

Левскарите изорали терена, за да придобият преимущество срещу футболистите на царете. Не им е лесно.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 23 авг 2020 18:23

https://clubz.bg/41626-cska_na_grisha_g ... ko_borisov

Ръководството на новия ЦСКА (на Гриша Ганчев) публикува обръщение, в което благодари на премиера Бойко Борисов и на спортния министър Красен Кралев "за изключително бързите и навременни реакции".
Съобщението е адресирано до феновете на клуба по повод новината на лятото в родния футбол - правната и лицензионната комисия на БФС допуснаха клуба (преобразуван от "Чавдар" и "Литекс") до новата Първа професионална лига.

Край на спора дали са ЦСКА,тирето.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2020 18:55

Къде в обръщението пише нов ЦСКА или пишача на статията го приемаме за Гриша Ганчев?

"Армейци,

Дойде моментът, в който футболният съюз ни съобщи най-важната и чакана новина – нашият любим клуб ЦСКА се завръща в българския футболен елит.

През изминалата година минахме през изключително много трудности, за да стигнем до един от най-запомнящите се триумфи в историята на клуба – спечелването на Купа България. И през всичко това преминахме заедно.

Армейци, искаме да ви благодарим за страхотната подкрепа и затова, че бяхте неотлъчно зад единадесетте на терена, които храбро бранеха звездата на гърдите си!

Ръководството на ЦСКА желае да благодари на министър-председателя господин Бойко Борисов и на министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев за изключително бързите и навременни реакции.

А сега, Армейци, нека се насладим на тази голяма победа заедно, защото започва шампионската доминация на ЦСКА!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

Върни се в “Левски”