Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот mistreated » 18 авг 2022 16:38

realno написа:Нито пък менте спасителите, който подкрепяш.

Е друго си е да подкрепяш голия гъз на Насо...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 16:39

Mitata написа:
k_oleto написа:
rsk написа:Наред е, да. Що се държиш като фен на Литекс?

в случая ти си неадекватен. Трудно правиш разлика между ЕИК (Булстат) и футболен клуб, а още по-трудно правиш разлика между Булстат и фен на футболен отбор. Не беше далече времето, в което футболните клубове не трябваше да се регистрират като търговски дружества. Въобще....разликата между фирма и футболен клуб е толкова голяма, че повече от това няма как.

Но........може би искаш да ми кажеш, че товето левски е с това ЕИК от 100 години ли ? Ако не е, то това означава ли, че си припознал друго левски ? Виждаш ли колко елементарно се опитваш да се заяждаш на тема Булстат

Какво друго им остана на привържениците на този нещастен клуб, освен да се заяждат с нас? Някакъв малтийски тим да ги тресне насред Герена! Баси евроидиотизма!
Време е за мача, очаквам добър резултат преди реванша и радост за червена България.

Нещастен, но си е наш, автентичен, истински, а не фалшив продукт. Гадно за вас, но факт. :))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 16:42

k_oleto написа:
Harpuna написа:Призовавам всички армейци да спрат да отговарят на хамруните на неадекватщините за Литекс. Тая тема е дъвкана хиляди пъти и няма смисъл просто. Останаха им злобата и комплексите на няколко индивида тук.

то и затова тоя форум умря. Разни индианци повтарят като папагали разни тъпотии и всеки човек с ниво на интелигентност средно и нагоре, може да им отговори веднъж/дваж, но не и повече.

Напротив. Умря вашия форум. Не останаха заблудени, които да се преструват, че подкрепят ЦСКА. Скоро някой от вас ще сложи катинара му. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2022 16:44

realno написа:Нещастен, но си е наш, автентичен, истински, а не фалшив продукт. Гадно за вас, но факт. :))

Е автентичен е, спор няма. Просто няма как да съществува втори такъв евроидиот.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2022 16:45

Моля модераторите да вземат някакви мерки, това момче реално ще се гътне на живо във форума.Ако във форума има подходящи медицински лица да го посъветват на лични какво да прави.Нещата наистина излизат извън контрол, харпунът е влязъл много на дълбоко.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 16:47

k_oleto написа:
realno написа:
k_oleto написа:
realno написа:
k_oleto написа:
rsk написа:Наред е, да. Що се държиш като фен на Литекс?

в случая ти си неадекватен. Трудно правиш разлика между ЕИК (Булстат) и футболен клуб, а още по-трудно правиш разлика между Булстат и фен на футболен отбор. Не беше далече времето, в което футболните клубове не трябваше да се регистрират като търговски дружества. Въобще....разликата между фирма и футболен клуб е толкова голяма, че повече от това няма как.

Но........може би искаш да ми кажеш, че товето левски е с това ЕИК от 100 години ли ? Ако не е, то това означава ли, че си припознал друго левски ? Виждаш ли колко елементарно се опитваш да се заяждаш на тема Булстат

Преди много години Адам и Ева нямаха ЕГН, но сега всяка самоличност се удостоверява с него. Дори колата ти има уникален номер. Времената се менят, но предателството и припознаването е вечно. Подготвяй се, че някой трябва да се вълнува за новата ви ловешка любов. Не я изоставяйте като умрелия ви клуб. ;)

Само дето ако те питам теб дали знаеш ЕИК-то левски, се съмнявам че го знаеш. Ето толкова е важно въпросното ЕИК. Никой не е фен на Булстата-та ! Или може би си фен на вашия булстат и всяка синя песен величае булстата-та на левски. То и данъчния номер е важен! Ти знаеш ли данъчния номер на левски ? Ако не го знаеш значи си фейк фен. Ама...съм сигурен, че вие тия неща ги знаете по-добре и от мен. Приличате ми на политичата партия на Кирчо и Кокорчо. Хем знаеят, че ръстя тъпотии, хем го правят дружно!

И ти не знаеш ЕГН - на майка си, но се отричаш от нея и не припознаваш друга за своя майка, нали? Стига сте писали глупости, но обърнете малко внимание на ловешкото менте, че има нужда от вашата подкрепа. Да не ви напусне като умрелия ви клуб. Отидете на стадиона, престорете се че подкрепяте ЦСКА, и запалете фенерчета като нас и покажете "любовта" си.
А относно Кирчо и Кокорчо, не можеш да им се опреш на върха на кутрето по нищо. Нито пък менте спасителите, който подкрепяш.

Ти си за болница човек. Как можеш да сравняваш човек ( в случая майка ми) с една обикновена фирма. Я да те видя сега: Значи, аз имам 7 фирми, това означава ли, че имам 7 майки ?? Смешник си голям :)

Какво да ме гледаш. Нали имаш семейство с много членове и всеки си има ЕГН? Примера го дадох да схванеш каква е целта на ЕИК -то, а ти се хвана за майките. Почвате да ме притеснявате.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 16:50

peliforewer написа:Моля модераторите да вземат някакви мерки, това момче реално ще се гътне на живо във форума.Ако във форума има подходящи медицински лица да го посъветват на лични какво да прави.Нещата наистина излизат извън контрол, харпунът е влязъл много на дълбоко.

Тъкмо си помислих, че си разумен припознавач и пак се изложи. ;)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 авг 2022 16:55

realno написа:
peliforewer написа:Моля модераторите да вземат някакви мерки, това момче реално ще се гътне на живо във форума.Ако във форума има подходящи медицински лица да го посъветват на лични какво да прави.Нещата наистина излизат извън контрол, харпунът е влязъл много на дълбоко.

Пич, спри да пишеш тук, тия са изчезващ вид. Няма смисъл, гледай си Левски и ги остави да си мислят, че са нещо което всични знаем, че са и няма да бъдат. След време ще припознаят друг клуб и така. Срама си е изцяло за тях.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2022 16:57

Aronaks написа:
realno написа:

Пич, спри да пишеш тук, тия са изчезващ вид. Няма смисъл, гледай си Левски и ги остави да си мислят, че са нещо което всични знаем, че са и няма да бъдат. След време ще припознаят друг клуб и така. Срама си е изцяло за тях.

Не го слушай :))) Продължи да пишеш и да забавляваш с динамовските си неадекватни припощини ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 авг 2022 16:59

realno написа:
k_oleto написа:
realno написа:
k_oleto написа:
realno написа:
k_oleto написа:

Преди много години Адам и Ева нямаха ЕГН, но сега всяка самоличност се удостоверява с него. Дори колата ти има уникален номер. Времената се менят, но предателството и припознаването е вечно. Подготвяй се, че някой трябва да се вълнува за новата ви ловешка любов. Не я изоставяйте като умрелия ви клуб. ;)

Само дето ако те питам теб дали знаеш ЕИК-то левски, се съмнявам че го знаеш. Ето толкова е важно въпросното ЕИК. Никой не е фен на Булстата-та ! Или може би си фен на вашия булстат и всяка синя песен величае булстата-та на левски. То и данъчния номер е важен! Ти знаеш ли данъчния номер на левски ? Ако не го знаеш значи си фейк фен. Ама...съм сигурен, че вие тия неща ги знаете по-добре и от мен. Приличате ми на политичата партия на Кирчо и Кокорчо. Хем знаеят, че ръстя тъпотии, хем го правят дружно!

И ти не знаеш ЕГН - на майка си, но се отричаш от нея и не припознаваш друга за своя майка, нали? Стига сте писали глупости, но обърнете малко внимание на ловешкото менте, че има нужда от вашата подкрепа. Да не ви напусне като умрелия ви клуб. Отидете на стадиона, престорете се че подкрепяте ЦСКА, и запалете фенерчета като нас и покажете "любовта" си.
А относно Кирчо и Кокорчо, не можеш да им се опреш на върха на кутрето по нищо. Нито пък менте спасителите, който подкрепяш.

Ти си за болница човек. Как можеш да сравняваш човек ( в случая майка ми) с една обикновена фирма. Я да те видя сега: Значи, аз имам 7 фирми, това означава ли, че имам 7 майки ?? Смешник си голям :)

Какво да ме гледаш. Нали имаш семейство с много членове и всеки си има ЕГН? Примера го дадох да схванеш каква е целта на ЕИК -то, а ти се хвана за майките. Почвате да ме притеснявате.

Там е проблема, че не можеш да даваш такъв пример. Никой не обича Булстата, така както хората обичат майките си. За Булстата няма песни и никой не го знае - дори и собственика на фирмата (някой път) Така че.........не мога да съм припознал Булстат номер. Това напрактика и на теория не е възможно. Или хайде........ще го обясня като за теб: Не мога да съм припознал една фирма или друга фирма или трета фирма или въобще плеяда от фирми. И..понеже това е спортен форум все пак. Този булстат или тази фирма (които да са, даже и булстата на левски), нямат нищо общо с футболният клуб левски. А понеже днес ми е ттръгнало да те ограмотявам: Припознаване, всъщност означава че съм приел нещо за мое. В този ред на мисли - ти си припознал в левски, че това е твоят футболен отбор и в това няма нищо лошо. Аз съм припознал ЦСКА още от както се помня, че това е моят футболен отбор и така........реката си тече, а живота си върви

Върни се в “Левски”