Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2022 15:15

Преди мач от плейофната фаза на Лига на Скъсаняците. :)))

10 000 билета за днешния мач вече са продадени. Можем и още!

Сега се надявам, че дори припоци с над 10 дихона тъпота и над 10 мити припощина, за пореден път ще разберат защо всякакви сравнения с великата синя публика са нелепи, смехотворни и абсурдни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 15:20

Harpuna написа:Бате радвай се на тая купа, която я взеха Берое,Славия,Черно море,Локото и Ботев страшен успех. Ние пък взехме 4 купи от 2009 насам.След криминалното полягване на лудогорец които ви биха 3 пъти за първенство а за купата бяха неузнаваеми.И на финала срещу най-слабия ЦСКА при Гриша Ганчев.

Ганчев знае ли, че от 2009г насам е взел 4 купи? :)))
Ще те просветя, че гледам, колко сте заблудени припознавачите, купите и титлите на умрелия ви клуб се броят до 09.09.2016г. След тази дата ЦСКА съществува, играе и печели купи и титли само на оня свят. Разбира се по ваша вина. След 09.09.2009г броите купите и и титлите единствено и само на ловешкия продукт, който беше преместен и присаден на армията, преоблечен и маскиран като заровения от вас клуб. Така, че сметни пак колко купи и титли в спечелило маскираното менте, че се излагаш. ;)
Последна промяна от realno на 18 авг 2022 15:53, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 авг 2022 15:22

4x4 написа:Недопустимите довечера кой мач ще гледате?

Ще гледам Левски - Хебър на стадиона. А ти едва ли си виждал кочината на живо. Добре, че поне на Васил Левски ходите от време на време, че иначе Литекс вече щеше да е разприпознат.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2022 15:28

Няма такова забавление, ние се подготвяме за плейоф с Базел, а братята ни броят купите, трансферите и тайничко се надяват да загубим.Вярно Базел не са такова страшилище като Харпун, ама топка е върти се,(◔‿◔).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 авг 2022 15:35

Айде всичкото Подуене да пали телевизорите да загряват !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2022 15:41

peliforewer написа:Няма такова забавление, ние се подготвяме за плейоф с Базел, а братята ни броят купите, трансферите и тайничко се надяват да загубим.Вярно Базел не са такова страшилище като Харпун, ама топка е върти се,(◔‿◔).

Тоя пък за какво се готви. Нали се готвихте за финал, видяхме как се подготвихте. Дано не ви хваща Харпун, че не ми се мисли...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2022 15:51

ivan56 написа:
Dust написа:Тези на път да ебат мамата и на футбола https://dsport.bg/chistoto-igrovo-vreme ... 91388.html както ебаха мамата на много други спортове, особено на F1.

Като цяло няма да е лошо да се въведе нещо за времето, както виждаме от статията, чистото игрово време е доста малко.
Няма как някой отбор да се търкаля и бави цял мач, и накрая 5 минути продължение от които се играе 2.

Така могат да си се търкалят колкото искат, мачовете ще станат по-накъсани и на никой няма да му дреме щото видиш ли времето е спряно, дори и жълтия картон за бавене на времето ще отпадне. Иначе да, съгласен съм времето за ВАР да бъде начислено едно към едно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2022 15:58

W84me написа:
peliforewer написа:Няма такова забавление, ние се подготвяме за плейоф с Базел, а братята ни броят купите, трансферите и тайничко се надяват да загубим.Вярно Базел не са такова страшилище като Харпун, ама топка е върти се,(◔‿◔).

Тоя пък за какво се готви. Нали се готвихте за финал, видяхме как се подготвихте. Дано не ви хваща Харпун, че не ми се мисли...

Кажи нещо за финала, претопли някоя манджа, време е за плейоф, време е за мъже.Вие си пишете, някой трябва да ни забавлява до 20.00 ч.(◠‿◕).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 авг 2022 16:04

rsk написа:Наред е, да. Що се държиш като фен на Литекс?

в случая ти си неадекватен. Трудно правиш разлика между ЕИК (Булстат) и футболен клуб, а още по-трудно правиш разлика между Булстат и фен на футболен отбор. Не беше далече времето, в което футболните клубове не трябваше да се регистрират като търговски дружества. Въобще....разликата между фирма и футболен клуб е толкова голяма, че повече от това няма как.

Но........може би искаш да ми кажеш, че товето левски е с това ЕИК от 100 години ли ? Ако не е, то това означава ли, че си припознал друго левски ? Виждаш ли колко елементарно се опитваш да се заяждаш на тема Булстат

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2022 16:08

Заслужаваше ли си припознаването, че се радваш толкова? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”