Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Harpuna

Re: Без цензура!

Мнениеот Harpuna » 18 авг 2022 13:48

W84me написа:
bubka написа:Някои хора поне да бяха изчакали да мине мача довечера. Ще бъде много неприятно, ако попишат 5-6 часа, а после се покрият пак за седмица или две.

Какъв мач, колега? Мачовете не са мерило, мерилото ще го видиш събота, където с Хебър ще има толкова хора, колкото на вашия мач довечера. Това е.

Не ме карай да вадя снимки до преди няколко години дето бяхте една шепа хора.
Последна промяна от Harpuna на 18 авг 2022 13:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:49

Aronaks написа:
BRF написа:
rsk написа:То не е нужно да си юрист, за да отвориш търговския регистър. Близко е до ума, но явно не и до твоя. Бьорн Йонсен разтрогна с Литекс, за това пропусна ребрандирането. Изобщо вие тиренцата не е ли време да разберете, че колкото и да повтаряте едни и същи лъжи - няма да станат истини. Трансфери не е имало, просто защото Литекс и ЦСКА-София са едно и също. Един и същ клуб. Променил името си и адреса си.
Колкото до простотиите ми за комунизма, какво? Отричаш, че партизаните Боян Българанов и Георги Дамянов стоят зад Септември при ЦДВ? Не си ли познаваш историята на клуба?

Отричам да!Не ги знам тия кой са,само за Цола Драгойчева съм чувал!Да ми се правите на борци против комунизма,може спокойно да си го разправяте между вас!
От последните дни тук разбирам,че ПАОК е невероятен отбор надигран от супермегатактика Мърльо,но пък Харпун са още по-голяма класа,но ака не е бил късмета и вратаря ви,въпреки страхотния ви футбол ще стяли да ги отстраните и да си направите планираната хореогравия за лигата на скъсаняците!Отборът ви е невероятен,но съставен от второкласни футболисти!Жалбата е абсурдна и за да не ви се смеят в лицето написаха НЕДОПУСТИМА!ЦСКА с късмет е отстраявал действащи европейски шампиони!
След малко ви оставям,че имам да ходя на мач!Не питайте какъв,няма как да ме разберете!

Кое няма как да разберем бе пикльо смешен. Гледал съм Левски на повече европейски мачове, отколкото пъти ти си ходил на вашата кочина. Айде довиждане припок.

Боли ли?Пак с говеждите обиди,няма да ме засегнеш и бъди сигурен,че съм ходил на повече европейски мачове от тебе,освен ако не идваш и на нашите!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 13:51

BRF написа:
rsk написа:Ми като не знаеш, влез и прочети бе! Може ли да се пишеш чорбар, а да не знаеш кои са първите ръководители на комунистическото ти отборче? Комунисти, обирджии на мандри! Кръстили го на Септемврийското - комунистическо въстание и му сложили петолъчка за емблема. Това са фактите, ти си говори за Цола Драгойчева и за ПАОК колкото искаш. Ама си абсолютно несъстоятелен.
И все пак - как точно протекоха трансферите на играчите на Литекс в ЦСКА-София? BRF няма да ми каже, то се е видяло. Някой друг да се пробва?

Несъстоятлен в твоите говежди очи!Боже как ще го преживея!?!Ти как не си знаеш ръководителите като ония Солаков!?

Кажи кой създаде ЦСКА бе, неадекватен! Може ли да не си знаеш историята на любимия отбор? После как няма да припознават Литекс...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2022 13:52

BRF написа:Да де!Нали е същия ЕИК за какво да разтрогваш като е същото нещо?Защо е нужен нов договор?

Договорът е същия, но в анекса към него пише нещо, което Йонсен е използвал, като вратичка. Имаш достатъчно познати, който може да попиташ, какво е било записано в анексите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:54

Dust написа:
BRF написа:Да де!Нали е същия ЕИК за какво да разтрогваш като е същото нещо?Защо е нужен нов договор?

Договорът е същия, но в анекса към него пише нещо, което Йонсен е използвал, като вратичка. Имаш достатъчно познати, който може да попиташ, какво е било записано в анексите.

Питах ги и казаха!Всички са разтрогнали с Литекс и който е пожелал е подписал с ЦСКА!Други въпроси?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2022 13:55

Това, че сте мозАци е ясно отдавна, но малко по-възпитано се дръжте, имаме важен мач днес, оставете ни да се подготвим спокойно за него.Не е наша вината, че футболистите на Левски са в почивка.Колкото до това как е ставало картотекирането на футболистите на ЦСКА през 2016г. , ами така както са картотекирали навремето футболистите на Спартак София в Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 13:57

Как ще разтрогнат с Литекс и ще отидат в ЦСКА-София, като това е едно и също юридическо лице, с един и същ ЕИК? Ти съвсем сериозно си малоумен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 14:00

rsk написа:Как ще разтрогнат с Литекс и ще отидат в ЦСКА-София, като това е едно и също юридическо лице, с един и същ ЕИК? Ти съвсем сериозно си малоумен.

Само мучащи говеда не можещи да напишат едно изречение без да обидят!Въпреки всичко пожелавам успех на лЕЕвски в днешния виртуален плейоф с Партизан!Ако не отложите и следващия мач с Хебър заради виртуалната ви умора от днешния мач ще ви видим пълния стадион!Относно разтрогването,явно шизофренията те тресе яко,защото го сповена ТИ преди няколко мнения!Леко да не се задавиш от злоба и гледай мача довечера с надежда!
Последна промяна от BRF на 18 авг 2022 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 14:02

Само припоците не си знаят историята. И бълват лъжи до откат.
По-умен щеше да изглеждаш, ако си траеше.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2022 14:03

BRF написа:Питах ги и казаха!Всички са разтрогнали с Литекс и който е пожелал е подписал с ЦСКА!Други въпроси?

Сега видях, че днес имате мач. Бягай да се подготвят за него, че почна да пишеш сериозни небивалици.
Никога и в нито един момент футбопитите на Литекс не са прекратявали договорите с клуба си. Към действащите договори са подписали анекси, че клуба, с който имат действащ договор е с ново седалище и ново име.
Йонсен е използвал вратичка във футболния правилник и си би шута.
Моята информация е е от Антон Недялков
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”