Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 18 авг 2022 13:01

BRF написа:
rsk написа:Аз тебе те питам. Ама понеже не можеш да отговориш и се правиш на остроумен, но много неуспешно. Кажи как преминаха футболистите на Литекс в ЦСКА-София, при положение, че са едно и също юридическо лице. Литекс корекция ЦСКА-София. Аз знам, че няма да ми отговориш, просто защото отговорът е болезнен.
За това като ви питам кой създаде ЦСКА и не знаете какво да кажете. Щото са едни гнусни партизани, впоследствие политици от БКП.

Аз не съм юрист,но пак ти казвам щом тоя Йонсен се махна,значи не е било точно както си го представяш!За простотиите ти за комунизма,мисля че и вие доносници не си вярвате!Тия приказки за говедата демократи през комунизма може да си ги разказвате в обора по между си,докато обяснявате за величието на ПАОК!

Да, не е било точно така. Всичко е било доброволно, платени са трансферни суми :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:07

W84me написа:
BRF написа:
rsk написа:Аз тебе те питам. Ама понеже не можеш да отговориш и се правиш на остроумен, но много неуспешно. Кажи как преминаха футболистите на Литекс в ЦСКА-София, при положение, че са едно и също юридическо лице. Литекс корекция ЦСКА-София. Аз знам, че няма да ми отговориш, просто защото отговорът е болезнен.
За това като ви питам кой създаде ЦСКА и не знаете какво да кажете. Щото са едни гнусни партизани, впоследствие политици от БКП.

Аз не съм юрист,но пак ти казвам щом тоя Йонсен се махна,значи не е било точно както си го представяш!За простотиите ти за комунизма,мисля че и вие доносници не си вярвате!Тия приказки за говедата демократи през комунизма може да си ги разказвате в обора по между си,докато обяснявате за величието на ПАОК!

Да, не е било точно така. Всичко е било доброволно, платени са трансферни суми :D

Дааааааам,ако не вярваш пускай жалба!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 13:08

BRF написа:

То не е нужно да си юрист, за да отвориш търговския регистър. Близко е до ума, но явно не и до твоя. Бьорн Йонсен разтрогна с Литекс, за това пропусна ребрандирането. Изобщо вие тиренцата не е ли време да разберете, че колкото и да повтаряте едни и същи лъжи - няма да станат истини. Трансфери не е имало, просто защото Литекс и ЦСКА-София са едно и също. Един и същ клуб. Променил името си и адреса си.
Колкото до простотиите ми за комунизма, какво? Отричаш, че партизаните Боян Българанов и Георги Дамянов стоят зад Септември при ЦДВ? Не си ли познаваш историята на клуба?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:15

rsk написа:То не е нужно да си юрист, за да отвориш търговския регистър. Близко е до ума, но явно не и до твоя. Бьорн Йонсен разтрогна с Литекс, за това пропусна ребрандирането. Изобщо вие тиренцата не е ли време да разберете, че колкото и да повтаряте едни и същи лъжи - няма да станат истини. Трансфери не е имало, просто защото Литекс и ЦСКА-София са едно и също. Един и същ клуб. Променил името си и адреса си.
Колкото до простотиите ми за комунизма, какво? Отричаш, че партизаните Боян Българанов и Георги Дамянов стоят зад Септември при ЦДВ? Не си ли познаваш историята на клуба?

Отричам да!Не ги знам тия кой са,само за Цола Драгойчева съм чувал!Да ми се правите на борци против комунизма,може спокойно да си го разправяте между вас!
От последните дни тук разбирам,че ПАОК е невероятен отбор надигран от супермегатактика Мърльо,но пък Харпун са още по-голяма класа,но ака не е бил късмета и вратаря ви,въпреки страхотния ви футбол ще стяли да ги отстраните и да си направите планираната хореогравия за лигата на скъсаняците!Отборът ви е невероятен,но съставен от второкласни футболисти!Жалбата е абсурдна и за да не ви се смеят в лицето написаха НЕДОПУСТИМА!ЦСКА с късмет е отстраявал действащи европейски шампиони!
След малко ви оставям,че имам да ходя на мач!Не питайте какъв,няма как да ме разберете!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 13:24

Ми като не знаеш, влез и прочети бе! Може ли да се пишеш чорбар, а да не знаеш кои са първите ръководители на комунистическото ти отборче? Комунисти, обирджии на мандри! Кръстили го на Септемврийското - комунистическо въстание и му сложили петолъчка за емблема. Това са фактите, ти си говори за Цола Драгойчева и за ПАОК колкото искаш. Ама си абсолютно несъстоятелен.
И все пак - как точно протекоха трансферите на играчите на Литекс в ЦСКА-София? BRF няма да ми каже, то се е видяло. Някой друг да се пробва?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 авг 2022 13:28

BRF написа:Точно той е примера за разтрогнат договор и нежелание да ходи в нов отбор!

Точно де, договор разтрогнат едностранно след което от ръководството ви се опита да му прави проблеми.
Нали се сещаш, че свободен агент може да преговаря сам който пожелае.
Идеално знаеш, с договори, с кой отбор играха футболистите за ЦСКА-София.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2022 13:31

Знае той... Той претендира, че е от ЦСКА, а не знае кой е създал отбора му. Смях!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:33

rsk написа:Ми като не знаеш, влез и прочети бе! Може ли да се пишеш чорбар, а да не знаеш кои са първите ръководители на комунистическото ти отборче? Комунисти, обирджии на мандри! Кръстили го на Септемврийското - комунистическо въстание и му сложили петолъчка за емблема. Това са фактите, ти си говори за Цола Драгойчева и за ПАОК колкото искаш. Ама си абсолютно несъстоятелен.
И все пак - как точно протекоха трансферите на играчите на Литекс в ЦСКА-София? BRF няма да ми каже, то се е видяло. Някой друг да се пробва?

Несъстоятлен в твоите говежди очи!Боже как ще го преживея!?!Ти как не си знаеш ръководителите като ония Солаков!?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 авг 2022 13:46

BRF написа:
rsk написа:То не е нужно да си юрист, за да отвориш търговския регистър. Близко е до ума, но явно не и до твоя. Бьорн Йонсен разтрогна с Литекс, за това пропусна ребрандирането. Изобщо вие тиренцата не е ли време да разберете, че колкото и да повтаряте едни и същи лъжи - няма да станат истини. Трансфери не е имало, просто защото Литекс и ЦСКА-София са едно и също. Един и същ клуб. Променил името си и адреса си.

Отричам да!Не ги знам тия кой са,само за Цола Драгойчева съм чувал!Да ми се правите на борци против комунизма,може спокойно да си го разправяте между вас!
От последните дни тук разбирам,че ПАОК е невероятен отбор надигран от супермегатактика Мърльо,но пък Харпун са още по-голяма класа,но ака не е бил късмета и вратаря ви,въпреки страхотния ви футбол ще стяли да ги отстраните и да си направите планираната хореогравия за лигата на скъсаняците!Отборът ви е невероятен,но съставен от второкласни футболисти!Жалбата е абсурдна и за да не ви се смеят в лицето написаха НЕДОПУСТИМА!ЦСКА с късмет е отстраявал действащи европейски шампиони!
След малко ви оставям,че имам да ходя на мач!Не питайте какъв,няма как да ме разберете!

Кое няма как да разберем бе пикльо смешен. Гледал съм Левски на повече европейски мачове, отколкото пъти ти си ходил на вашата кочина. Айде довиждане припок.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2022 13:47

Dust написа:
BRF написа:Точно той е примера за разтрогнат договор и нежелание да ходи в нов отбор!

Точно де, договор разтрогнат едностранно след което от ръководството ви се опита да му прави проблеми.
Нали се сещаш, че свободен агент може да преговаря сам който пожелае.
Идеално знаеш, с договори, с кой отбор играха футболистите за ЦСКА-София.

Да де!Нали е същия ЕИК за какво да разтрогваш като е същото нещо?Защо е нужен нов договор?

Върни се в “Левски”