Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 22 авг 2020 21:01

pomiqrat написа:
realno написа:Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Малко е да се каже, че не си запознат. Със закупуването на марката върви емблемата.

Ясно, когато сте заложили емблемата/марката на автентичното ЦСКА то е престанало да бъде ЦСКА? И след като сте я заложили емблемата/марката сте я ползвало незаконно години наред?
Последна промяна от realno на 22 авг 2020 21:16, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2020 21:05

Mitata написа:
DanailG написа:И ти тогава какво направи. Направи ли нещо, лая ли поне по същия начин по форумите, или чак сега се сети да плюеш титан, че са водили клуба към фалит. Защото си мисля че много удобно наскачахте да защитавате припозналото си тире, но когато ЦСКА имаше нужда от вас ви нямаше никакви. Няма да ви има и като ви закрият един ден тирето, а то ще се случи, защото сте създадени по нечестен начин, а всяко нечестно нещо е обречено на провал.

Аз съм привърженик на ЦСКА, нищо повече. Протестирал съм срещу титаните.
Вие мразите ЦСКА и вашата цел е да няма ЦСКА.
ЦСКА винаги ще го има, колкото и да ви е тъпо!
Не се притеснявайте, ако ЦСКА бъде закрит ще си направим друг ЦСКА.

Тогава с какво ще се различавате от Числото?
"Друг" ЦСКА нали осъзнаваш, че означава различен от автентичния ЦСКА ? Това означава, че за пореден път признавате, че сегашното Тире не е ЦСКА, а Литекс т.е. друг ЦСКА.
Последна промяна от realno на 22 авг 2020 21:17, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2020 21:09

Mitata написа:
DanailG написа:Мита когато титан вършеха безумията си стадиона беше празен. Тоест вас, които години по-късно ги плюете, ви нямаше. Така ли изразявате любовта си. В резултат на това не е изненада, че години по-късно припознахте друг клуб за своя, в името на победите и успехите.

След фалит е нормално да се основе ново дружество със сходно име. Всички, които са приели това дружество за продължител на старото са "припознавачи", съгласно вашата терминология. Изводът - каквото и да се направи все ще е грешно. В случая приехме ЦСКА-София, за който УЕФА написа, че е ново дружество, различно от Литекс, за продължител на ЦСКА. Тъй че ми е все тая как ще ни наричате, важното е, че ЦСКА го има.

А как сте с историята? Колко титли и купи имате? Или не е важно какво казват документите, а какво публиката брои? :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2020 21:14

Mitata написа:
DanailG написа:То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Сори, аз свързвам ЦСКА с живите легенди Якимов, Пенев, Жеков, Паро Никодимов, Стоичков и много други. Не с 3-4 анонимни псевдонима в този форум.
Много народ участва в протести срещу Титан, но сега не е в 1948.

Аз пък не свързвам ЦСКА с легендите на Ловеч Ганчев, Стоилов, и цялото управление на Литекс, барабар с футболистите :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 авг 2020 21:35

realno написа:
Mitata написа:
DanailG написа:И ти тогава какво направи. Направи ли нещо, лая ли поне по същия начин по форумите, или чак сега се сети да плюеш титан, че са водили клуба към фалит. Защото си мисля че много удобно наскачахте да защитавате припозналото си тире, но когато ЦСКА имаше нужда от вас ви нямаше никакви. Няма да ви има и като ви закрият един ден тирето, а то ще се случи, защото сте създадени по нечестен начин, а всяко нечестно нещо е обречено на провал.

Аз съм привърженик на ЦСКА, нищо повече. Протестирал съм срещу титаните.
Вие мразите ЦСКА и вашата цел е да няма ЦСКА.
ЦСКА винаги ще го има, колкото и да ви е тъпо!
Не се притеснявайте, ако ЦСКА бъде закрит ще си направим друг ЦСКА.

Тогава с какво ще се различавате от Числото?
"Друг" ЦСКА нали осъзнаваш, че означава различен от автентичния ЦСКА ? Това означава, че за пореден път признавате, че сегашното Тире не е ЦСКА, а Литекс т.е. друг ЦСКА.

Вие от десетилетия не сте автентичният Левски. Сега ми приличате повече на смес от Динамо София и Спартак София.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 авг 2020 21:38

realno написа:
Mitata написа:
DanailG написа:То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Сори, аз свързвам ЦСКА с живите легенди Якимов, Пенев, Жеков, Паро Никодимов, Стоичков и много други. Не с 3-4 анонимни псевдонима в този форум.
Много народ участва в протести срещу Титан, но сега не е в 1948.

Аз пък не свързвам ЦСКА с легендите на Ловеч Ганчев, Стоилов, и цялото управление на Литекс, барабар с футболистите :)

В отбора на ЦСКА след промяната заиграха 10 футболисти от отбора, спечелил купата на страната, месец преди това.

По-добре се концентрирай върху делата във твоя клуб. Кой е той никак не е ясно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2020 21:50

Mitata написа:В отбора на ЦСКА след промяната заиграха 10 футболисти от отбора, спечелил купата на страната, месец преди това.

По-добре се концентрирай върху делата във твоя клуб. Кой е той никак не е ясно.

И 20 от Литекс, барабар с шефове и треньори. Само месец след това от тия 10 футболиста, спечелили купата, не остана ни 1. Литекс сте, всеки го знае, дори самите вие.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2020 21:51

Междувременно съдийски тесли във Варна, първенството започва да се подрежда, а е едва 3 кръг ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2020 22:05

Имам един въпрос към Тирейци: защо не си изписват правилно името в форумите? Срамуват ли се? Не го ли харесвате? Изобличава гузната ви съвест или нещо друго? Ако вие не уважавате името си и го осквернявате, защо очаквате ни е да го уважаваме и изпиване правилно ? :P Когато го изписвате неправилно не знам за кое ЦСКА става въпрос, за Тирето или Числото. :P
Делянски да си изпълнява задълженията, а не само да банва за глупости. :lol:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 22 авг 2020 22:37

Тази година Левски няма начин да вземе победа без да е ПОДСИГУРЕНА по "другите начини" :!:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”