Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Защо не дадоха малко акции и на Раеви?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Защо не дадоха малко акции и на Раеви?
Това е поредната простотия "маде ин БеГе". Навсякъде в нормалните държави акции се купуват, у нас се подхвърлят от ръка на ръка, Чорни си дал акциите на Батков, Батков ги подарил после на "тримата тенори", те после ги харизаха на "господина от Лондон", той подарил малко на дедо Боре сега.
Булгаристан, батко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Купува се нещо, което реално има цена. Кой би платил, за да притежава клуб с огромна сума дългове, която по-скоро нараства, отколкото да намалява, без изгледи за сериозен спортен успех, в близко бъдеще, който да започне изплащането им?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Човек, в западна Европа почти всички клубове също имат дългове, и то бая тлъсти. Китайците броиха стотици милиони за Милан, като за бонус получават и още няколко стотици милиони евра задължения.
Така се прави бизнес, плащаш и купуваш, само у джунгли, като България, си прехвърляме от един на друг, все едно това са домати и краставици ...... е за това никога няма да се оправим, ще си тънем в гнусните схеми "батко на братко" и те така.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Е да, ама там дълговете са обслужвани и ще продължат да бъдат, има как да се изкарат пари. Тука няма луд човек, който да даде пари, за да получи дългове. Просто няма избиване. На всичкото отгоре, на "главата" му висят 1000000 спеца, които знаят как може и трябва да се направи всичко, но реално допринасят с някакви пари, не повече от 5-6 хиляди от тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1982 написа:Това е поредната простотия "маде ин БеГе". Навсякъде в нормалните държави акции се купуват, у нас се подхвърлят от ръка на ръка, Чорни си дал акциите на Батков, Батков ги подарил после на "тримата тенори", те после ги харизаха на "господина от Лондон", той подарил малко на дедо Боре сега.![]()
![]()
Булгаристан, батко.
Това пряко рефлектира на управлението им и важи за всички собственици на клубове в България. Пука им на шапката какво ще стане, нали не са дали един лев. Ако си броил пари за нещо, имаш стимул да се грижиш за покупката си.
Против смяната на името, ама явно ножът е опрял до кокала.
Не знам кой какво обслужва и там, като си растат през годинките
, аз съм сигурен, че и у нас може да се правят пари, справка - Лудогорец. Ама трябва първо да кихнеш добре бая пари, за да получиш, това е основен закон в бизнеса. Без инвестиция, няма печалба. Обаче такива комунистически боклуци като Русев, Ганчев, Стефанов, Гигов и сие "бизнесмени", създадени от ДС, няма как да го проумеят, щото те и 1 лев не са изкарали през живота си, всичко им е спуснато отгоре ..... Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.
- Заклет Левскар
Kris_men2000 написа:На 20.02.2017г. ще има страхотна изненада за феновете на ЛЕВСКИ.Едни плюещи люде ще се завърнат на бял кон и.............шок.
Нищо не разбрах.
Имали ирония или не в твоя пост? Кои са "плюещите люде" и за кого ще има шок?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
1982 написа:mikata написа:Защо не дадоха малко акции и на Раеви?
Това е поредната простотия "маде ин БеГе". Навсякъде в нормалните държави акции се купуват, у нас се подхвърлят от ръка на ръка, Чорни си дал акциите на Батков, Батков ги подарил после на "тримата тенори", те после ги харизаха на "господина от Лондон", той подарил малко на дедо Боре сега.![]()
![]()
Булгаристан, батко.
Тотално беззаконие и мафия е нашият футбол, а най-нагло се обвиняват феновете, че не пълнят стадиона.
Едва ли не, хората трябва да се чувстват виновни, че НЕ са коне с капаци и, че не искат да си дават парите за този цирк.
Вменява се вина във феновете, че са излезли от ролята на овцата, която няма собствено мнение и трябва да прави каквото другите искат, ЗАЩОТО ТАКА Е ПРАВИЛНО.
-
THE G.A.M.E
1982 написа:
Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.
Да де, но разградчани... Всъщност, Киро отде извади кинти за първата сериозна инвестиция, при първата им Титла ?
Дали беха лично негови... "А дано, ама едвали".
Сега е лесно... Пак не налива свои пари, налива тези от УЕФА.
Ама все пак остава съмнението с какъв капитал тръгнаха нагоре ...