Ти или четеш много агент Ставри, или си агент Ставри.
Нали Дришата направи проект. Врътката. Мирише на Ловеч, та се не трае.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
krumeto написа:rsk написа:Обаче много ви шляпат. Особено последния път. Добре, че проявиха милост, че щеше да бият рекорда на ЦСКА-София срещу ЦСКА. Баси гаврата беше.
Той Бате Митко се обадил на Карата, да не правят резил. Щели да спрат още след чевъртия, ама някой не е разбрал и бутнал още един.
А цената на това спиране дали не е безпроблемни следващи мачове?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На теб ти мирише на съвсем пресен "Хамрун по евроидиотски".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
goshev написа:Кога е преиграването? Според мен по-доброто решение е УЕФА да спретне един алтернативен плейоф Левски-Партизан. Все пак са продадени трийсетина хил. билети за този мач на Герена.
Кога сложат ВАР.........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
vlong написа:И какъв резил е станал?Хамрун си е отбор от нашата черга ,играха футбол много по-добър от Сейнт Патрик.Самият факт ,че са пълни с чужденци и бразилци е красноречив.
Тези банални стереотипи ,че били сервитьори и аматьори вървят само в оранджавите кратуни.Хамрун играха поне два пъти по-силно от Сейнт Патрик ,с движение ,комбинации и фантазия точно според силните отбори от Ппл.
Михайлов направи две грешки,това е разликата между нас и Цецка Ганчева.
При тях Бусато ги спаси,а за цял мач два удара във вратата,плюс корнер че и пресилена дузпа.
Това е актива на евроскопеца.Сега пак ша почнат -Уааахахааа.
Това е истината ,гледайте си репортажа
Така, така пък Вадуц са на ниво поне Милан.
Оправданията на всички чифтокопитни са уникални, добре сте попили от Томислав и Мигача.
Кво пък толкова се е случило : D
Типично за евроидиота от България. :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
W84me написа:krumeto написа:rsk написа:Обаче много ви шляпат. Особено последния път. Добре, че проявиха милост, че щеше да бият рекорда на ЦСКА-София срещу ЦСКА. Баси гаврата беше.
Той Бате Митко се обадил на Карата, да не правят резил. Щели да спрат още след чевъртия, ама някой не е разбрал и бутнал още един.
А цената на това спиране дали не е безпроблемни следващи мачове?
Няма безпроблемни!
Ще има още земетресения, да не се отпускат!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
ivo55 написа:На теб ти мирише на съвсем пресен "Хамрун по евроидиотски".
Не, баш си ми мирише на ловешки катун, дошъл в София. Само стадиона и оркестъра не преместиха. Ако първото е разбираемо, второто не е. Според мен само той липсва на Тире да стане един мощен селски клуб, какъвто беше, когато беше регистриран в Ловеч.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Стойчо в интервюто как пък един път не каза 19-48.
А диемаджийските лайняри не спират.
Свободна журналистика ли? Мисирки...
А диемаджийските лайняри не спират.
Свободна журналистика ли? Мисирки...
rsk написа:ivo55 написа:На теб ти мирише на съвсем пресен "Хамрун по евроидиотски".
Не, баш си ми мирише на ловешки катун, дошъл в София. Само стадиона и оркестъра не преместиха. Ако първото е разбираемо, второто не е. Според мен само той липсва на Тире да стане един мощен селски клуб, какъвто беше, когато беше регистриран в Ловеч.
Отдавна ти чета мненията и за мен си едно малко човече закърмен с комплекси към великия ЦСКА.И не само ти естествено има още няколко индивида които ще се познаят в това мнение.Толкова ли те боли от харпуна че се връщаш на неща от преди 6 години от безпомощност ? Напомняй за Литекс щом искаш но не забравяй да напомняш и че сте евроидиоти.
- damyanov1963
Mitata написа:damyanov1963 написа:Mitata написа:bubka написа:realno написа: ....преименувания но автентичен Левски![]()
![]()
![]()
![]()
Завалията дори не знае, че Левски е закрит. Оправданието е, че решението касаело и други БГ клубове. Много важно, нас ни интересува, че Левски е закрит. Ако идеше реч за преименуване, в писмото до Софийския окръжен съд щеше да пише, че Левски се преименува на Динамо. Нищо такова няма в писмото.
А сменени ли са футболистите на Левски, както и ръководството му с тези на Динамо?
Жалките шумкари създали ЦСКА, решили да затрият Левски, като го закрият с указ на БКП и след това го прекръстят на Динамо.
Само че не могли да излезнат на глава с огромната маса привърженици на Левски и след няколко години му върнали старото име. Колкото и потомствените шумкарчета да се опитват да манипулират с фактите, толкова по-жалки стават. Това е просто ответната им без успешна реакция на ебавките, че си затриха отбора и припознаха Литекс. Някой да е чул, или чел преди това от припоците нещо за Динамо?
Левски не е прекръстен на Динамо, а е закрит. Това изрично е записано в писмото до Окръжния съд. Футболистите и ръководството на Левски автоматично стават част от Динамо. Знам, не ви харесват фактите, но това е положението. На нас също не ни хареса, че някои съвсем умишлено под давление на антицесекарската агитка на държавно ниво натрупаха ужасни дългове на ЦСКА и които нямаше кой да плати.
Това с Динамо беше неуспешен опит на вашите създатели да затрият Левски. Обясни как след няколко години Динамо става Левски и защо?
А това, че сте Литекс, защото някой ви е натрупал дългове, е все едно да се оправдаеш, че някой ти е срал в гащите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч