Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 17 авг 2022 21:15

Eminem написа:
realno написа:Защо не рева като се мъчехме със Спартак, Пирин и когато паднахме от цифровото ЦСКА? Нали сме силни? Нали сме класа? Нали сме най,най, най? Къде бяхте вие "мъжете"? Сега когато Хамрун ви свали сините очила, ви боли. Ще ви боли още много пъти, защото с аматьори постоянство не очаквай. Трябва или класа или мнооооооого работа, че подобно аматьорски изпълнения да не се допускат.

Първенството ни отдавна ми е през оная работа. Там отдавна не приемам нещата насериозно.

Само погледай да видиш за каква мъка става въпрос. Привидно видим играта, пресираме, статистика е в наша полза, но в детайлите сме критично слаби. Сигурен съм, че огромна мъка ни очаква и с Хебър. Може да ги победим дори с разлика, но разбиращите малко от футбол ще забележат огромни пропуски в техническо състояние. Мъри прави невъзможното с тези аматьори.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 авг 2022 21:25

realno написа:
Eminem написа:
realno написа:Защо не рева като се мъчехме със Спартак, Пирин и когато паднахме от цифровото ЦСКА? Нали сме силни? Нали сме класа? Нали сме най,най, най? Къде бяхте вие "мъжете"? Сега когато Хамрун ви свали сините очила, ви боли. Ще ви боли още много пъти, защото с аматьори постоянство не очаквай. Трябва или класа или мнооооооого работа, че подобно аматьорски изпълнения да не се допускат.

Първенството ни отдавна ми е през оная работа. Там отдавна не приемам нещата насериозно.

Само погледай да видиш за каква мъка става въпрос. Привидно видим играта, пресираме, статистика е в наша полза, но в детайлите сме критично слаби. Сигурен съм, че огромна мъка ни очаква и с Хебър. Може да ги победим дори с разлика, но разбиращите малко от футбол ще забележат огромни пропуски в техническо състояние. Мъри прави невъзможното с тези аматьори.

Припо, кажи нещо за Литекс, не се гАзирай толкова :((
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2022 21:31

Припсове, билетчета за Бистрица, веднага!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 21:43

realno написа:
Eminem написа:

Аз мачовете на Левски си ги гледам и знам какво представляваме. Казвам, че не правя драма от загубите там и затова не съм "ревал" срещу Спартак, Пирин и т.н.

Мисля, че прекалено много надценявате Хамрун. Не са нищо особено и се видя и в двата мача. Сами се бихме, те нищо не направиха, за да ни победят.
Последна промяна от Eminem на 17 авг 2022 21:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 авг 2022 21:45

W84me написа:Припсове, билетчета за Бистрица, веднага!

Мне
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2022 21:46

delqnski47 написа:
W84me написа:Припсове, билетчета за Бистрица, веднага!

Мне

Купи ли шалче, бе? Фен си на нещо дето няма един цесекар там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 21:48

Сами се бихме, те нищо не направиха, за да ни победят

Нищо не били направили?
Айде дай друг пример с такова нагло навлизане в полето при биене на център.
Бяха свръх мотивирани в течение на благоприятното развитие на мача.
Има такива мачове,когато нищо не ти се получава,а на противника -всичко.
Това е!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 21:54

vlong написа:Сами се бихме, те нищо не направиха, за да ни победят

Нищо не били направили?
Айде дай друг пример с такова нагло навлизане в полето при биене на център.
Бяха свръх мотивирани в течение на благоприятното развитие на мача.
Има такива мачове,когато нищо не ти се получава,а на противника -всичко.
Това е!

За какво благоприятно развитие говориш, след като им вкарваме гол в 92 мин, с който отпадат ?
Навлизането в полето ни не е оправдание за глупостта на играчите ни, защото те пак бяха в по-изгодна позиция на терена.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 21:57

А позицията на Михайлов каква беше?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 авг 2022 22:08

Е той сам се постави в позиция, от която не може да реагира. Той е част от цялата идиотщина, която се случи.
Играчите се изложиха, но петното ще се носи от клуба.
Последна промяна от Eminem на 17 авг 2022 22:12, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”