Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DanailG
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DanailG » 22 авг 2020 12:26

То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 авг 2020 12:43

honda написа:Приходите им са много по-малки от тези ,които си написал. Лъвската част от трансферите на Зику и Мораиш беше взета от Бекали. ЦСКА беше на плюс от тях, но не е кой знае какво. Отделно приноса им към отбора не беше никак малък . Парите от ЕКТ са много по-малко -за влизане в групите на ЛЕ по онова време даваха около 1 млн евро , там направихте един равен и една победа -около 250-300 хил евро .Общо около 4.5 млн лв.
Грубо казано те поеха отбора със задължения от малко над 30 млн лв и го оставиха със задължения малко над 10 млн лв( със всички висящи дела включени в тази сума). Като те опростиха задълженията на ЦСКА към себе си.
Сумата от 35 млн евро е по думите на самите Титани , за мен е доста завишена. Според мен е приблизитено 30-35 млн лв.
Не бъркай некадърността и алкохолизна със съзнателно източване.
Когато още през 2009-10 писах, че управлението на Титан води ЦСКА до неминуем фалит бяха наричан "тъпо искърско говедо" ,"завистливо говедо" и т.н.
Когато писах,че тактиката на адвокатите на Титан е самоубийствена , бях съветван "да хрупам маруля и да не се занимавам великия ЦСКА" и други от този род.
Зададох ти въпроса какъв е смисъла някой да източва собствената си фирма.
Да ти известно ,че не е разрешено от закона да се създаде ново дружество със същия предмет на дейност и име като вече фалирало дружество?

Влизаш в дълбоко противоречие. От една страна пишеш, че Титан е на загуба с 30-35 млн. лв., гърнетата били намалили задълженията на ЦСКА от 30 млн. на 10 млн. :roll: , от друга още през 2009-2010 си писал, че Титан води ЦСКА към неминуем фалит. :geek:

Уточни коя от от двете тези е правилната и тогава можем да продължим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 авг 2020 13:02

DanailG написа:То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Сори, аз свързвам ЦСКА с живите легенди Якимов, Пенев, Жеков, Паро Никодимов, Стоичков и много други. Не с 3-4 анонимни псевдонима в този форум.
Много народ участва в протести срещу Титан, но сега не е в 1948.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 авг 2020 14:26

Mitata написа:
DanailG написа:То най-парадоксалното е, че тези, които виждаха фалита и си изразиха гласно мнението чрез серия протести години наред, сега са наричани от митата и останалите радетели тук говеда, предатели, ташак 48, лудогорчета и тн, и още по-парадоксалното е че на армията останаха тези, които тогава бяха против или не подкрепиха изгонването на титан години преди да доведат ЦСКА до фалит. Но такъв е живота в България. Хората помнят избирателно, и виждат това, което искат да видят.

Сори, аз свързвам ЦСКА с живите легенди Якимов, Пенев, Жеков, Паро Никодимов, Стоичков и много други. Не с 3-4 анонимни псевдонима в този форум.
Много народ участва в протести срещу Титан, но сега не е в 1948.

Има и други легенди, които не ги подлъга цвета на парите и не им се замая главата.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 авг 2020 14:55

Сериозно ли няма логика сам да си точиш фирмата :lol: Казваш, че не мога да си създам дружества, на които да плащам през легалното ми дружество и в края на данъчния период да съм на нула или на минус и да не плащам данъци и дивиденти, и да трупам задължения, а накрая да си прехвърля дружеството с милиони дългове на някой човечец за 100-200 лв. и кредиторите ми да си търсят парите от него, докато си харча милионите :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2020 20:05

Очакваме ново обаждане от Ефбет, иначе няма как Враца да загубят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 авг 2020 20:09

Левски няма как да вземат победа това първенство, ако не им я уредят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 авг 2020 20:43

W84me написа:Очакваме ново обаждане от Ефбет, иначе няма как Враца да загубят.

Пак се обадиха, но по-раничко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2020 20:43

Яки порнаци по бг терените. Враца бият Лудогорец, не могат да минат центъра срещу Тирето, последните 10 минути подават назад :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2020 20:44

NOMER14 написа:
W84me написа:Очакваме ново обаждане от Ефбет, иначе няма как Враца да загубят.

Пак се обадиха, но по-раничко.

Гледай Враца след 70 минута на мача какви постановки правят.

Върни се в “Левски”