Blue Mind написа:L_Messi написа:Е, не, вие тука го обърнахте само на подигравки, аре стегнете се малко! Разбирам да коментирате и недоволствате от треньорските умения на Гонзо, но така да се подигравате с легенда на клуба, с играч, който има огромен принос за отбора, е много недостойно.
Хубаво ,ама почна всичко да си го връща,че и с лихвите

Добре де.. хайде да теглим, чертата... така или иначе Гонзо няма да си тръгне ама да помислим (разбира се хипотетично, няма как да знаем със сигурност) кой какво можеше да постигне при положението ни..
явно школата не ражда много (аз мисля, че сега е момента Коен да се включи в отбора тази година)... за трансфери..със сигурност Гонзо не ги прави сам, т.е. предлагат му се, но той отсява..според мен всички, които взехме тази година са качествени (за Башлиев само не съм сигурен).. та положението..продаваме заради липса на пари (причина Батков), купуваме свободни тарнсфери или общ бюджет 600к евро (Батков), заплатите не са като в Сърбия дори на звездите им (Батков), отбора имаше нужда от подсилване.. като според мен още един център защитник трябва да имаме. И какво стана..играчите, които взехме са нужни и разбира се синхронна на отбора се разпада. Арс е качествен играч но с различен стил..съответно променям стилът в атака..(това може да е минус на Гонзо както и че не направиха трансферите зимата за да се обиграе отбора) макар, че мен ми харесва такъв стил какъвто ни е нужен..но трябва да имаме и здрав играч за алтернатива.
И какво се получи... положението е такова, защото Батков няма пари... вярно е, че сръвнение с 80% от А група сме цвете..но това е положението.. а без пари футбол не се прави..Какво искате от Гонзо..айде оставете го мама му стара до пролетта да го видим тоя отбор..
Райков, Арс, Пламен Илиев, Калво, Башлиев, Старокин, Т. Христов - потенциал
Иван Цветков, Рисп, Мюлдер, Грийн - качество...
Има какво да се дялка и да се чисти.. но ей хора престанете да плюете...
На времето бях от най- запалените фенове на Гонзо (края на 90-те)...след това като се върна се дразнех, че не слуша никой.... и от половин година аз лично си мисля, че има израстване в този човек..по- промени се ..
фактите: Гонзо няма да го сменят скоро; Имаме 2 възможности да плюем по отбора или да го подкрепим или поне да си траем тихо; Не сме ГРАНД .. никой в БГ не е ГРАНД... ние сме приличен източно европейски тим.. и това е... парите са си пари.. и това скоро няма да се промени!
ТЪРПЕНИЕ ХОРА.. ТЪРПЕНИЕ... а ако до коледа нещата не се подобрят в играта.. аз ще съм от най- големите критици (не искам да станат много добри..а да се подобрят)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives