Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 26 юни 2024 16:57

honda написа:Ако поне веднъж беше присъствал на тренировка щеше да го видиш с очите си да тренира с първия отбор.
И как като е бил с втория отбор , влезна в игра в първия мач срещу ПАОК има няма месец след като дойде при нас.

Ти обаче държиш да спориш дори когато виждаш, че си в грешка. Пак обяснявам: Олдър, както се вижда и от съобщението на клуба е взет да играе за втория отбор. Точно тогава БФС промениха правилата за чужденците в трета лига и забраниха на Олдър да се състезава за втория отбор. Затова от клуба се принудиха да го върнат в първия отбор без да е демонстрирал нужните спортно-технически качества във втория отбор, както са написали в съобщението. Затова си го гледал да тренира от ден първи с първия отбор. Но целта на привличането му не е била да подсилва отбора за ЕКТ. С ПАОК взе участие заради кадровите проблеми в отбора.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 26 юни 2024 17:02

honda написа:
Киро Пора написа:
honda написа: Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.

"Един французин ни препоръча този играч. Класата му си личеше отдалеч. Интересно е, че тогава не играеше редовно. Гледахме и един стопер от Сенегал, но Марез хвана окото ни много бързо. Влязохме в преговори с Льо Авър. Бързо се договорихме с тях за цена от 500 000 евро. Бяхме готови да ги платим. Срещнаха ме с играча и влязох в преговори с него. Като чу България, обаче футболиста категорично отрече да осъществим трансфера. Дълго време му показвах и разказвах за базата ни в Коматево, за строящия се стадион, но той бе непреклонен. След това дойде интереса от Лестър и той подписа с тях", разкри Александров пред „Пловдив Дерби”.

Чувстваш по-добре като си измисляш някакви истории или ти е скучно и гледаш да осмислиш деня?

"Пловдив Дерби" ли е сериозен източник, защо самия Кривия на други места твърди съвсем друго?
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев? Тренирал ли е Рияд Марез с екипа на Ботев(Пд)?
Да или Не?
И как футболист ,който въобще не иска да идва в България е бил на лагер с български отбор и е карал проби в български отбор?
Истината е малко по-различна. Мъри не е бил уверен в качествата на Рияд Марез.

Аха, от Пловдив Дерби са си измислили интервюто, щото не пасва на теза ти? На кои други места, Кривия, твърди друго? Ще споделиш ли линк, по възможност да не е от Пловдив Дерби, че те нали са недостоверни...

Ето ти същата новина от БТВ Спорт - https://btvsport.bg/sport/riad-marez-bi ... odini.html и те ли са си я измислили?

Ето и от друг сайт, с думи (навярно измислени, разбира се) от тогавашния президент на жълтурите - Палийски, който в прав текст, казва че Мъри е харесал Марез и го е искал, а Ботев е бил готов да му предожи договор. Със сигурност ти знаеш по-добре как са нещата, този лъже, нали? https://www.bgdnes.bg/sport/article/5465794

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 26 юни 2024 17:07

honda написа:И как като е бил с втория отбор , влезна в игра в първия мач срещу ПАОК има няма месец след като дойде при нас.

А защо да не влезе? В този мач, на пейката имаме само 6 футболиста, при позволени 11.
От тези 6-ма, 4-ма са 16-17 годишните тогава Митков, Пламен Андреев, Йоан Загоров и Антоан Стоянов (последните двама, също като Олдър са предимно част от втория отбор). Последния на пейката е Марин Петков. Та, защо да не ползваме играчите от втория отбор, когато не можем да запълним групата за мача?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 17:41

koisa написа:
honda написа:Ако поне веднъж беше присъствал на тренировка щеше да го видиш с очите си да тренира с първия отбор.
И как като е бил с втория отбор , влезна в игра в първия мач срещу ПАОК има няма месец след като дойде при нас.

Ти обаче държиш да спориш дори когато виждаш, че си в грешка. Пак обяснявам: Олдър, както се вижда и от съобщението на клуба е взет да играе за втория отбор. Точно тогава БФС промениха правилата за чужденците в трета лига и забраниха на Олдър да се състезава за втория отбор. Затова от клуба се принудиха да го върнат в първия отбор без да е демонстрирал нужните спортно-технически качества във втория отбор, както са написали в съобщението. Затова си го гледал да тренира от ден първи с първия отбор. Но целта на привличането му не е била да подсилва отбора за ЕКТ. С ПАОК взе участие заради кадровите проблеми в отбора.

Продължаваш с глупостите. Нейтън Олдър е холандец( нидерландец ,ако ти харесва повече) , от 1.януари.2007г холандските граждани не се считат за чужденци в България. Няма как БФС да налага каквито и да е забрани към Олдър, той има абсолютно същия статут като българин.
Между другото колко време след като дойде в България , Олдър игра ОФИЦИАЛЕН мач за първия отбор на Левски? Май 15 дни , или греша? Не е ли малко скъпичко да се вземат холандец за да тренира във втория отбор? Повярвай ми няма как холандец да дойде в България срещу по-малко от 15 000 лева на месец.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 17:57

Киро Пора написа:
honda написа:
Киро Пора написа:
honda написа: Само да не забравяме, че Рияд Марез му беше на крака в Ботев и можеше да бъде взет за 500 000 евро, но нашия човек не го взе.

"Един французин ни препоръча този играч. Класата му си личеше отдалеч. Интересно е, че тогава не играеше редовно. Гледахме и един стопер от Сенегал, но Марез хвана окото ни много бързо. Влязохме в преговори с Льо Авър. Бързо се договорихме с тях за цена от 500 000 евро. Бяхме готови да ги платим. Срещнаха ме с играча и влязох в преговори с него. Като чу България, обаче футболиста категорично отрече да осъществим трансфера. Дълго време му показвах и разказвах за базата ни в Коматево, за строящия се стадион, но той бе непреклонен. След това дойде интереса от Лестър и той подписа с тях", разкри Александров пред „Пловдив Дерби”.

Чувстваш по-добре като си измисляш някакви истории или ти е скучно и гледаш да осмислиш деня?

"Пловдив Дерби" ли е сериозен източник, защо самия Кривия на други места твърди съвсем друго?
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев? Тренирал ли е Рияд Марез с екипа на Ботев(Пд)?
Да или Не?
И как футболист ,който въобще не иска да идва в България е бил на лагер с български отбор и е карал проби в български отбор?
Истината е малко по-различна. Мъри не е бил уверен в качествата на Рияд Марез.

Аха, от Пловдив Дерби са си измислили интервюто, щото не пасва на теза ти? На кои други места, Кривия, твърди друго? Ще споделиш ли линк, по възможност да не е от Пловдив Дерби, че те нали са недостоверни...

Ето ти същата новина от БТВ Спорт - https://btvsport.bg/sport/riad-marez-bi ... odini.html и те ли са си я измислили?

Ето и от друг сайт, с думи (навярно измислени, разбира се) от тогавашния президент на жълтурите - Палийски, който в прав текст, казва че Мъри е харесал Марез и го е искал, а Ботев е бил готов да му предожи договор. Със сигурност ти знаеш по-добре как са нещата, този лъже, нали? https://www.bgdnes.bg/sport/article/5465794

Зададох ти няколко доста ясни въпроса. Явно имаш проблеми с разбирането.
Бил ли е Рияд Марез в лагера на Ботев(Пд) - Да или Не? - аз твърдя "ДА"
Тренирал ли е Рияд Марез с Ботев (Пд) ?- Да или Не - аз твърдя "Да"
Подписа ли Рияд Марез с Ботев (Пд) ? - Да или Не - очевидни "Не"
По каква причина ,някой ще прекоси целия континент за да дойде на проби?- клуба и треньора го искали , били готови да платят исканата сума ,ама не се стигнало до договор.... Ами май не звучи много убедително.
Истината е малко по-различна: Рияд Марез е бил на проби в Ботев(Пд) -минава уговорения период на проби и Мъри казва,че Марез трябва да остане още на проби , но оня му отговорил " No way" и си тръгва.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2024 18:01

Kris_men2000 написа:Утре двама нови бразилци. От първо четене са доста добри.

Вече утре ли е?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2024 18:24

honda написа:Продължаваш с глупостите. Нейтън Олдър е холандец( нидерландец ,ако ти харесва повече) , от 1.януари.2007г холандските граждани не се считат за чужденци в България. Няма как БФС да налага каквито и да е забрани към Олдър, той има абсолютно същия статут като българин.
Между другото колко време след като дойде в България , Олдър игра ОФИЦИАЛЕН мач за първия отбор на Левски? Май 15 дни , или греша? Не е ли малко скъпичко да се вземат холандец за да тренира във втория отбор? Повярвай ми няма как холандец да дойде в България срещу по-малко от 15 000 лева на месец.

Щом казваш...
От ръководството на Левски няма да разчитат на Нейтън Олдър през пролетния полусезон. 20-годишният футболист, който може да бъде ползван като дефанзивен халф и в защита, бе привлечен през лятото. Идеята бе той да играе за втория тим в Трета лига и ако претърпи добро развитие да бъде взет в първия. Столичани обаче не могат да го използват в дубъла заради административни пречки. Така от дъжд на вятър Олдър попада в групата на представителния тим.

Не знам как преценяваш, че футболист без нито един професионален мач в кариерата си (към онзи момент) ще има претенции за 15 000 лева. Това, което знам аз е, че Олдър взима заплата колкото юношите на клуба. Затова и отбори като Спартак Вн и Спортист Св успяват да си позволят да го взимат под наем.
Олдър прави дебют в контрола за втория отбор на Левски под ръководството на Топузаков на 2-ри юли.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 26 юни 2024 18:50

Билал май ще приключва, споменава се нова операция, кофти за момчето. Някой знае ли какво става с Антоан Стоянов, не игра в първия мач и ми е интересно...млад, младежки национал , висок и здрав, че точно такъв дефанзивен халф търсим май!!!! Дето се вика,по добре той отколкото Охене според мен, не че Охене е лош, но по-скоро е пейка.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 26 юни 2024 18:55

Eminem написа:
Kris_men2000 написа:Утре двама нови бразилци. От първо четене са доста добри.

Вече утре ли е?

Маняна, както казват испанците и южноамериканците за нещо, което ще се случи някъде в бъдещето, но не се знае кога.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юни 2024 20:25

koisa написа:
honda написа:Продължаваш с глупостите. Нейтън Олдър е холандец( нидерландец ,ако ти харесва повече) , от 1.януари.2007г холандските граждани не се считат за чужденци в България. Няма как БФС да налага каквито и да е забрани към Олдър, той има абсолютно същия статут като българин.

Щом казваш...
От ръководството на Левски няма да разчитат на Нейтън Олдър през пролетния полусезон. 20-годишният футболист, който може да бъде ползван като дефанзивен халф и в защита, бе привлечен през лятото. Идеята бе той да играе за втория тим в Трета лига и ако претърпи добро развитие да бъде взет в първия. Столичани обаче не могат да го използват в дубъла заради административни пречки. Така от дъжд на вятър Олдър попада в групата на представителния тим.

Не знам как преценяваш, че футболист без нито един професионален мач в кариерата си (към онзи момент) ще има претенции за 15 000 лева. Това, което знам аз е, че Олдър взима заплата колкото юношите на клуба. Затова и отбори като Спартак Вн и Спортист Св успяват да си позволят да го взимат под наем.
Олдър прави дебют в контрола за втория отбор на Левски под ръководството на Топузаков на 2-ри юли.

Какви са тези "административни причини" , след като на 15 юли игра срещу Спартак (Вн) за първия отбор в официален мач. Последно какви ограничения има Олдър да играе във втория отбор? Ти твърдеше, че бил чужденец. Ами явно според правилата на ЕС, не е със статут на чужденец.
"Не знам как преценяваш, че футболист без нито един професионален мач в кариерата си (към онзи момент) ще има претенции за 15 000 лева. Това, което знам аз е, че Олдър взима заплата колкото юношите на клуба. Затова и отбори като Спартак Вн и Спортист Св успяват да си позволят да го взимат под наем. В държавата от която идва Олдър ,МРЗ е повече от 4000 лева на месец. Един шофьор на такси или общ работник в строителството може да си докара без много да се напъва 160-200 евро на ден. Та според теб ще дойде в България , за да получава 2-3 пъти по-малко отколкото е помощта за безработни в родината му. Сериозно? Ти самия вярваш ли го? Холандските футболисти са всичко друго, но не и в същия ценови клас като нашите юноши. Да кажем,че заплатата му не е по-ниска от тази на ,която беше Уелтон в онзи момент. Отбори като Спартак(Вн) и Своге могат да си го позволят,понеже ние му плащаме заплатата.

Върни се в “Левски”