Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Ozzimozzi » 03 яну 2019 19:54

trokadero_ написа:Ами Пацо си израстна и хич не е лош . Лудогорец са хитри , гледат и удрят веднага. Няма какво да се сърдите...

Явно Лудогорец ще се опитат да променят визията си и да изградят отбор с повече българи, което си е похвално. Предполагам, че предлагат и добри условия та да върнат Пацо в България.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 яну 2019 20:53

TristaNNN написа:
metodito написа:
wilge написа:Някой разбра ли какво се случва с хората с изтичащи договори- Кабрал, Яблонски и Цветкович.

Ми на практика са футболисти на "Левски", на теория - не баш. :lol:

И на практика, и на теория, към момента са футболисти на Левски до лятото на 2019-та. Не знам защо толкова копнеете да спекулирате по темата. :roll:

Според българския тълковен речник думата спекулация означава използване на положението с користни цели или злоупотреба с обстоятелства. Аз питам дали тримцата са дали принципно съгласие да преподпишат и останат в Левски, тъй като ако някой от тях беше преподписал търсачите на сензации и новини щяха да вдигнат врява до небето. Не спекулирам, а тайничко се надявам да не се повтори случая Прохазка. Спекулации са привличането на Райнов, Божинов, Бандаловски, Цонев, Хасани, Кр. Димитров, Янга, Максименко и други подобни. Все си мисля, че от всички спрягани по сайтовете нито един няма да пристигне. Мое мнение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 10:32

trokadero_ написа:Ами Пацо си израстна и хич не е лош . Лудогорец са хитри , гледат и удрят веднага. Няма какво да се сърдите...

Това е ясно и никой не се сърди, просто си имаме няколко дежурни глашатая, които първосигнално използват всеки повод, за да предначертаят мрачни прогнози и да ревункат колко е зле работата при нас. Да не говорим, какви ги пишеха една част от тях, когато Пацо беше под рамката на синята врата, но то лицемерието онлайн не е проблем, 'щото нали е форум и всеки има право да си дрънка каквото ще. Горди, свободни, честни и достойни левскари, рииаш ли - достойни последователи на нашия патрон ... :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 10:50

И така, според Кирил Ивков:

"Знам със сигурност, че за старта на подготовката Славиша Стоянович ще е на "Герена". Моята информация е, че остава. За селекцията се спрягат 5-6 имена. За момента няма нищо сигурно освен, че Аймен Белаид си тръгва."

Вярно, информацията на член на НС в Левски едва ли е толкова достоверна, колкото тази на сигурните източници на ТъпСпорт, ШокСпорт или ГАСпорт, но аз предпочитам да се доверя на човека. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 04 яну 2019 11:35

Кво лошо има в това Пацо да играе за луноходец. Дават кинти нека вземе нещо и той. Имаше много слаби и много добри мачове в Левски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 яну 2019 12:11

Португалското крило Педро Еуженио е в София и ще проведе разговори с ръководството на Левски, твърди БЛИЦ. Бившият играч на Берое е свободен агент, след като разтрогна договора си с турския втородивизионен Алтай.

Еуженио кацна в София тази сутрин, за да се види с ръководството на "сините". 28-годишният португалец е желан и от Ботев (Пловдив). Не е изключено той да отиде и до Пловдив, за да види какво ще му предложат "канарчетата".

Еуженио на няколко пъти бе желан от Левски, но до трансфер така и не се стигна. Играчът направи доста добра кариера в България, след като игра в Хасково, Черно море, Верея и Берое.

Ако договорът с Левски стане факт, Еуженио ще бъде първото зимно попълнение на "сините". Славиша Стоянович иска да бъдат привлечени български футболисти, но португалецът има опит у нас и знае какъв клуб е Левски, за какво се бори и какво означава за феновете у нас.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 яну 2019 12:19

specter написа:
Португалското крило Педро Еуженио е в София и ще проведе разговори с ръководството на Левски, твърди БЛИЦ. Бившият играч на Берое е свободен агент, след като разтрогна договора си с турския втородивизионен Алтай.

Еуженио кацна в София тази сутрин, за да се види с ръководството на "сините". 28-годишният португалец е желан и от Ботев (Пловдив). Не е изключено той да отиде и до Пловдив, за да види какво ще му предложат "канарчетата".

Еуженио на няколко пъти бе желан от Левски, но до трансфер така и не се стигна. Играчът направи доста добра кариера в България, след като игра в Хасково, Черно море, Верея и Берое.

Ако договорът с Левски стане факт, Еуженио ще бъде първото зимно попълнение на "сините". Славиша Стоянович иска да бъдат привлечени български футболисти, но португалецът има опит у нас и знае какъв клуб е Левски, за какво се бори и какво означава за феновете у нас.

Идва в БГ, връща се в Португалия, идва пак в БГ и играе за отбори от втора лига, накрая пак се маха и Евентулано Ще Се Връща. Отново ще се реанимират кариери като при много други ... Toй и Паулката са на едно ниво, за какво са ни двама еднакви. Аман от тия "звезди".

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 12:31

Днес се замислих, че ако направим една рекапитулация на всички изходящи трансферни слухове и "новини" през последните месец-два, то през Февруари ще сме останали само с Ники Михайлов. :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 яну 2019 12:45

Педро Еуженио ако дойде ще играе десен бек :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 12:49

mikata написа:Педро Еуженио ако дойде ще играе десен бек :roll:

Защо смяташ така, уважаеми колега? :?
[offtopic]

Върни се в “Левски”