ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2018 22:15

Наздраве, банда! :mrgreen:
Стига анализи! Време е за празнуване...
Стискането на емоциите го направих, но ми дойде вповече. Колкото и да се правиш-кръвта вода не става. Много ценен ден за мен. Туптящото синьо сърчице на седалката до мен, ако и да изгледа мача и ситуациите като професионалист , в края на мача, качил се на горния ред, сочеше с ръчица непокрития червен играч, с крясък по почина на треньора си: " Прикриваааай!" :) :mrgreen: . Пожелавам на всеки от вас да изпита това! Дойдоха играчите да ни поздравят, дойде треньорът да ни поздрави...и тогава всичко изкуствено потискано рухна. Тази любов е завинаги. Изгаряща, страшна, носеща болка-но завинаги. Сипвам по едно, и ви поздравявам с една страхотна песен. Српска песен. Левски е нашият живот , нашата любов! Любовта е мъка и страдание, но без нея не можем да живеем!
Наздраве!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HsqtnQjeDTE[/youtube]
Последна промяна от sin4ec на 29 сеп 2018 22:20, променено общо 3 пъти.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 29 сеп 2018 22:15

колегата не можал от сектор Г да види де играе Мауридес, но хореографията я отразил, че и разбрал, че го и разочаровала :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2018 22:15

e4sy написа:По-малко слабият отбор победи днес.
Обаче не знам от къде идваше разликата на трибуните, СЕКТОР Г май бяха почивка днес :roll:

Левски не показа слабост в нито една фаза на играта. Така че си вземи мнението навий си го на руло и си го прибери отзад ;)
П.П. Гледам, че си фен на делиорманци, стискай палци да сте си напазарували съдия, както обикновено, и да не играем "слабо" колкото днес, щото иначе ще пиете аспирини и след мача с Левски.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 сеп 2018 22:16

Аз съм доволен от Славиша. До този момент прави нещо, което Роси не съумя да направи - бие си преките конкуренти за топ 5. Победи Берое сега и Тирето. Интересно ми е как ще изглеждаме срещу Лудогорец.
Специално Обертан е коренно различен играч при Стоянович, най-силният в нашето първенство. Само мога да съжалявам, че загубихме толкова време с ментето.
Утре вестниците... :idea: :idea: :idea:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 22:18

sin4ec написа:Наздраве, банда! :mrgreen:
Стига анализи! Време е за празнуване...
Стискането на емоциите го направих, но ми дойде вповече. Колкото и да се правиш-кръвта вода не става. Много ценен ден за мен. Туптящото синьо сърчице на седалката до мен, ако и да изгледа мача и ситуациите като професионалист , в края на крака сочеше с ръчица непокрития червен играч, с крясък по почина на треньора си: " Прикриваааай!" :) :mrgreen: . Пожелавам на всеки от вас да изпита това! Дойдоха играчите да ни поздравят, дойде треньорът да ни поздрави...и тогава всичко изкуствено потискано рухна. Тази любов е завинаги. Изгаряща, страшна, носеща болка-но завинаги. Сипвам по едно, и ви поздравявам с една страхотна песен. Српска песен. Левски е нашият живот , нашата любов! Любовта е мъка и страдание, но без нея не можем да живеем!
Наздраве!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HsqtnQjeDTE[/youtube]

[offtopic]:mrgreen: Без да гледам часовника...знаех си че е минало 22:00. :mrgreen: Наздраве.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 22:19

Еййй заеви , единствената останала радост на припознавача е да му викат - Червен боклук :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 29 сеп 2018 22:20

vvessel написа:
Обаче не знам от къде идваше разликата на трибуните, СЕКТОР Г май бяха почивка днес :roll:

Левски не показа слабост в нито една фаза на играта. Така че си вземи мнението навий си го на руло и си го прибери отзад ;)
П.П. Гледам, че си фен на делиорманци, стискай палци да сте си напазарували съдия, както обикновено, и да не играем "слабо" колкото днес, щото иначе ще пиете аспирини и след мача с Левски.

И как стигна до изводът , че съм от Лудогорец? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 сеп 2018 22:22

helic написа:колегата не можал от сектор Г да види де играе Мауридес, но хореографията я отразил, че и разбрал, че го и разочаровала :)

И не бил обиден, щото му викали хем оранжев, хем червен :lol: :lol: Да се смее ли човек, да плаче ли... Аз за това му викам да си сипе едно уиски и да спре да говори глупости, че му се смеят хората.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2018 22:22

e4sy написа:
vvessel написа:

И как стигна до изводът , че съм от Лудогорец? :mrgreen: :mrgreen:

Тайна , майна :)
Така отговорил един когато го питали от къде е.
Та и на теб ти личи :mrgreen:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 сеп 2018 22:23

bilyaletdinov написа:Аз съм доволен от Славиша. До този момент прави нещо, което Роси не съумя да направи - бие си преките конкуренти за топ 5. Победи Берое сега и Тирето. Интересно ми е как ще изглеждаме срещу Лудогорец.
Специално Обертан е коренно различен играч при Стоянович, най-силният в нашето първенство. Само мога да съжалявам, че загубихме толкова време с ментето.
Утре вестниците... :idea: :idea: :idea:

Славиша просто пасна на отбора, нещо което за Роси не може да се каже. Последният постигна някои добри неща, но до края не можа да пасне. Просто не беше нашия треньор.
А срещу каузата ми се ще да изглеждаме като днес, макар че тяхната игра е по-различна от тази на Тирето. Те са доста по-разнообразни напред, но от друга страна са по-голяма дантела в защита. Ако играем като днес мисля, че няма да загубим. А ако си вкараме и някое положение хич няма да е зле. Но първо са Славия. С тях е много важно да затвърдим доброто представяне до момента, а те са затворен и дефанзивен отбор срещу които се мъчим най-много.

Върни се в “Левски”