Млякото на сукалчетата , а ?

Абе , Ориндж ... какво стана сега с тирето , нямало фенове а имало приподзнавачи , а ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Red Warrior написа:Българинът обича да идват месии и да му говорят хубави неща. Като Симеон, като Бойко, като Марешки. По нищо не се различава и Спас Русев. Всъщност различава се, защото е разследван за нещо хипер гадно.
Веднага след промените у нас, Русев, който малко допреди това е слухтял и возил шеф от УБО, се впива в СДС. Осигурява роял за големия митинг на „Орлов мост“, получава нежна подкрепа от Юлия Берберян и Георги Марков.
И ето ти го заместник-директор на Агенцията за чуждестраннна помощ. Както ще признае по-късно началникът му Петко Симеонов, също ченгесарски кадър: „Зад Спас стояха специални хора“.
Днес Русев може би щеше да е достоен дядо с излежана присъда, ако не го извеждат овреме от страната през 1991 година. Тогава мляко от чуждестранна помощ, предназначено за българските бебета, се появява в…Африка, а пари от продадени помощи от Агенцията са внесени в Банка за Земеделски Кредит, където се труди съпругата на Русев!
Същата банка по-късно отпуска 5 милиона лева кредит на ФК Левски, които Томас Лафчис не връща и по-късно се налага 5 години да не влиза в България, за да изтече давността на престъплението.
Заради скандала с продаваното мляко в Африка започва разследване, Русев е обвинен от шефовете си, че е в дъното на скандала. Вместо обаче да бъде арестуван, младият перничанин е пратен…да се учи в Англия.
И ето ти го днес, говорещ за свят и чист Левски!
"7dnifutbol.bg"
Ето заради такива сме на това дередже!
Дай сега и за светинята Ганчев, като си почнал, го карай до края.
Между другото от Левски, каква вина имат за миналото на Русев?
Red_Neck написа:Player написа:Red_Neck написа:Player написа:Признавам вече Спас Русев за голяма работа, само заради паниката и ужаса който донесе в съществата мразещи Левски. Ако отбора продължава да пори и на терена, ще трябва да купуват памперси. Само така ги искам жалките човечета. Това значи много и е все добре за Левски
Де виде паника, бре колега ......![]()
С тези комсомолски депеши, Дедо Спас ни мое ми "руинва" доброто настроение, .... ама нивгаш.
Напротив - вдига ми го още повече ......
Ей го, ... обеща козирка и табло до НГ, ама пара за играчи ..... зимъска (т.е. друг път)![]()
Що си мисля, че Майстора настояваше за поне още двама-трима на едни конкретни постове и то ...... сега и веднага?
Що е то "руинва'? А какво и що си мислиш ми е ясно. Имали сме с Литекс два мача за купата миналата година и сме отпаднали след изиграни два мача. Мисълта ти не струва и 5 стотинки. А кой за какво и кога ще дава пари си е негова работа. Щом го наричаш дедо Спас си ясен, ама много ясен. Отговорих ти, а сега кажи къде е Литекс?
Що е то "ruin-ва" ..... че питаш Дедо СпасЯвно не си го слушал внимателно вчера
... и какво общо има Литекс със СобственикЪТ, че да го коментираме?
Red_Neck написа:modor написа:Нещо подписка от всички клубове срещу това Русев да става бащина на Левски.... няма ли?
Не, .... само декларацийка, ...... че напускаме ППЛ
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Pichichi написа:Отдавна ви го написах м/у човека от Лондон и този от Бялка разликата е само в сантиметрите и
това че този от Лондон носи по-стилни костюми. Като цяло всеки който е направил големи пари в периода
1989/2004-та е бизнесмен на който ДС са му позволили да бъде такъв. Говоря за наистина големи пари!
След 2004-та вече има и други играчи на същия принцип обаче бизнесмени с държавни протекции и
отклоняване на еврофондове. Имаме и читави милионери но те никога нямат да имат "много големи пари"!
Киро парахода не е по-различен, нито Божков, Бориславова и т.н.т.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Player написа:Red_Neck написа:Player написа:Red_Neck написа:Player написа:Признавам вече Спас Русев за голяма работа, само заради паниката и ужаса който донесе в съществата мразещи Левски. Ако отбора продължава да пори и на терена, ще трябва да купуват памперси. Само така ги искам жалките човечета. Това значи много и е все добре за Левски
Де виде паника, бре колега ......![]()
С тези комсомолски депеши, Дедо Спас ни мое ми "руинва" доброто настроение, .... ама нивгаш.
Напротив - вдига ми го още повече ......
Ей го, ... обеща козирка и табло до НГ, ама пара за играчи ..... зимъска (т.е. друг път)![]()
Що си мисля, че Майстора настояваше за поне още двама-трима на едни конкретни постове и то ...... сега и веднага?
Що е то "руинва'? А какво и що си мислиш ми е ясно. Имали сме с Литекс два мача за купата миналата година и сме отпаднали след изиграни два мача. Мисълта ти не струва и 5 стотинки. А кой за какво и кога ще дава пари си е негова работа. Щом го наричаш дедо Спас си ясен, ама много ясен. Отговорих ти, а сега кажи къде е Литекс?
Що е то "ruin-ва" ..... че питаш Дедо СпасЯвно не си го слушал внимателно вчера
... и какво общо има Литекс със СобственикЪТ, че да го коментираме?
Питам теб, защото ме репликираш без някой да ти е искал мнение? Когато някой друг го направи ще питам него.
Явно много добре си слушал какво казва Русев и явно не спираш да мислиш за него и Левски, щом и в подписа си вече го сложи и коментираш всички за него. Явно пикаенето на газ тече в пълна сила при определени хора. Последното е безценно. Най-накрая и ние имаме силна фигурна и всички мишки зацъркаха.
Трудно ли е да отговориш къде е Литекс? Защото на 15 октомври имаме мач с него и всички мислещи го за друг отбор и манипулиращи с това, ще ги правя на стотинки и ще ги мачкам като хартийки в теми свързани с Левски! Във форума на мъртвеца, пишете каквото си искате. Некрофилството е извратено и не го разбирам.
Teo написа:Щом говори така вече съдиите и отделни опашкари от първенството им е наредено да полягат на земята като дойде синята пращина! Тоя има достатъчно пари да купи първенството на момента и да направи ФК Левски служебен шампион!
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 15 госта