Rivaldo10 написа:PFC Litex написа:Чета, че нар е доста докачлив на тема расизъм, дори е бил наказан от клуба, че се е сбил поради тази причина, а тук, като се сетя част от сините фенове, че расизма им е за здравей здрасти и става тегаво.
Това, че е бил младежки национал може и да има значение за визитката, но за три години в Чехия явно не е показал нищо от класата си.
Класа в този? Не го вярвам това... Ще се сблъска челно с расизма, има няколко часа да си поправи грешката и да се изпари.

Дали има или няма класа ,времето ще покаже още е много рано да коментираме футболните му качества ,първо да ги видим тогава ще коментираме. Медалите му от първенства на много висок ранг са си факт и никой не може да му ги отнеме или отрече. Все пак на 21 години има над 120 мача в мъжкия футбол и около 50 гола(болшинството му голове са във второто ниво на ганайския футбол) ,да се сещаш за български футболист с подобна визитка. Примерно в Чехия има толкова вкарани голове колкото връстнците му Г.Минчев и К.Десподов взети заедно,при положение че играе като лек нападател в един от слабите отбори в чешката висша лига и там си е бил титуляр.
Относно расизма все пак вече е бил 2 години в Чехия, а там расизма е доста по-силен отколкото в България,въобще не може да има сравнение.
В Левски са играли доста чернокожи футболисти- Г.Дембеле, Ричард,Вагнер, Г.Родригес,де Нойер,С.Грийн,Жо ,не съм чул някой да се оплакал от расизм. Аз съм сигурен ,че ако подпише и се раздава и представя добре няма да има никакъв сериозен проблем с расизма. Между другото ганайците не са много докачливи на тема расизъм- по мое мнение Гана е доста по-добре развиваща се страна от България(колкото и неприятно да ми да го кажа).