Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 19:40

Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:Не съвсем Синчец, доколкото съм запознат са членове на ОСК, което ги прави Левски. На вниманието на онзисмучещияОзи, тези отбори не са спечелилите отличията за Левски през годините. Това са нови отбори, със скромно настояще и може би добро бъдеще, но не са били шампиони или носители на купата на страната. Не съм чул никъде Владо Николов да се хвали че това е истинския Левски, че е неколкократен шампион или че е носител на купата. За мен те имат общо с ОСК и затова ги подкрепям, но не претендират да са носители на ничия чужда история.
Поне това е моето мнение.
ПП още една разлика от трупата на Етрополско-Ловешките припознавачи, претедиращи за това че клуб може да смени дружество като дреха. Във ВК Левски/Левскибол/ или както и да се казва няма бежанци на кило, играят млади българчета, дори и заради това си заслужава човек да отиде да ги види.

Ще ти дам шанс да се поправиш и да коригираш мнението си! Нормално е да не си запознат с делата в Левски, след като висиш по цял ден във форума на ЦСКА. Виж, с възпитанието няма как да ти помогна!

Петолъчка ми пише за възпитание? Ти когато си във вашия форум всяка твоя дума е "сране" и теб подобни. Каквото отношение показваш такова и ще получаваш. Но точно един от припозналите отбора на ГГ и целуващ Животните да ми пише за възпитание или за морал е малко смешно.

Нещо по темата ако имаш моля, а не стандартните за теб глупости!

Според теб кое от последните ти две мнения е по темата? Пий телесни течности и отплувай към покрития мост. Нашата вярност е нашата чест - вярност видяхме колко имате, честта също я доказахте.

Изобщо не си наясно с делата в СК Левски, но претендираш да знаеш какво става във вечния съперник. :) Отдели малко време да се ограмотиш! :)

Не претедирам да знам какво става в отбора припознат от морално деградиралата част от бившите привърженици на ЦСКА. Претендирам за това че се опитвате да оправдавате собствените си решения с пълни простотии, като това че вчера един нарече бившият си отбор помийна яма, а ти и подобните ти го защитавахте. Претендирам за това че едни тъпаци пишат че е имало обединение дефакто с фалиралия ЦСКА- нова форма на преобразуване на дружество - фокус, мокус и дълговете ги няма. :oops: За другото е ясно вече сте Сектор ГГ, и правите пълна програма за пари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2017 19:47

ММ1914 написа:Не претедирам да знам какво става в отбора припознат от морално деградиралата част от бившите привърженици на ЦСКА. Претендирам за това че се опитвате да оправдавате собствените си решения с пълни простотии, като това че вчера един нарече бившият си отбор помийна яма, а ти и подобните ти го защитавахте. Претендирам за това че едни тъпаци пишат че е имало обединение дефакто с фалиралия ЦСКА- нова форма на преобразуване на дружество - фокус, мокус и дълговете ги няма. :oops: За другото е ясно вече сте Сектор ГГ, и правите пълна програма за пари.

Това ясно! Кажи сега за ВК и БК Левски имат ли претенции да са наследници на старите и на 19.02.2017 ще припознавате ли, или ще си водите попа с катафалката и ще опъвате чаршафа?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 19:51

ММ1914 написа:
sin4ec написа:Тези БК и ВК нямат нищо общо с Левски.

Не съвсем Синчец, доколкото съм запознат са членове на ОСК, което ги прави Левски. На вниманието на онзисмучещияОзи, тези отбори не са спечелилите отличията за Левски през годините. Това са нови отбори, със скромно настояще и може би добро бъдеще, но не са били шампиони или носители на купата на страната. Не съм чул никъде Владо Николов да се хвали че това е истинския Левски, че е неколкократен шампион или че е носител на купата. За мен те имат общо с ОСК и затова ги подкрепям, но не претендират да са носители на ничия чужда история.
ПП още една разлика от трупата на Етрополско-Ловешките припознавачи, претедиращи за това че клуб може да смени дружество като дреха. Във ВК Левски/Левскибол/ или както и да се казва няма бежанци на кило, играят млади българчета, дори и заради това си заслужава човек да отиде да ги види.

Тук дали е написано? Или това че си пасъл "ягнета" на село, ти се е отразило необратимо? Този сезон съм бил на 4 срещи на волейболният отбор, имам билет за още две. Мисля да продължа да ходя, пък ще видим.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2017 19:52

Да, зная, че Владо налага млади момчета. За това заслужава уважение и бих ги подкрепил. Но това не е Левски. Това е нов отбор. Със сини екипи. Бих го сравнил донякъде с ЦСКА 1948-почва от нулата, без история. С друга емблема.
Това с ОСК не съм му привърженик, макар Голеадор да му е голям фен. То може да легитимира клуба до известна степен. Но не може да му даде правоприемство с изчезналия клуб. Нека са ЛевскиВолей, те имат сериозна школа с много деца, ще ги подкрепяме.
За БК обаче не съм съгласен. Тити го насра истинския клуб, сега не развива школа-за какво ни е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2017 19:56

ММ1914 написа:
ММ1914 написа:

Не съвсем Синчец, доколкото съм запознат са членове на ОСК, което ги прави Левски. На вниманието на онзисмучещияОзи, тези отбори не са спечелилите отличията за Левски през годините. Това са нови отбори, със скромно настояще и може би добро бъдеще, но не са били шампиони или носители на купата на страната. Не съм чул никъде Владо Николов да се хвали че това е истинския Левски, че е неколкократен шампион или че е носител на купата. За мен те имат общо с ОСК и затова ги подкрепям, но не претендират да са носители на ничия чужда история.

Тук дали е написано? Или това че си пасъл "ягнета" на село, ти се е отразило необратимо? Този сезон съм бил на 4 срещи на волейболният отбор, имам билет за още две. Мисля да продължа да ходя, пък ще видим.

Аз ти казах, че имаш шанс да се поправиш, но ти я караш с рогата (нормално за теб).
http://bgbasket.com/team.php?id=5
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%9A_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

Отивай да учиш историята на Левски, че е срамота! И по-смирено я карай! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 19:57

sin4ec написа:Да, зная, че Владо налага млади момчета. За това заслужава уважение и бих ги подкрепил. Но това не е Левски. Това е нов отбор. Със сини екипи. Бих го сравнил донякъде с ЦСКА 1948-почва от нулата, без история. С друга емблема.
Това с ОСК не съм му привърженик, макар Голеадор да му е голям фен. То може да легитимира клуба до известна степен. Но не може да му даде правоприемство с изчезналия клуб. Нека са ЛевскиВолей, те имат сериозна школа с много деца, ще ги подкрепяме.
За БК обаче не съм съгласен. Тити го насра истинския клуб, сега не развива школа-за какво ни е?

Човек, това съм написал. Нов отбор, носи името и е член на ОСК, но това не означава наследяване на история, титли, купи. Това е което е на терена. Има няколко срещи в ЕКТ, за 3 съм сигурен, незнам дали мина реванша с турците, то там е ясно как ще завърши. Това е, иначе в залата е забавно, малко са стреснати нормалните хора от нас, не са свикнали на част от обноските на стадиона, но и ние се стараем да сме културни.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 20:01

Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
ММ1914 написа:

Аз ти казах, че имаш шанс да се поправиш, но ти я караш с рогата (нормално за теб).

Сега ми кажи, главо ненапълнена, аз ти пиша с уговорката доколкото съм запознат, Владо Николов от кой клуб е - ВК или БК. Ти ми постваш нещо за баскета и автоматично и волея е същия, така ли? За смиреното ти казах, искаш ли да се срещнем някъде да пием по бира и да ти видя гледната точка, ако искаш ще е на мач на ЦСКА 1948, ще можеш да му кажеш на Дучета в очите какво мислиш за него и за оздравителите и авиаторите. на по-малко от 100 метра от стадиона има хубаво кръчме.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2017 20:09

ММ1914 написа:
Ozzimozzi написа:
ММ1914 написа:
ММ1914 написа:

Сега ми кажи, главо ненапълнена, аз ти пиша с уговорката доколкото съм запознат, Владо Николов от кой клуб е - ВК или БК. Ти ми постваш нещо за баскета и автоматично и волея е същия, така ли? За смиреното ти казах, искаш ли да се срещнем някъде да пием по бира и да ти видя гледната точка, ако искаш ще е на мач на ЦСКА 1948, ще можеш да му кажеш на Дучета в очите какво мислиш за него и за оздравителите и авиаторите. на по-малко от 100 метра от стадиона има хубаво кръчме.

За ВК ще те оставя да си потърсиш сам информацията и не ми се измъквай като мокра връв! Моята теза е, че ЦСКА (Левски) не е АД-то, но вие сте фенове на катафалки, чаршафи и пр. Относно бири, картофи и т.н ще ти откажа, защото честно не ме кефиш. При теб водещото е омразата към противника, а с такива хора няма какво да си кажа! :) Надявам се да ме разбереш правилно! Аз по принцип почти не пиша във вашия форум! (Това не е като твоето "аз не пиша често във форума на ЦСКА")!
Айде със здраве и това събитие, което организирате не е срамно! Спорта е за феновете!

Красимир Иванов

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2017 20:24

Нещо много интимни взехте да ставате. Я вземете да си пишете на лични.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 20:24

Мода не е прав, тъкмо си стана забавно и се намеси. :mrgreen:
ПП не можеш да отречеш че диалога си беше култов. :)

Върни се в “Левски”