Ozzimozzi написа:ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:ММ1914 написа:Не съвсем Синчец, доколкото съм запознат са членове на ОСК, което ги прави Левски. На вниманието на онзисмучещияОзи, тези отбори не са спечелилите отличията за Левски през годините. Това са нови отбори, със скромно настояще и може би добро бъдеще, но не са били шампиони или носители на купата на страната. Не съм чул никъде Владо Николов да се хвали че това е истинския Левски, че е неколкократен шампион или че е носител на купата. За мен те имат общо с ОСК и затова ги подкрепям, но не претендират да са носители на ничия чужда история.
Поне това е моето мнение.
ПП още една разлика от трупата на Етрополско-Ловешките припознавачи, претедиращи за това че клуб може да смени дружество като дреха. Във ВК Левски/Левскибол/ или както и да се казва няма бежанци на кило, играят млади българчета, дори и заради това си заслужава човек да отиде да ги види.
Ще ти дам шанс да се поправиш и да коригираш мнението си! Нормално е да не си запознат с делата в Левски, след като висиш по цял ден във форума на ЦСКА. Виж, с възпитанието няма как да ти помогна!
Петолъчка ми пише за възпитание? Ти когато си във вашия форум всяка твоя дума е "сране" и теб подобни. Каквото отношение показваш такова и ще получаваш. Но точно един от припозналите отбора на ГГ и целуващ Животните да ми пише за възпитание или за морал е малко смешно.
Нещо по темата ако имаш моля, а не стандартните за теб глупости!
Според теб кое от последните ти две мнения е по темата? Пий телесни течности и отплувай към покрития мост. Нашата вярност е нашата чест - вярност видяхме колко имате, честта също я доказахте.
Изобщо не си наясно с делата в СК Левски, но претендираш да знаеш какво става във вечния съперник.Отдели малко време да се ограмотиш!
Не претедирам да знам какво става в отбора припознат от морално деградиралата част от бившите привърженици на ЦСКА. Претендирам за това че се опитвате да оправдавате собствените си решения с пълни простотии, като това че вчера един нарече бившият си отбор помийна яма, а ти и подобните ти го защитавахте. Претендирам за това че едни тъпаци пишат че е имало обединение дефакто с фалиралия ЦСКА- нова форма на преобразуване на дружество - фокус, мокус и дълговете ги няма.