Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 01 фев 2017 10:27

Кашчей написа:
mikata написа:Специални оферти за фенове на ПФК Левски ;)
http://www.vivacom.bg/bg/1914

Клиент съм на Виваком, но не съм фен на "Левски". Ако искам да се възползвам от някоя от тези оферти как ще разберат, че не съм фен на "Левски"?

http://www.vivacom.bg/bg/files/5879-ofi ... i-1914.pdf
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 фев 2017 10:31

За да не четете цялото:

5. УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)
Право на участие в промоцията имат всички частни абонати, които отговарят на
условията по т. 4 и които в момента на активиране на нова услуга или
преподписване на съществуващ договор удостоверят, че са привърженици на ПФК
Левски София с показването на клубна карта, билет от мач или абонаментна карта,
на сътрудник продажби в магазин на VIVACOM.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 10:39

rhaegar написа:За да не четете цялото:

Тоест, примоциите са за организирани фенове на "Левски". Ако не съм такъв, защото не понасям НФК, или пък нямам възможност да посещавам мачове в София, понеже живея на майната си, леко вляво и много напред, тогава нямам право.

Реално погледнато нямам никакво намерение да сменям кабелния си оператор, защото Виваком не може да ми предложи повече от него, но ми беше интересно как става номера и ви благодаря за отговора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 фев 2017 11:05

Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..

Болезнено греши според мен. Феновете се явяват един вид клиенти на отбора, а както знаем "Клиентът винаги е прав".
Феновете са най-голямото богатство на всеки футболен клуб и Русев като собственик на Левски и върл фен на Челси би трябвало да го знае. Тоест неговата цел е да върне феновете/клиентите на стадиона като им предложи повече емоции, по-добри условия, качествен отбор и футбол примерно. Трябва да стимулира фенската маса да се завърне на стадиона след толкова години на горчилка, лъжи и унижения.

Русев още с идването си в Левски се прояви като лъжец. Обещания за козирка, табло, селекция, титла и купа. Някой да го е карал да обещава каквото и да било? Сам заяви пред цяла България, че е достатъчно заможен човек и няма да има проблем с издръжката на клуба. Значи може да излъже в очите левскарска общност, а след това най-нагло да иска пълен стадион и абонати за Виваком. :shock:
Последна промяна от korteneca на 01 фев 2017 11:19, променено общо 1 път.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:16

korteneca написа:
Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..

Болезнено греши според мен. Феновете се явяват един вид клиенти на отбора, а както знаем "Клиентът винаги е прав".
Феновете са най-голямото богатство на всеки футболен клуб и Русев като собственик на Левски и върл фен на Челси би трябвало да го знае. Тоест неговата цел е да върне феновете/клиентите на стадиона като им предложи повече емоции, по-добри условия, качествен отбор и футбол примерно. Трябва да стимулира фенската маса да се завърне на стадиона след толкова години на горчилка, лъжи и унижения.

Не мисля, че "Левски" играе по-зле от клуб от четвърто ниво в Англия или Германия, но има по-малко публика на стадиона от такъв..защо ли?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 фев 2017 11:24

Кашчей написа:
korteneca написа:

Не мисля, че "Левски" играе по-зле от клуб от четвърто ниво в Англия или Германия, но има по-малко публика на стадиона от такъв..защо ли?!

Защото сме България, а не Англия и Германия. Кога последно си виждал пълен стадион на мач от българското първенство? Когато видиш в България стадионите да са пълни от първо до четвърто ниво и само Левски да стои с 300 фена, тогава може да ми задаваш подобни върпоси. В противен случай сравненията между родния футбол и този в Англия и Германия изглеждат нелепи.

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:31

korteneca написа:
Кашчей написа:
korteneca написа:

Защото сме България, а не Англия и Германия. Кога последно си виждал пълен стадион на мач от българското първенство? Когато видиш в България стадионите да са пълни от първо до четвърто ниво и само Левски да стои с 300 фена, тогава може да ми задаваш подобни върпоси. В противен случай сравненията между родния футбол и този в Англия и Германия изглеждат нелепи.

Не мисля, че са нелепи, защото говорим за четвърто ниво, а там не участват отбори от големи градове..може и да има някой, като Юнайтед ъф Манчестър, но аз говоря за предимно малки градчета. По-нелепо е да се бием в гърдите какви големи фенове сме и как сме милиони (още малко и десетки милиони), а стадионът празен, обаче искаме трансфери, победи, купи, ЕКТ. И това не е само за вас, но при вас посещаемостта е трагична на фона на стотиците хиляди левскари в София.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 фев 2017 11:45

Кашчей написа:Не мисля, че са нелепи, защото говорим за четвърто ниво, а там не участват отбори от големи градове..може и да има някой, като Юнайтед ъф Манчестър, но аз говоря за предимно малки градчета. По-нелепо е да се бием в гърдите какви големи фенове сме и как сме милиони (още малко и десетки милиони), а стадионът празен, обаче искаме трансфери, победи, купи, ЕКТ. И това не е само за вас, но при вас посещаемостта е трагична на фона на стотиците хиляди левскари в София.

Напротив, дори са прекалено нелепи. Там футболът е религия и празник, а тук е война, измами и гадости.
Там хората знаят за какво си плащат и след мач без значение от крайния резултат си тръгват с усещането, че си е заслужавало и следващата седмица отиват отново именно заради това. Докато тук сме свидетели на всякакви мръсотии и простотии, които те овращават до n-та степен. Няма как да сравняваш техните традиции и култура с нашата праисторическа действителност.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2017 11:51

Кашчей написа:
mikata написа:Специални оферти за фенове на ПФК Левски ;)
http://www.vivacom.bg/bg/1914

Клиент съм на Виваком, но не съм фен на "Левски". Ако искам да се възползвам от някоя от тези оферти как ще разберат, че не съм фен на "Левски"?

Боли ги патката дали си фен на Левски, важно е да се изръсиш, парите не миришат на левскарски, цесекарски или дунавски ...... чисти търгаши.

Доколкото разбрах, "цели" 10% щели да отиват към Левски. Това е умопомрачително ..... тоест, ако сключиш договор за по 15 лева на месец, 1.50 лева ще отиват за клуба ..... останалото в гушичката им. :mrgreen: :mrgreen: То, като искаш да даваш на Левски, по-добре си купувай чат-пат някой артикул от клуба, повече ще допринесеш .... а и всичко ще влиза в самия клуб, а не в лапите на търгашите. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 фев 2017 12:56

Кашчей написа:[offtopic]
rhaegar написа:За да не четете цялото:

[/offtopic]

Тоест, примоциите са за организирани фенове на "Левски". Ако не съм такъв, защото не понасям НФК, или пък нямам възможност да посещавам мачове в София, понеже живея на майната си, леко вляво и много напред, тогава нямам право.

Реално погледнато нямам никакво намерение да сменям кабелния си оператор, защото Виваком не може да ми предложи повече от него, но ми беше интересно как става номера и ви благодаря за отговора!

Имаш право просто да помилсиш как да си набавиш билетче от мач на Левски, това в случай, че наистина те интересува как става работата, а не търсиш повод да ръчкаш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”