Кашчей написа:
Клиент съм на Виваком, но не съм фен на "Левски". Ако искам да се възползвам от някоя от тези оферти как ще разберат, че не съм фен на "Левски"?
http://www.vivacom.bg/bg/files/5879-ofi ... i-1914.pdf
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:
Клиент съм на Виваком, но не съм фен на "Левски". Ако искам да се възползвам от някоя от тези оферти как ще разберат, че не съм фен на "Левски"?
5. УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)
Право на участие в промоцията имат всички частни абонати, които отговарят на
условията по т. 4 и които в момента на активиране на нова услуга или
преподписване на съществуващ договор удостоверят, че са привърженици на ПФК
Левски София с показването на клубна карта, билет от мач или абонаментна карта,
на сътрудник продажби в магазин на VIVACOM.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:За да не четете цялото:5. УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)
Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..
korteneca написа:Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..
Болезнено греши според мен. Феновете се явяват един вид клиенти на отбора, а както знаем "Клиентът винаги е прав".
Феновете са най-голямото богатство на всеки футболен клуб и Русев като собственик на Левски и върл фен на Челси би трябвало да го знае. Тоест неговата цел е да върне феновете/клиентите на стадиона като им предложи повече емоции, по-добри условия, качествен отбор и футбол примерно. Трябва да стимулира фенската маса да се завърне на стадиона след толкова години на горчилка, лъжи и унижения.
Кашчей написа:korteneca написа:Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..
Болезнено греши според мен. Феновете се явяват един вид клиенти на отбора, а както знаем "Клиентът винаги е прав".
Феновете са най-голямото богатство на всеки футболен клуб и Русев като собственик на Левски и върл фен на Челси би трябвало да го знае. Тоест неговата цел е да върне феновете/клиентите на стадиона като им предложи повече емоции, по-добри условия, качествен отбор и футбол примерно. Трябва да стимулира фенската маса да се завърне на стадиона след толкова години на горчилка, лъжи и унижения.
Не мисля, че "Левски" играе по-зле от клуб от четвърто ниво в Англия или Германия, но има по-малко публика на стадиона от такъв..защо ли?!
korteneca написа:Кашчей написа:korteneca написа:Долно уйно написа:Слушах го Русев и аз, бих казал мечтател, но болезнено е прав, кой ако не фена трябва носи основните приходи на клуба, все пак този клуб съществува именно да задоволява фенските страсти, ако фена си мисли, че някой му е длъжен да се грижи за спортното му удоволствие се е излъгал жестоко..
Не мисля, че "Левски" играе по-зле от клуб от четвърто ниво в Англия или Германия, но има по-малко публика на стадиона от такъв..защо ли?!
Защото сме България, а не Англия и Германия. Кога последно си виждал пълен стадион на мач от българското първенство? Когато видиш в България стадионите да са пълни от първо до четвърто ниво и само Левски да стои с 300 фена, тогава може да ми задаваш подобни върпоси. В противен случай сравненията между родния футбол и този в Англия и Германия изглеждат нелепи.
Кашчей написа:Не мисля, че са нелепи, защото говорим за четвърто ниво, а там не участват отбори от големи градове..може и да има някой, като Юнайтед ъф Манчестър, но аз говоря за предимно малки градчета. По-нелепо е да се бием в гърдите какви големи фенове сме и как сме милиони (още малко и десетки милиони), а стадионът празен, обаче искаме трансфери, победи, купи, ЕКТ. И това не е само за вас, но при вас посещаемостта е трагична на фона на стотиците хиляди левскари в София.
Кашчей написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:[offtopic][/offtopic]rhaegar написа:За да не четете цялото:5. УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)
Тоест, примоциите са за организирани фенове на "Левски". Ако не съм такъв, защото не понасям НФК, или пък нямам възможност да посещавам мачове в София, понеже живея на майната си, леко вляво и много напред, тогава нямам право.
Реално погледнато нямам никакво намерение да сменям кабелния си оператор, защото Виваком не може да ми предложи повече от него, но ми беше интересно как става номера и ви благодаря за отговора!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: mikata, tmanolov и 18 госта