Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот peliforewer » 31 яну 2017 21:48

Само на мен ли ми се струва че Спас се уплаши от днешната покана на Синя България до феновете притежаващи акции да отидат на ОС и да задават въпроси и отложи събранието,защото е несериозно да отложиш нещо толкова сериозно за милион българи,обявено официално преди повече от месец,заради някаква среща поканата за която е дошла явно днес.По всичко изглежда че Русев не е готов за среща с феновете и се страхува от неудобни въпроси,в противен случай щеше да проведе събранието,а с това отлагане от 20 дни се търси начин да се манипулират феновете и явно Боримиров ще се заеме с тях.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 31 яну 2017 21:50

Red_Neck написа:Месец Август, Спас Русев:
ЛЕВСКИ е свобода и кауза!

... :mrgreen:

Няма абсолютно никакъв смисъл да се злорадства брат, всички сме на един и същ трагикомичен хал...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 яну 2017 21:57

1982 написа:
Цецо Чука написа:"„Аз имам две места на стадиона на Челси, за които плащам 14 хиляди на сезон. Тук този тип култура я няма. Тук се очаква някой да изсипе торбата с парите, за да забавлява други хора. Футболът е бизнес. Ако ние не намерим тази формула, Левски е обречен."

:o :o :o :o алелемайкооууу.....

Кирил Домусчиев е единствения нормален собственик в България пичове, другите всички са некви уникални идиоти...

Комунягата много обича да дава за пример Англия и какво давали там феновете за клубовете си, но, забележи, никога не говори клубовете какви условия им предлагат. Много евтина и зле скалъпена демагогия. Целта на която е да се вмени вина на феновете, а той да излезе чист и без да се вътри с някой лев.

Няма лошо да дава примери и да се опитваме да следваме големите отбори. Само че в любимия му Челси билетите, картите и онази модерна думичка мърчандайзинг представляват под една четвърт от общите оперативни приходи. :) Останалите три четвърти ги "изкарват" ръководителите и спортно-техническият щаб чрез спонсорства, реклами, телевизионни права, участия в евротурнирите, турнета, управление на стадиона и т.н., без да броим трансферите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2017 22:08

Tommi написа: Само че в любимия му Челси

И още нещо - в любимия му Челси, когато Роман дойде на Моста, първите години имаше ударно наливане на пари в клуба, за да стане той фактор в Англия и Европа, това, на което той му вика "да дойде някой с торба пари и да налее" ..... даде за пример и Лудогорец, ама му беше безкрайно неверен - защото там също Домусчиев наля купища пари първите години и едва тогава клубът почна сам да си заработва милионите из Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2017 22:20

Истината е, че тоз мазен чичка е прав: не може да се продължава постарому. Милиони никой няма да ти даде ей тъй, за честни сини очи. Спасението май отива към полупрофесионален статут за БГ футбола.
Но дотук се стигна, след като 15 години клубовете занемариха школите си и ги поддържаха едва живи, колкото да се каже, че имат такива-за пред лицензионните комисии.
И днес едва няколко школи що-годе работят прилично и с модерни виждания, останалите са с треньор чичо Пешо( бивш местен футболист), бате Митко( син или внук на друг местен футболист) и с методика от 20 век.
В резултат на това нивото падна драстично. И се стигна дотам шимпанзета от Конго, Либерия и Нгоро Нгоро да се представят тук като феноменални трансфери и великани от ранга на Роналдо и Меси!
Един Асприля и един Дембеле вършееха по нашите терени, а в чужбина се накендзаха веднага. Това са страшните реалности. Футбол без футболисти не се прави. Ние не произвеждаме играчи, бедни сме да купим добри такива...еми как ще стане?
Кой ще ходи по стадионите да гледа маймунеци? Едно време агитката на ЦСКА издигна плакат " Боко, Нвоко( некви такива имена бяха), ние не ви искаме! ЦСКА не е зоологическа градина!"...
Днес отборите ни са пълни с мингяни. И се смеем на кой маймуната е по-черна и страшна.
Баста!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

KalinS37

Мнениеот KalinS37 » 31 яну 2017 23:13

Спас Русев днес май директно ви каза, че ако искате да има пари в Левски, ще трябва сами да ги дадете! Изглежда не сте случили на собственик, който да ви издържа, а самоиздръжката на футболен клуб в България се знае докъде води! ;) :)

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 31 яну 2017 23:31

KalinS37 написа:Спас Русев днес май директно ви каза, че ако искате да има пари в Левски, ще трябва сами да ги дадете! Изглежда не сте случили на собственик, който да ви издържа, а самоиздръжката на футболен клуб в България се знае докъде води! ;) :)

Колегата Томми разви теорията, че ПФК Левски АД не е толкова зависим от собственика си, колкото другите дружества в страната. Отказа да обясни защо, но аз му вярвам, така че съм спокоен за дружеството.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 фев 2017 00:00

Истината е, че май БТК му се изплъзва и гледа да спасява кожата, а и новите собственици(които и до са те) да не го подгонят да връща пари, които е раздавал без да са негови. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2017 00:03

Altarf написа:Колегата Томми разви теорията, че ПФК Левски АД не е толкова зависим от собственика си, колкото другите дружества в страната. Отказа да обясни защо, но аз му вярвам, така че съм спокоен за дружеството.

Хайде да не ми преиначаваш думите, ако е възможно. Сравнението ми беше с проекта на Ганчев, а не с другите дружества в страната.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 00:09

Tommi написа:
Altarf написа:Колегата Томми разви теорията, че ПФК Левски АД не е толкова зависим от собственика си, колкото другите дружества в страната. Отказа да обясни защо, но аз му вярвам, така че съм спокоен за дружеството.

Хайде да не ми преиначаваш думите, ако е възможно. Сравнението ми беше с проекта на Ганчев, а не с другите дружества в страната.

Ти вярваш ли, че точно ДърПатков ще направи разлика? Не, че не може.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”