Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Без цензура!

Мнениеот анто маина » 21 авг 2020 11:30

шивача написа:
ФК ЦСКА 1948 покани всички свои бивши служители и футболисти на мача с Арда

и роднините , и роднините :lol: теа капути ги намразиха дори подуенци и се молят на куцо и сакато да ги посети. Както цеката е посещавал в понеделниците спалнята на г-н Васил Божков :mrgreen:

Само легендата им Марианчо :lol: като иде с родата, ще съберат доста :mrgreen: :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 авг 2020 11:57

анто маина написа:
realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:Големия ЦСКА вече го няма от 09.09.2016г., благодарение на вашата "любов и вярност до гроб".

Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Е как да си запознат ,ти реално не си лефскар,ти реално си антицесекар :mrgreen:

По твоята логика ти си левскар, защото си запознат с повече с нашата история, а не с вашата предателска и припознаваческа .

Ти нямаш мнение за "Левски " ,левскарю.А аз какъв съм, ти няма как да знаеш,може и да съм левскар.

Левски никога не е бил закриван дори когато се е казвал Динамо, а защо спорят за емблемата, е въпрос вероятно на пари и облаги. Всичко в края на краищата опира до това, включително и вашето предателство.
И друго е ясно, че каквото и да се е случвало с клуба през вековната му история не е ставало с одобрението на феновете с цел припознаване на друг клуб, в който виждаме по - светло бъдеще от автентичния, което вие направихте. И сега целия свят ви се смее, а децата ви ще ви гледат с обвинение, защото им оставихте за наследство Литекс, а не ЦСКА.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 авг 2020 12:27

шивача написа:

и роднините , и роднините :lol: теа капути ги намразиха дори подуенци и се молят на куцо и сакато да ги посети. Както цеката е посещавал в понеделниците спалнята на г-н Васил Божков :mrgreen:

Заобичаха ви вас ловешки припознати , заради Йомов

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 авг 2020 12:28

анто маина написа:
шивача написа:

Само легендата им Марианчо :lol: като иде с родата, ще съберат доста :mrgreen: :mrgreen:

Не, внучето на Тодор Барзов ... синята идея че дойде на панчарево

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 21 авг 2020 12:43

Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:
шивача написа:

Не, внучето на Тодор Барзов ... синята идея че дойде на панчарево

Абе друго си е мазния циганин да ти е легенда :mrgreen: И чаветата да са на стадиона да викат "Цека,Цека,Цека" :mrgreen: или по-точно"Сека,Сека,Сека" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 21 авг 2020 12:46

realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
шивача написа:Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Е как да си запознат ,ти реално не си лефскар,ти реално си антицесекар :mrgreen:

По твоята логика ти си левскар, защото си запознат с повече с нашата история, а не с вашата предателска и припознаваческа .

Ти нямаш мнение за "Левски " ,левскарю.А аз какъв съм, ти няма как да знаеш,може и да съм левскар.

Левски никога не е бил закриван дори когато се е казвал Динамо, а защо спорят за емблемата, е въпрос вероятно на пари и облаги. Всичко в края на краищата опира до това, включително и вашето предателство.
И друго е ясно, че каквото и да се е случвало с клуба през вековната му история не е ставало с одобрението на феновете с цел припознаване на друг клуб, в който виждаме по - светло бъдеще от автентичния, което вие направихте. И сега целия свят ви се смее, а децата ви ще ви гледат с обвинение, защото им оставихте за наследство Литекс, а не ЦСКА.

Какво одобрение на феновете на "Левски",на вас който и да ви назначат му се радвате никой не ви пита ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 авг 2020 15:36

Ръбъл, пак си на светлинни години от истината. Левски официално е закрит и на неговото място играе Динамо.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 авг 2020 16:06

Футболният клуб да не е акционерно дружество, че да бъде закрит !
За да се убие футболният клуб трябва да бъде убита идеята, морала, честта, етиката, достойнството на футболният клуб и докато има истински подръжници на тези качества футболният клуб не може да умре !
Мен лично грам не ме интересува Динамо ''Левски'' ли е , Велбъдж Локо ли е и тн.

2016г. ЦСКА беше предаден, убит и продаден от някои негови ''фенове''.... На мястото на този клуб /който пълнеше стадиона, в който играеха българи, който имаше ултрас сектор независим от политици и платени фенове настаниха нагаждачество, схема, политическа к*рварщина абе с една дума ЛА*НАРЩИНА ! А феновете с охота ръкопляскаха и желаеха точно това !
Преди дни оранжевият ''журналист'' Ники от Дарик пуснал клип в който казва, че хората на стадиона били малко и това било тенденция :lol: :lol: Особено в А и В сектор....
Неуважаеми слуга на ББ и ГГ тези сектори от 2016/17 изглеждат по един и същи начин само дето до сега говореше ''червена обединена общност'' за същите тези 300 припока, а сега били малко ?!?! :lol:

А най-якото е че има такива като майненският шивач, който знае за какво говоря ама по му е удобно да си завърти гъза на където духа от колкото да напише истината такава каквато е !
За това си заслужавате съдбата, заслужавате си Маркетинговият трик , Фк лупи, селянията, лайнарщината, свинщината, 57 лева в сметката, смешните ви приходи на който и джуджето ви се смее, зависимостта ви от ББ /когото 4 години не смеехте да плюете/, нагласените мачове с лудогорец за титлата, калъфките и всичко останало......
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2020 18:01

realno написа:Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Малко е да се каже, че не си запознат. Със закупуването на марката върви емблемата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 21 авг 2020 18:24

Лидерът на Сектор "Б" Любомир Костадинов отново коментира случващото се в Левски. Младежа пак писа и за изпълнителния директор на клуба - Павел Колев.

"Съдбата на Левски не зависи от това дали някой задава въпроси. Тя зависи от това какво е правило, прави и ще направи ръководството на Левски и отбора. Ако Левски бъде изхвърлен от Европа или не вземе лиценз за следващия сезон и отиде във В група, това няма да е защото са задавани въпроси. Ще бъде защото са липсвали отговори и действия. А ръководството на Левски има конкретни имена.

Задаването на въпроси е единствено за доброто на Левски. То подсеща ръководителите с конкретните имена, че имат отговорност пред левскарите. Особено в моменти, когато забравят за тази отговорност.

Питам се какво ли прави днес г-н Мразя Истината Колев и какво важно нещо е свършил в последните три дни, когато не намира време за няколко елементарни въпроса? Какви са неговите приоритети за деня?

Оставям го да си отдъхне от тежкия труд до след решителния мач с Царско Село! А дотогава ще изясняваме въпроса за малката фирма с минималните лихви с друг господин!", написа той във "Фейсбук".

Младежа продължава да им говори, какво ги чака заради Павел Колев, а на тях продължава да не им се вярва и интересното е, че само тук там в медиите го отразяват, а големците от Гонг, ДСпорт и други си траят, но после когато им се стовари небето върху главите, ще се чудят от къде им е дошло. Нека си мълчат, господата сини сайтове! ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Левски”