Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 21 авг 2020 07:31

шивача написа:Мими още не се включила в плювалника! Черепа да не е набарал по голи баджаци :?

Мими се стяга за петък :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 авг 2020 08:14

Лелее, тия тука още се карат има, или нема ЦСКА :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 авг 2020 09:39

анто маина написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
Mitata написа:
realno написа:Не говоря за отбори, а Литекс - София. Не казвам, да не се подкрепя, а че "верните до гроб" червени фенове подкрепят Литекс - София, който представят като ЦСКА, за когото уж не искали да плащат задълженията. Говоря и изобличавам лъжите им. Убеден съм, че знаят, че подкрепят Литекс, защото съзнателно или не са го заявявали многократно тук във форума.
Колко събираме и дали ни стигат парите се вижда в отчетите. А ваш отчет кога?

Гледайте си Динамо-Спартак и не се занимавайте с големия ЦСКА.

Големия ЦСКА вече го няма от 09.09.2016г., благодарение на вашата "любов и вярност до гроб".

Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Е как да си запознат ,ти реално не си лефскар,ти реално си антицесекар :mrgreen:

По твоята логика ти си левскар, защото си запознат с повече с нашата история, а не с вашата предателска и припознаваческа .
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 авг 2020 09:49

Mitata написа:
Martinez1948 написа:
Mitata написа:
Martinez1948 написа:Да обеснявате на припознавач и македонец, че са в грешка е доста наивно !

Като си решил, че ЦСКА е мъртъв, проблемът е изцяло твой. Всички останали тръпнем, когато играе ЦСКА.

То утре може да решат да преименуват Царско село на ЦСКА с лиценза на Витоша, който е минал през ФК Негован играйкащ на стадион кенеф и да ви кажат да му викате ЦСКА ама си е една лайнарщина !
Пък ти си тръпни колкото искаш !
Аз силно се надявам Гришата да ви унижи поне с още едно припознаване било Царско Село или даже 1948.... за да се насладим на новите оправдания от ваша страна тип ''Ама туй са юрйдйчески нйща''

След фалит на дружество задължително се минава през етап на припознаване (по вашата терминология, измислена специално за случая с ЦСКА), освен ако не си сред съоснователите на новото дружество.

От УЕФА ви казаха, че ЦСКА-София не е Литекс по ред причини, при това много преди да се откупят активите на старото дружество срещу 8 милиона. Ама вие си повтаряйте, че сме Литекс, то друго не ви остана... Случаят с ЦСКА беше по-специален, писано е хиляди пъти. Срещу ЦСКА бяха извършени низ от престъпления пред погледа на държавата и нейните правозащитни органи. Сори, но заради едни престъпници и заради бездействието на държавата феновете няма да останат без своя любим клуб!

Между другото защо не се отказа от ЦСКА, когато Титан всекидневно унижаваха феновете на ЦСКА и червения клуб със свинщините, които вършеха? Гонеха футболисти и треньори без да постигнат официални споразумения с тях, в резултат клубът бе осъден да плаща милиони на футболисти с по 3-4 мача. Защо не се отказа от ЦСКА, когато титаните водеха съдебни дела, за да избегнат очевидни плащания? Защо не се отказа от ЦСКА, когато не плащаха на служители и футболисти месеци, години наред или не внасяха осигуровките на футболистите? Защо не се отказа от ЦСКА, когато бе видно, че тези хора съвсем преднамерено и умишлено източваха клуба?

Или през оздравяване. Но вие избрахте припознаване на Литекс. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 авг 2020 09:50

realno написа:Аз съм ма ... аз приключих Черепа

Черепа го няма, но бизнеса с залаганията върви ли? Сега нито Тиретата нито Левскарите използват ефбета знаеш защо, а числата са малко. Вземи да станеш един спонсор на Левски, че поне левскарите комарджии да те подкрепят. ;)[/quote]

Нищо не върви...обират ме гадовете мръсни... ще им пусна нов бранд скоро ...да замести Еврофутбол... за спонсорството на Левски : Тити каза, че не е МОРАЛНО да е ефбет; Батков каза да си оттегля офертата , а Павел Колев каза, че ще стане новия папа по-скоро...

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 21 авг 2020 10:03

Микренското жуже не е ли докарало некой голем негър в измисленото му преименувано проектче ? Този комплексар ходещ със сабо да е по-снажен ....

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 авг 2020 10:17

peliforewer написа:
шивача написа:Мими още не се включила в плювалника! Черепа да не е набарал по голи баджаци :?

Според мен си е хванала гадже :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 21 авг 2020 10:33

realno написа:
анто маина написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
Mitata написа:
Гледайте си Динамо-Спартак и не се занимавайте с големия ЦСКА.

Големия ЦСКА вече го няма от 09.09.2016г., благодарение на вашата "любов и вярност до гроб".

Тоова го разбрахме, ги ди стар грамофон. Кажи ся реално, що прие подлия грък за свой водач на ментака, вместо да застанеш на страната на Пешо-кучето?

Не съм в запознат детайли с казуса, но ако една емблема можеше да промени идентичността на един клуб сега щяхте да сте ЦСКА, но не сте. А и клуба ви е имал безброй емблеми при всяко припознаване, преименуване и преобразуване, че съм сигурен, че не можеш да ги изброиш.

Е как да си запознат ,ти реално не си лефскар,ти реално си антицесекар :mrgreen:

По твоята логика ти си левскар, защото си запознат с повече с нашата история, а не с вашата предателска и припознаваческа .

Ти нямаш мнение за "Левски " ,левскарю.А аз какъв съм, ти няма как да знаеш,може и да съм левскар.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 авг 2020 10:34

шивача написа:
peliforewer написа:

Според мен си е хванала гадже :mrgreen:

Доста от Г са и мераклия :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 авг 2020 10:39

ФК ЦСКА 1948 покани всички свои бивши служители и футболисти на мача с Арда

и роднините , и роднините :lol: теа капути ги намразиха дори подуенци и се молят на куцо и сакато да ги посети. Както цеката е посещавал в понеделниците спалнята на г-н Васил Божков :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”