mikata написа:Бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев бе гост в токшоуто на Sportal.bg "От дузпа в тъч". Той заяви, че бившият собственик на Левски Тодор Батков е бил много по-добър ръководител спрямо тези, които го наследиха. Колев е убеден, че рано или късно "сините" ще свалят Лудогорец от върха в българския шампионат, но констатира, че публиката на "Герена" е в "нокдаун".
"Батков беше космос спрямо Света троица, която начело с Иво Тонев дойде след него, и Спас Русев. При Иво Тонев са направени 70 трансфера на футболисти. Всеки път едно и също. Настоящият спортен директор Станислав Ангелов трябва да се извини за това, което стана с Люпко Петрович, който де факто беше уволнен по-рано. Левскарската публика се обезвери, спря да се интересува от ставащото, което е лошо. Аз и затова се оттеглих - просто се оказах сам. Не говоря за предателство, просто останах сам. Синята публика е в нокдаун! Хората виждат, че не се дават пари и не се интересуват.
Убеден съм, че рано или късно ние ще свалим Лудогорец от върха, а не преименуваният Литекс. ЦСКА можеше да бъде спасен. Дълговете им бяха около 30 милиона лева, като ги предоговорят с различни кредитори ще станат по-малко. Какво са 20 милиона лева - 10 милиона евро? Цесекарите забравят ли, че създадоха Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров... С разсрочване на дълговете и силен трансфер, клубът можеше да се спаси.
Има ли различие в мисленето на левскарите и цесекарите? Има. Публиката на Левски е по-ангажирана, докато цесекарите искат да дойде някой бащица, който да дава пари и да аплодират или освиркват, ако нещата не вървят. Левскарите обичат красивия футбол, докато в ЦСКА държат само на успехите. Както казах, в Левски в момента публиката е в нокдаун. На "Герена" има "локомотивизация". Аз така наричам процеса. Не е "славизация", защото Славия е бил спрян умишлено от държавата, която е тикала напред ЦСКА. До един момент Славия е бил водещият клуб в България.
Най-високата заплата в Левски е 15 хиляди евро. Трима души я взимат - Деса, Сандберг и Лукин. Това е. Не мисля, че дългът от 20 милиона лева е толкова страшен. Трябва да се управлява правилно. Аз първи обявих тази сума, а Константин Баждеков каза, че това е лъжа. Е, после Спас Русев също я назова. Не беше правилно да се започва стадион, когато нямаш необходимите средства за финансиране. Сега остава да почне да вали дъжд и сняг в сектора", каза Васил Колев пред Sportal.bg.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Левски ще се опита да вземе титлата от Лудогорец с нова политика по отношение на спортно-техническата власт. „Меридиан Мач" научи, че към днешна дата старши треньорът на отбора Елин Топузаков реално изпълнява функцията на мениджър от английски тип. Той е натоварен с цялата спортно техническа власт на „Герена". Топчо решава за селекцията, продажбите, кои футболисти да подпишат нови договори и кои да бъдат освободени. Припомняме, че мажоритарният собственик на клуба Спас Русев искаше още от самото начало да сложи начело на отбора именно мениджър от английски тип. Той дори покани на „Герена" големия Станимир Стоилов, който да изпълнява тази функция, но Мъри отказа заради ангажиментите си към Астана. След това Спас Русев реши да заложи на стандартната за Левски практика, според която спортно-техническата власт е в ръцете и на старши треньора, и на директора. След Нова година обаче босът на „сините" все пак е решил да заложи на мениджър в лицето на Топчо. Легендарният защитник, разбира се, се консултира с няколко човека в клуба, но сред тях не е спортният директор Станислав Ангелов. Редица родни футболни агенти разкриха пред „Меридиан Мач", че към момента Топузаков и Георги Чиликов се занимават със селекцията на Левски. Те набелязват новите, а финансовият директор Красимир Иванов преговаря с тях. Пелето няма думата. Твърди се, че Ангелов е отговорен за трансфера на Сукуна, в който е бил основна движеща сила, но дотам. Той не е участвал в същинските разговори около сделката за Антон Огнянов, която все още не е финализирана. Красимир Иванов пък занапред ще отговаря за преговорите на футболистите с изтичащи договори, а Топчо ще определи с кои от тях той да разговаря. Припомняме, че преди Нова година настоящата функция на Красимир Иванов се изпълняваше именно от Станислав Ангелов. Така към днешна дата Пелето е в тотална изолация. Спортният директор няма думата за нищо и е само с поддържаща функция. Реално, но не и гласно, спортно техническата власт е в ръцете на Елин Топузаков, който работи с Чиликов, изпълнителния директор Диана Иванов, и финансиста Красимир Ива нов, но не и с Пелето. Интересно е да се спомене, че Станислав Ангелов дори първоначално е спрян да пътува с отбора за лагера с Кипър. Спортният директор все пак стигна до Острова на Афродита, но само за два дни, и реално по никакъв начин не е проследил подготовката на отбора.
http://www.novsport.com/news2243371_1045.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Serafim
- Контакти:
Ако е вярно е за добро. Не че смятам Топузаков за голям специалист, напротив. Много пъти съм казвал, че и да има качества, те далеч не са развити и се пусна в дълбокото, но от друга страна може да има по-добри организаторски умения от Ангелов, който право казано не става за тази работа и повече вреди на отбора със шикалкавенето и лъжите на дребно.
Особено се изложи, когато не можа да овладее ситуацията в отбора, при напускането на Петрович. Един Гонзо, който също не блести особено като спортно-технически директор и всички се нагледахме на грешната му трансферна политика през години, никога не би подходил толкова аматьорски в тази ситуация.
Сигурно и изначало нямаше да остави нещата да стигнат до там.
Дано като има по-малко дърпане на чергата резултатите са по-добри.
Особено се изложи, когато не можа да овладее ситуацията в отбора, при напускането на Петрович. Един Гонзо, който също не блести особено като спортно-технически директор и всички се нагледахме на грешната му трансферна политика през години, никога не би подходил толкова аматьорски в тази ситуация.
Сигурно и изначало нямаше да остави нещата да стигнат до там.
Дано като има по-малко дърпане на чергата резултатите са по-добри.
Без Насо сте за никъде

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Без Насо сте за никъде![]()
Легендата която влиза в управата за която анонсира С.Русев не е Сираков
България има природни богатства,
Ако е вярно, защо тогава Ангелов още се води на длъжност и взима заплата? Какво точно прави?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
rhaegar написа:Ако е вярно, защо тогава Ангелов още се води на длъжност и взима заплата? Какво точно прави?
И аз вече към половин час от как прочетох материалът, се питам същото.
rhaegar написа:Ако е вярно, защо тогава Ангелов още се води на длъжност и взима заплата? Какво точно прави?
Все някой трябва да обира негативите. А и кой друг би се навил да говори глупости пред медиите. Не е лесно съзнателно да ръсиш глупости пред цяла България.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Самият Ангелов, след като беше назначен на тази длъжност каза, че ще се учи от Гонзо. От този момент аз не го броя за чеп. Колко ниско трябва да си, за да се учиш на управленски умения от "инж. Г.А. Иванов"?
koisa написа:rhaegar написа:Ако е вярно, защо тогава Ангелов още се води на длъжност и взима заплата? Какво точно прави?
Все някой трябва да обира негативите. А и кой друг би се навил да говори глупости пред медиите. Не е лесно съзнателно да ръсиш глупости пред цяла България.
Ами....това не е много мъжко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага