Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 18:54

Защо е нужно да наричаш всички нас лепилари, а и изобщо да слагаш етикети на феновете на Левски?

И ти не си този, който ще казва какви билети ще се пускат и какви не.

Много фенове на ЦСКА-София (София) се появиха в социалните мрежи в последните няколко дни, ако бяха толкова активни и по стадионите, нямаше да им се смеем. От форума тук колко човека от вас ходят на мачове, имат абонаметна карта, официална тениска и т.н.?
Последна промяна от 1914.1902 на 15 авг 2022 18:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 18:55

bubka написа:
damyanov1963 написа:..... след кат вие сами сте се били с повече, отколкото ние вас
Хайде отречи го.

Това не е мое твърдение. Ти го въвлече в темата, след като ти зададох ясния въпрос дали лично за себе си ни смяташ за ЦСКА, или за Литекс. Незнайно защо не отговори, няма нищо кой знае какво в този въпрос, след което тръгна да извърташ и въвлече в дискусията онова за 8:0:

damyanov1963 написа:Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.

Както ти казах, аз следвам и доразвивам твоята логика. Пръв ти каза, че сме се били с 8:0, от което следва естественото заключение, че щом ТИ смяташ това за вярно, то автоматично от него следва, че онези победи с по 7:2, с които толкова се хвалиш, отпадат назад като по-маловажни. Т.е. несъмнено сте втори и тук. Но щом държиш да е така, твоя си воля... Ако аз пръв бях въвлякъл в темата онова за 8:0, тогава вероятно щеше да си прав в предишното си мнение. Но не аз го направих пръв. Сам се вкарваш в лабиринт, от който затъваш все повече и повече. Не виждам да съм написал нещо невярно, съответно няма какво да отричам или да не отричам.

Пропусна 7:1, а кое е първо, кое е второ е без начение, важното е третото - 0:8, за това ти казах да питаш ГГ, от кой е, но на тебе не ти стиска, за това спориш с мене с глупавите си доводи. Гледай си домашните на децата ти, ако имаш такива и не се излагай повече да пишеш по форумите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 15 авг 2022 19:11

bubka написа:Лепилари!!!Съвсем безплатно ще ви дам един бизнес съвет, защото и аз съм човек и правя добрини понякога. Няма значение дали ще ви дадат да преигравате или не. Пуснете си едни виртуални билети за мача с Партизан, ако не ви дадат преиграване! След като отстраните Партизан(защото няма как да не ги отстраните, те са много по-слаби от ПАОК), си направете виртуално теглене на групи(или направо заместете Партизан в групата, в която ще ги изтеглят в реалния живот) и си изиграйте една виртуална лига на скъсаняците с виртуални 6 мача. С пълен стадион и #DMS SAMI SRE6TU SI4KI. Няма съмнение, че ще запишете 6 безапелационни победи(защото и в реалния живот щяхте да ги запишете със сигурност, все пак бихте П-А-О-К, не кой да е друг). След това спокойно по същата схема може най-после във вековната си история да достигнете полуфинал в ЕКТ!!!(виртуален, но хей, нека не издребняваме), че даже и финал!!! Не се съмняваме, че можете(все пак бихте П-А-О-К, а от тях няма по-силен отбор в галактиката и загубихте от Харпун заради съдията, няма значение, че до 90-тата минута беше 0:1 на Герена(което изобщо не е срамно) и имаше още 30 минути продължения и дузпи). Левски шампион! Мачкай лавино!

За финала и аз бих си купил виртуален, все пак българи сме, кога пак някой ще играе финал :)
Do Something Different!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Finally!

Мнениеот miro_rz » 15 авг 2022 19:35

Кратнахте ли се?
Викам да проявим разум и да не пишем до 00:00!
Изображение

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 15 авг 2022 19:37

Изображение

:)))

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 авг 2022 19:40

zieek91 написа:Изображение

Това само реалното го е писал !
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 19:42

ugly bug написа:Това само реалното го е писал !
:-)

Къде се загуби тоя човек :).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 авг 2022 19:50

zieek91 написа:Изображение

Тея ще свалят ЕС и НАТО, докато протестират срещу УЕФА, бате
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 авг 2022 20:04

bubka написа:Лепилари!!!Съвсем безплатно ще ви дам един бизнес съвет, защото и аз съм човек и правя добрини понякога. Няма значение дали ще ви дадат да преигравате или не. Пуснете си едни виртуални билети за мача с Партизан, ако не ви дадат преиграване! След като отстраните Партизан(защото няма как да не ги отстраните, те са много по-слаби от ПАОК), си направете виртуално теглене на групи(или направо заместете Партизан в групата, в която ще ги изтеглят в реалния живот) и си изиграйте една виртуална лига на скъсаняците с виртуални 6 мача. С пълен стадион и #DMS SAMI SRE6TU SI4KI. Няма съмнение, че ще запишете 6 безапелационни победи(защото и в реалния живот щяхте да ги запишете със сигурност, все пак бихте П-А-О-К, не кой да е друг). След това спокойно по същата схема може най-после във вековната си история да достигнете полуфинал в ЕКТ!!!(виртуален, но хей, нека не издребняваме), че даже и финал!!! Не се съмняваме, че можете(все пак бихте П-А-О-К, а от тях няма по-силен отбор в галактиката и загубихте от Харпун заради съдията, няма значение, че до 90-тата минута беше 0:1 на Герена(което изобщо не е срамно) и имаше още 30 минути продължения и дузпи). Левски шампион! Мачкай лавино!

А виртуален ЦСКА ще има ли ? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 авг 2022 20:06

1914.1902 написа:Защо е нужно да наричаш всички нас лепилари, а и изобщо да слагаш етикети на феновете на Левски?

И ти не си този, който ще казва какви билети ще се пускат и какви не.

Много фенове на ЦСКА-София (София) се появиха в социалните мрежи в последните няколко дни, ако бяха толкова активни и по стадионите, нямаше да им се смеем. От форума тук колко човека от вас ходят на мачове, имат абонаметна карта, официална тениска и т.н.?

Ако не е лична обида предполагам, че е по правилата на форума. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”