Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 15 авг 2022 11:10

1914.1902 написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?

Няма как да се сравнява ПАОК със съперниците на ЦСКА-София (София). Гърците стигнаха групите на ЛЕ през 2020/21, а през 2021/22 играха на 1/4-финал в ЛК.

Поинтересувай се какво правят Виктория Пилзен да речем,както и Базел!

Коментираме тазгодишните участници, или поне аз така разбрах. Базел ще ги видим, но смятам, че са на нивото на ПАОК, може и да са по-добри.

За Виктория Пилзен се вижда надграждане, и как може да стигнат до групите на ШЛ, а преди година отпаднаха след 2 чисти гола преднина в ЛК.

Комепнирате 1 участиник от този сезон и това е ПАОК,който няма нищо общо с отбора от предния сезон!Спор няма ,че всички бяхме крайно озадъчени как успяхте да ги елиминирате,но не превръщайте това в галактически успех,макар за вас да е!Типично във ваш стил още следващия съперник показа случайността на отстраняването на Паок!Сега ако ти изредня всички отстранени отбори от ЦСКА в последните няколко години ще ти стане лошо!Ама ако продължавате да натяквате тоя Паок ,ще ви ги покажа и ги сравнявайте!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 авг 2022 11:12

Не знам как не виждаш, че написах съперниците (т.е. всички, с които играхте до този момент) на ЦСКА-София (София) през този сезон, а твърдиш, че пиша само ПАОК.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 15 авг 2022 11:19

peliforewer написа:1914, 1902 ..Погледни официалният протест на ФК Левски публикуван в медиите, екипът на Иво Ивков пледира за преиграване, а мисля, че в Гонг бяха написали , че спешно щели да се съберат трите най-важни комисии в УЕФА за да се произнесат, сериозни ръководители, сериозни медии.Продължавам да твърдя, че Ботев Пловдив също имаха интерес да се отложи мача, сега от Локомотив Пловдив е нормално да са недоволни, но все пак става дума за плейоф.Веднъж вече отказаха да отложат мач с ЦСКА и взеха 3 т., Крушарски демонстрира близост с Левски, а не с ЦСКА.

Значи ревете как Черно море и Славия не искали да отлагат и били ощетени, а все още недоволствате защо не сме отложили мача преди 2 години? Удобно обаче забравяте как играхме без 7-8 титуляри пре лятото на същата 2020 заради ковид и въпреки това водехме в резултата и съдията най-нагло ни закла, като отмени чист гол, с който ставаше 2:0, за да ви направи втори и после имаше циркове в ложите. Така че абсолютно правилно не се отложи после есента мача и с неговата тежест си станахме втори после.

Иначе с тази дискусия отлагането ми е по-добро от отлагането ви се излагате феновете и на двата отбора. И ние, и Черно море, и Славия сме ощетени особено предвид точковия актив и на трите отбора.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 15 авг 2022 11:21, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2022 11:19

1914.1902 написа:Не знам как не виждаш, че написах съперниците (т.е. всички, с които играхте до този момент) на ЦСКА-София (София) през този сезон, а твърдиш, че пиша само ПАОК.

За тези с които играхме ние: северномакедонците ги отстранихме без напрежение,ирландците помечтаха 15-20 мин заради грешката на Дончев!Отсранихме си ги с класа и без много емоция!Такъв жребии ни се падна ,такива отбори бием!
При вас направихте някакво чудо с ПАОК,достойно за уважение и веднага се осрахте с тия малтииски анонимници!Преди вашия мач в София ,български срещу малтийски отбори бяха 10 мача 10 победи за нас,даже се сетих,че едни Сайлас или нещо такова ги отстранихме преди 2 години в един мач!
За Разград,явно много слущате космонавта,Динамо си вдигаше оборотите и вкарваше голове и после разиграваше!Нямаше момент в които да е застрашено класирането на Загреб!Мачовете им Шамрок или както се казват там ирландците не съм ги гледал,ама разбирам,че са били на косъм след 3:0 и после 0:2,толкова за ирландските дървари!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2022 11:25

Plovdiv_1926 написа:
peliforewer написа:1914, 1902 ..Погледни официалният протест на ФК Левски публикуван в медиите, екипът на Иво Ивков пледира за преиграване, а мисля, че в Гонг бяха написали , че спешно щели да се съберат трите най-важни комисии в УЕФА за да се произнесат, сериозни ръководители, сериозни медии.Продължавам да твърдя, че Ботев Пловдив също имаха интерес да се отложи мача, сега от Локомотив Пловдив е нормално да са недоволни, но все пак става дума за плейоф.Веднъж вече отказаха да отложат мач с ЦСКА и взеха 3 т., Крушарски демонстрира близост с Левски, а не с ЦСКА.

Значи ревете как Черно море и Славия не искали да отлагат и били ощетени, а все още недоволствате защо не сме отложили мача преди 2 години? Удобно обаче забравяте как играхме без 7-8 титуляри пре лятото на същата 2020 заради ковид и въпреки това водехме в резултата и съдията най-нагло ни закла, като отмени чист гол, с който ставаше 2:0, за да ви направи втори и после имаше циркове в ложите. Така че абсолютно правилно не се отложи после есента мача и с неговата тежест си станахме втори после.

Иначе с тази дискусия отлагането ми е по-добро от отлагането ви се излагате феновете и на двата отбора. И ние, и Черно море, и Славия сме ощетени особено предвид точковия актив и на трите отбора.

Абсолютно сте си в правото да решавате кой мач да отлагате,все пак добруването на вашия отбор трябва да е на първо място!Щом така сте решили ,така да е!Въпросът е ,че за да не стават тия грешки бфс е променил правилника и сега всеки който пожелае може да си отложи мача без знанието на другия отбор!Което е кофти за другия отбор,ощи повече отлагане 2-3 дни преди мача!Аз съм твърдо против отлогане на каквито и да е мачове и според мен трябва да се върви по програма!Вече всеки си решава за приоритетити и брои футболисти!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 11:38

ivan56 написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
W84me написа:
ugly bug написа:Ама как бе ...
ПАОК са върха на сладоледа...
Те са междугалактическия шампион на седемте черни дупки и звездата Говедомеда...
Хубаво че ги отсранихте ама откъде да знаете че тия Харпун ще излязат такива педали и че ще ви се изпикаят на успеха.
Нищо!
Продължавайте да споменавате само ПАОК пък някой шаран може да си помисли че сте ги отстранили на полуфинал за ШЛ...
А финала сте го загубили от някой си само защото съдията ви е прецакал и е пуснал едното торпедо два метра навътре...
:-)))

Колежке, Динамо Загреб в момента са и под нивото на Лудогорец, ама ти пак си припознал някакви други мисли.

Щото ми надухте главата с тоз ПАОК..
Кажете нещо и за Харпун .
Лудогорец да се оправят. Хората имат още мачове в Европа за които да мислят...

Хамрун за разлика от ирландските аматьори, бяха отстранявали 2 отбора в ЕКТ, като втория с две победи, а нас ни отстраниха с гол от нарушение.

Значи сега спорите дали вторият в Ирландия е по-слаб от третия в Малта, правилно ли разбирам?
И, че да отпаднеш от малтийските аматьори с гол от "нарушение" е достойно за Мърли и компания.
Звучиш като оня идиот "Мигача" от онази вечер в предаването.
След такъв резил, най-малкото, треньора си подава оставка.

В Ирландия футбола е аматьорски. С такива Ирландци, Левски се разправи с 6:0 и 2:0.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 авг 2022 11:38

W84me написа:
bubka написа:
Мда, тея са големата работа, нЕма спор. Вие сте общо четвъртия отбор, който някога са отстранявали в историята си(тука поне не сте втори деева), докато ирландските аматьори имат четворно повече участия в ЕКТ и са отстранявали досега към 10-тина, 12 отбора.
https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%A6amr ... mpetitions
https://en.wikipedia.org/wiki/St_Patric ... ean_record

Това пък какво общо има? Само тази година Харпун са отстранили 3 отбора, историята им няма абсолютно никакво отношение. На екипите нямат празно място от спонсори.

Само два. Евроидиотът никой не ги брои за отбор. Това е пътуващ цирк Балкански.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 11:43

BRF написа:
1914.1902 написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:
damyanov1963 написа:Другите наши участници в тазгодишните ЕКТ, биха ли се похвалили кой по-стойностен отбор от ПАОК отстраниха?
Сутиеска Левски вече го беше отстранявал. За мъките с двата ирландски аматьори пак ще припомня - Левски - Дъндолк - 6:0, 2:0, може би единствено Гьорчето Петров.
Дали пък не извадиха късмет, че не се паднаха с Малтииците?

Няма как да се сравнява ПАОК със съперниците на ЦСКА-София (София). Гърците стигнаха групите на ЛЕ през 2020/21, а през 2021/22 играха на 1/4-финал в ЛК.

Поинтересувай се какво правят Виктория Пилзен да речем,както и Базел!

Коментираме тазгодишните участници, или поне аз така разбрах. Базел ще ги видим, но смятам, че са на нивото на ПАОК, може и да са по-добри.

За Виктория Пилзен се вижда надграждане, и как може да стигнат до групите на ШЛ, а преди година отпаднаха след 2 чисти гола преднина в ЛК.

Комепнирате 1 участиник от този сезон и това е ПАОК,който няма нищо общо с отбора от предния сезон!Спор няма ,че всички бяхме крайно озадъчени как успяхте да ги елиминирате,но не превръщайте това в галактически успех,макар за вас да е!Типично във ваш стил още следващия съперник показа случайността на отстраняването на Паок!Сега ако ти изредня всички отстранени отбори от ЦСКА в последните няколко години ще ти стане лошо!Ама ако продължавате да натяквате тоя Паок ,ще ви ги покажа и ги сравнявайте!

Едни млади момчета от Швейцария ви показаха какви отбори сте отстранили.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 авг 2022 11:46

За да се атакува Левски за отлагането на срещи причината е непремерено изказване на Мъри Стоилов.Когато миналата година всички евроучастници си отлагаха вътрешните мачове и това се приемаше от другите отбори с малки изключения Мъри се изказа, че много искал неговите отбори да играят през 3 дни.Сега обърна палачинката, като треньор прави чудеса за Левски, но говори повече от необходимото пред медиите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 авг 2022 11:49

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
k_oleto написа:
W84me написа:
k_oleto написа:начиии, можеше да го отложим мача и да бием по-категорично..Ще ми пуска втория отбор, вместо да отложи мача... Тоз Илич почва да не ме радва.

Таралясник, играете мачовете със слабите отбори, отлагате със силните, досега сте играли с 2 ваши донора и 2 на ниво Свети Патрик. Що отложихте с пловдивските отбори?

Ей шут, я виж вие с кого играхте до сега
п.с Ботев са последни

Като са последни защо отложихте мача с тях?

Обясних ти преди дни, но щом в 1ч. след полунощ си го поставил значи ти е жизнено важен.Ръководството на ЦСКА реши да провери дали правилото прието заради Левски важи и за ЦСКА.Треньорът Илич си решава кога да отложи мач, няма претенции да отлага първенството докато ЦСКА не влезе в групите.Малко е нагло феновете на отбора с най-много отложени срещи да се занимават с програмата на участниците в евротурнирите.Днес ли ще се съберат всички комисии в УЕФА за да поканят Левски в групите на ЛК.

Виж сега аз попитах този въпрос конкретен потребител, а не теб. k_oleto дълго време го нямаше, а сега реши да се появи изведнъж и всеки знае защо - да троли. Теб ще те питам друго, понеже преди каза, че за Ботев е било да се отложи мача, сега какво ще кажеш - дали е добре за Локомотив да се отложи мача? ''Смърфовете'' са напред в класирането, представят се стабилно като домакин, а и статистиката им срещу вас е доста силна напоследък.

Такива комисии на УЕФА изобщо не се събират за решаване на подобни казуси. Даже ще им се стори абсурдно такова искане. Жалбата на Левски трябваше да е за съдията, а не за преиграване на мач. Що се отнася до някакво изслушване на съдиите , то това би могло да стане, но е обичайна практика. След доста мачове се искат обяснения. Вчера на Челси и Тотнъм също имаше скандални отсъждания (при това с наличие на ВАР), но не съм видял хората на Тухел да искат преиграване.

аз много се радвам, че ми следиш статистиката кога влизам във форума и кога не. Прав си инак: Влизам за да се бъзикам с вас. Благодаря от сърце, че всеки път ми давате повод и никога не ме подвеждате. Форца Левски Европейски

Върни се в “Левски”